Hejkalee vždyť už to není ani vtipný - stěmi zvířatami na talíři.. je to ohraný.. :P
culdabulda1*
ria-
-taky mne docela štve, že si lidi dělají z těch zvířat ještě i srandu - jakoby nestačilo, že je svět tak blbě zařízenej, že jeden musí požírat druhého - a pár vegetariánů to nespasí - navíc jsou masožrouty vysmíváni a takřka "upalováni" !
Já mám rád zvířata velká. Koně, většinou živého. Teplého, moudrého, s nádhernýma očima. Občas koně teplého, na talíři. Z dalších velkých zvířat kdysi aspoň okresního tajemníka, v dnešní době aspoň státního tajemníka, nebo i ministra. V nouzi předsedu představenstva. Tak mne napadlo, že i některé politiky bych měl také rád. Studené. doplněno 09.01.16 09:52: Ria, To není vtip, to je spíše povzdech. Ona totiž konina už není běžně k dostání a na běžném jídelním lístku.
Husička,kachnička na pekáči,prasátkou -na pekáči (dietní bůček)uzené,prostě v různých úpravách...
mecik*
Vy už jste jako moje žena. Uvidíme krásnou srnku, místo aby si prohlížela tu krásku, už si mlaští, jaká by byla na smetaně. Chudáci zvířata, když přijdou hony. Člověk je pán tvorstva, to si ovšem namlouvá.Stačí na nás maličké klíště, je schopné nás zlikvidovat.Tak slušnost ke zvířatům a přírodě, nebo se nám to vymstí.Jíst se musí, ale i odsouzenec na smrt má právo na slušné zacházení .
Já mám nejraději koně. Když jsem byl kluk, můj otec s nimi pracoval v JZD a já mu pomáhal. Kobylky se naučí být opravdu dobrými kamarády. Po létech jsem dostal poukaz-projíždku na koni. Vzhledem k mým vadným kyčlím mne museli sundavat.
culdabulda1*
mečik-
souhlasím - koně jsou nádherní ! - škoda, že jsem si nikdy nesplnila sen - jezdit na koni. Párkrát jsem to sice zkusila - ale poté, co jsem spadla jako žok na záda a na 14 dní jsem poněkud "ochromla" - jsem se už nijak nechytila.
Jenže, uvědomujete si, jaký život koně mají? Vyvedou je na "práci" a pak stojí ve svém stání a koukají škvírami ven. Jsou to chudáci. Běh koně volnou plání? Pouhý sen.
culdabulda1*
- každé zvíře, které je vydáno na pospas člověku je chudák ! - k čemu je např jatečným býčkům dobrá svobodná pastva na širé louce?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.