Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké je vaše oblíbené zvíře?

Od: taconevi odpovědí: 33 změna:

Jaké je vaše oblíbené zvíře?:)

doplněno 09.01.16 21:19:

Mockrát vám všem děkuji za vaše odpovědi a krásné obrázky*srdce*:)

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

culdabulda1*
hodnocení

0x

lev

doplněno 08.01.16 20:07:

orel, žralok ..

doplněno 16.01.16 12:05:

vlk, černý panther,

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, z hlediska estetického jednoznačně tygr. Zdravím!

hodnocení

0x

asi to není originální, ale za mě - pes :)

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... miluju kočky,ale šíleně ... akorát se mi všechny obloukem vyhejbaj,nechtěj si se mnou hrát ...

(a páníček má rád prasátko...)

albatros498022*
hodnocení

0x

Kráva, prase, husa a kachna, v libovolném pořadí.

beatrys
hodnocení

0x
Ja mam rada sveho britskeho modreho kocoura Fredyho

hodnocení

0x

Já hlasuji pro psa, ikdyž v avatáru mám pandu červenou. :-D

doplněno 09.01.16 07:46:

Ale kdybych si měla zvolit, čím bych chtěla být, pak delfínem. Široké oceány a spousta přátel a rodiny okolo. :)

jé, babko, a já si doteď myslela, že máte v avataru lišku - mám vás v paměti: babka z Ostravy, chytrá jako liška *smich*:-D

ladinpraha*
hodnocení

0x

Prase. Ale jinak se na talíři nebráním žádnému. Tedy evropskému. :-D

ronyx*
hodnocení

0x

Prosím upřesnit otázku - týká se to i zvířat dvounohých nebo tento druh je z hlasování vyřazen? ;)

gumid

Jo, pštros to být může taky :-D

Ale nemá ty myšlené přednosti ;)

jezevec*
hodnocení

0x

Z živých jezevec

Z neživých jemně škrábaná mrtvá kráva... A nebo naplátkovaná mrtvá kráva na gril položená...

culdabulda1*
hodnocení

0x

a jaké ze zvířat, které nemůžete "sežrat"?! ..

sanyo*

Za mne jednoznačně Cervus elaphus - majestátníJelen evropský lesní, který mne provázel s mým tatínkem od mala... sanyo

ria*
hodnocení

0x

Nejkrásnější je bezpochyb tygr :)

doplněno 09.01.16 09:09:

Hejkalee vždyť už to není ani vtipný - stěmi zvířatami na talíři.. je to ohraný.. :P

culdabulda1*

ria-

-taky mne docela štve, že si lidi dělají z těch zvířat ještě i srandu - jakoby nestačilo, že je svět tak blbě zařízenej, že jeden musí požírat druhého - a pár vegetariánů to nespasí - navíc jsou masožrouty vysmíváni a takřka "upalováni" !

hodnocení

0x
Já mám rád zvířata velká.
Koně, většinou živého. Teplého, moudrého, s nádhernýma očima.
Občas koně teplého, na talíři.
Z dalších velkých zvířat kdysi aspoň okresního tajemníka, v dnešní době aspoň státního tajemníka, nebo i ministra. V nouzi předsedu představenstva.
Tak mne napadlo, že i některé politiky bych měl také rád. Studené.
doplněno 09.01.16 09:52: Ria,
To není vtip, to je spíše povzdech. Ona totiž konina už není běžně k dostání a na běžném jídelním lístku.

09.01.16 10:40
hodnocení

0x
Jaké je vaše oblíbené zvíře?

janule483*
hodnocení

0x
Mám hodně ráda kočky a pesany - jak originální :D

lisa*
hodnocení

0x

Kočky a činčily.

joudic*
hodnocení

0x

asi vsechny, a tak je skoro vubec nejim :) ale jednoznacny vyherce souteze v posledni dobe je toto, ani nevim, co je to zac :)

Jaké je vaše oblíbené zvíře? #2
ria*

:D.. bude to wombat bez srsti..

Sem přesně patří, je tak ošklivý, až je krásný :))

doplněno 09.01.16 15:31:

Culdabulda :D to jsem se docela nasmála :) a pak že zvířátka nechodí oblečená :D..

culdabulda1*

Ria -

díky za odkaz - je fakt krásnej - doufám, že Vám nebude vadit, když ještě doplním :

fida.cz/...

hodnocení

0x

Husička,kachnička na pekáči,prasátkou -na pekáči (dietní bůček)uzené,prostě v různých úpravách...

mecik*

Vy už jste jako moje žena. Uvidíme krásnou srnku, místo aby si prohlížela tu krásku, už si mlaští, jaká by byla na smetaně. Chudáci zvířata, když přijdou hony. Člověk je pán tvorstva, to si ovšem namlouvá.Stačí na nás maličké klíště, je schopné nás zlikvidovat.Tak slušnost ke zvířatům a přírodě, nebo se nám to vymstí.Jíst se musí, ale i odsouzenec na smrt má právo na slušné zacházení .

hodnocení

0x

Mám ráda všechny mimo kousavého hmyzu, každé zvíře si zasluhuje lásku a serouz mě lidi, co jím ubližují. Jendoznačně ale u mně vítězí psi.

Jaké je vaše oblíbené zvíře? #3
culdabulda1*

- no v takové Číně sežerou i ty psy - já bych byla pro kanibalismus - čím si lidé vlastně zasluhují výjimku z potravinového řetězce?

tomas11*

Krásný zvířátka jsou ženský , potvůrky jedny.*smich*

robin1*
hodnocení

0x

Potkan divoký*palec*

mecik*
hodnocení

0x

Já mám nejraději koně. Když jsem byl kluk, můj otec s nimi pracoval v JZD a já mu pomáhal. Kobylky se naučí být opravdu dobrými kamarády. Po létech jsem dostal poukaz-projíždku na koni. Vzhledem k mým vadným kyčlím mne museli sundavat.

culdabulda1*

mečik-

souhlasím - koně jsou nádherní ! - škoda, že jsem si nikdy nesplnila sen - jezdit na koni. Párkrát jsem to sice zkusila - ale poté, co jsem spadla jako žok na záda a na 14 dní jsem poněkud "ochromla" - jsem se už nijak nechytila.

Jenže, uvědomujete si, jaký život koně mají? Vyvedou je na "práci" a pak stojí ve svém stání a koukají škvírami ven. Jsou to chudáci. ;) Běh koně volnou plání? Pouhý sen.

culdabulda1*

- každé zvíře, které je vydáno na pospas člověku je chudák ! - k čemu je např jatečným býčkům dobrá svobodná pastva na širé louce?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]