Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkusím citovat: "Život se ženou je dvojnásobná útrata a poloviční radost." Zdravím!
doplněno 06.01.16 19:36:noco - to nevadí. Třeba (snad) až později.
Člověče, je vám nějakých "náct" a už taková rozhodnutí, nebojím se o vás, ještě mockrát a rád to přehodnotíte. Ale chcete-li jít životem sám a být panic, nikdo vás nebude nutit do té druhé varianty. Já bych vám jen doporučila, nehromadit ten majetek ale užít si ho tak, že po vás nezbyde prostě vůbec nic, to znamená, že nejspíš nebudete ani nikomu chybět.
Nekoukejte tolik na tv a nečtěte bulvár, nemyslím si, že všechny ženy jsou zlatokopky a ty co jsou koukají po špičkových hokejistech a myslím, že to vy nejste.
Kazdy plan selze pri prvnim kontaktu s realitou.
Planuj si tedy dle libosti, ale nikdy nevis, co (nebo kdo) Te potka. Ale tak je to naprosto v poradku.
Treba se jednou probudis vedle sve manzelky, vzpomenes si na svoje plany a budes se jim smat (a nebo je oplaces).
A nebo taky ne. Cas ukaze...
Žiji přesně takový život o jakém "sníš", bez holek (žen) - chci říci bez pevného a stálého vztahu. A Hromadím majetek. Jsem jen o pár let starší než ty. Já vždy snil o partnerství, dětech = rodině a také o majetku. Vlastním již několik nemovitostí, které jsem si musel tvrdě vydřít. Pocházím z chudé rodiny.
Hromadění majetku (nemovitostí) se mi celkem daří. Pokud bych takto pokračoval dál, tak bych s odchodem ze světa, propadem svého majetku o něco snížil státní dluh Partnerství a rodina se mi ale nedaří.
Ale na rovinu = přál bych ti vyzkoušet si na chvilku toto žít. Je to zcela nenaplňující, demotivující a velmi depresivní. Vážně to takto chceš? Každé ráno sám vstávat a jít něco dělat s vědomím, že nemusíš a nevíš proč? Pro koho?
Nechce se mi ale věřit, že tvé názory patří 21letému člověku. Předpokládám, že si asi v životě vůbec nic nedělal a vůbec nikde nebyl a žiješ obrovským stereotypem.
Jo a kdyby si něčemu nerozuměl, tak sorry - mozek mi již jede v únavovém módu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.