Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč byt single

Od: strykercz* odpovědí: 57 změna:

napišu vyhody proč byt single

mužeš mit hodně sexualnich partnerek

mužeš mit hodně peněz

nemusiš řešit nevěru

nikdo se tě nebude ptát kde jsi byl a kam jdeš

menší náklady nemusiš moc utrácet penize

mužeš se bavit skym chceš

mužeš chlastat jako bohouš

57 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomaslad*
hodnocení

0x

Do 35 let tě to bude bavit, proč ne, pak se ale ještě rád necháš nějakou klofnout na fulltime, založíš rodinu a budeš taky spokojenej...

noco
hodnocení

0x
První a poslední je nevýhoda
strykercz*
hodnocení

proč ne? i žensky maji sexualni partnery v dnešni době je těžke najit normalni ženskou ktera nelže a nepodvadi podle mě jeto vyhoda zlaté prostitutky

wasube*

strykerczi zkuste se zamyslet nad tím, proč Vás ty normální ženy nechtějí, nebo si Vás nevšímají. Protože bud Vám není těch dvacet nebo jste ještě nevyšel z puberty.
My totiž nejsme všechny na peníze, ani nemáme sklony k prostituci a promiskuitě, ale rády si namlouváme dospělé chlapy, ne rozmazlená princátka která požadují to, čím sami neoplývají.

hodnocení

0x
Budeš mít míň peněz, protože platit nájem budeš sám. Garsonka v jednom vyjde zhruba stejně jako 3+1 ve dvou lidech.
strykercz*
hodnocení

nene ja bydlim v bytě a najem platim jen 7 tisic to neni moc

culdabulda1*
hodnocení

0x

když si to tak "libujete" - tak proč se ptáte? - třeba ve Vás nějaká ta pochybnost přece jenom tak trošku hlodá, ne?

wasube*

Lže, je to hlupák! Na jiné diskuzi se chudák ptá, jak se platí nájem.*cert*

stonek*
hodnocení

0x

Máš pravdu strykerczi, jsi borec!

hodnocení

0x

Mno, vsechny tyto "vyhody" vezmou za sve v momente kdy potkas tu "pravou"...kdo nepoznal, nepochopi a tak pise o vyhodach...

To je pravda. Na druhou stranu vlivem vnějších podmínek se mentalita a životní očekávání mnohých mladších lidí změnily, takže mám pocit, že jsou nyní muži a ženy navzájem méně kompatibilní. Prostě že je mnohem těžší najít vyhovující partnerku pro vážný vztah, tedy i tu "pravou". Takže spousta z nich na toto rezignuje.

rv*
hodnocení

0x

A přes všechny výhody dá stejně většina nakonec přednost stabilnímu vztahu. Chlap pak nemusí řešit jídlo, praní, úklid.

hodnocení

0x

V životě ne vždy vítězí rozum. ;)

hodnocení

0x

Jo to je hezké co říkáš, ale až budeš starší (předpokládám, že jsi ještě mladej kluk), tak budeš mít jiné priority než chodit chlastat do hospody, šukat každý den s jinou a utrácet prachy ve velkém. Pak stejně najdeš ženskou, kterou si vezmeš a budeš spokojenej, že ti vypere, uvaří, vyžehlí, občas zasexuje atd atd.

Asi seš teďka, dle tvého dotazu na nějakou ženskou naštvanej, že tě nechala že? Tak proto píšeš to, co píšeš. Jinak samozřejmě manželství a potom děti jsou omezení v životě pro chlapa. Pokud jseš trošku zodpovědnej, tak zapomeň na hospody, koníčky, volný čas, kamarády :) ale má to spoustu výhod. Budeš vědět, že se máš ke komu vracet, že tě někdo má rád a potřebuje tě. Budeš se radovat z dětí (i když je to s nima někdy na mrtvici). Bude tvoje trable a problémy někdo sdílet s tebou nebudeš v tom sám atd atd. Uvidíš sám. Ale říkám ti, že ten život, který si popisoval a který by se ti líbil vezme za své v určité době. Jsou sice jedinci, kteří si hrají celý život na bohémy, ale taky podle toho pak dopadnou.

strykercz*
hodnocení

jo jsem single protože jsem ještě nenašel takovou ktera ma rozum a nelže a nepodvadi je mi 20let a radši se postaram o rodiče atd a ja nepiju ani nekouřim to posledni je jen vyhoda pro single lidi

hodnocení

0x

napišu nevýhody proč byt single:

Nemáš stálou sexuální partnerku, se kterou si rozumíš a nemusíš mít strach, že od ní něco chytneš.

Nemáš moc peněz, protože Ti nic nebrání je okamžitě utratit

Nevěru řešit nemusíš, protože nemáš nikoho, kdo by Ti mohl být věrný.

Nikdo se Tě nezeptá, kde si byl, jak jsi se tam měl, jestli se Ti tam líbilo (každému to bude u pr..le).

Budeš mít větší náklady, protože budeš na všechny výdaje sám.

Budeš se bavit s kým chceš, ovšem jen v případě, že se s tím druhým budeš mít bavit o čem (jeho zájmy asi budou někde jinde).

Časem se uchlastáš, protože budeš žít jak kůl v plotě a nikoho to nebude zajímat.

Zemřeš někde opuštěný, pohřbí Tě na státní útratu a Tvé okolí bude rádo, že se uvolnilo míst (pokud si toho někdo vůbec všimne.

Tak pokud ti bude holka věrná *modla* tak se bát ničeho nemusíš, že něco od ní chytíš. Ale víme jak to je, že *smich*

S těmi penězi..ano větší náklady na bydlení, to bezesporu určitě člověk má, ALE..hodně naopak ušetří, když je sám, takže poměrově vyjde s penězi daleko líp a rozumějc. Tedy pokud budeme počítat, že člověk není ochlasta apod.

Když někam jedu, za nějakýma zážitkama, tak ne proto, aby se mi někdo na to vyptával a chválil, že jsem dobrý, apod. ale jedu tam z vlastní vůle a kvůli sobě, ne kvůli druhým. Pak se ani nemám potřebu se s někým o tom dělit. Ale každý to máme jinak.

Pokud budu alkoholik, tak se uchlastám, i když budu mít partnerku.

Zemřu vždy sám a opuštěný. Ale to už mi asi bude jedno, jestli budou nademnou stát statisíce lidí, nebo nikdo, že.

doplněno 07.01.16 09:18:

Prostě spousta lidí se i bojí být-žít sám. Hlavně tedy ženské. Chlap, pokud to není nějaký mamánek, nebo levoň, který se chce nechat jen vyživovat, tak si vždy poradí.

Jsem skoro 2x tak starý, než Vy. Partnerek jsem zas až tak moc neměl (ženatý jsem byl 18 let) a žádná z nich mi nevěrná nebyla (pokud vím). Asi jsem si uměl lépe vybírat a proto mi ten počet stačil. Svou současnou přítelkyni mám 16 let. Nebydlíme spolu, ale trávíme spolu hodně času. Jezdíme spolu po vlastech českých i cizích. Když mám nějaký zážitek, rád se o něj s někým podělím. Neočekávám, že by mě za to měl někdo chválit, či obdivovat. Prostě jsem rád, že to někdo prožívá semnou. Jsem rád, když jí můžu udělat radost a ona jí na oplátku udělá mně. Že dokáže potěšit, když je mi někdy smutno. K ničemu mě nenutí, v ničem mi nebrání. Stejně jako nenutím já ji. To je o toleranci.

Ponechám stranou úmrtí, ale až budete například ležet pár týdnů v nemocnici (to Vám nepřeju, ale stává se to) a nikdo za Vámi nepřijde, uvědomíte si že nikomu nechybíte a že jste vlastně na světě zbytečný. Nikdo Vám nepodá pomocnou ruku. Nedočkáte se nezištné pomoci, až třeba zůstanete ležet s rozhozenou páteří na chodníku a nebudete schopný ani dolézt do postele, natož si dojít nakoupit. Tohle pochopíte za pár let.

Jsem v podstatě taky samotář a občas zalezu do ulity, ale život vyloženě "single" bych nebral ani omylem.

Přidám se k vám, Magdone. Neva? ;) Mladí mi některý rok chtěli na narozeniny koupit zájezd do Paříže. Úplně jsem se osypala, když jsem si představila, jak stojím sama, s hlavou zakloněnou u Eiffelovky nebo jak popíjím kafíčko v nějaké kavárničce. Sama! *sok*

V té souvislosti, možná, že kapku mimo, jsem si vzpomněla na knížku Jak získávat přátele a jednat s lidmi, Carnegie. Říká v jedné kapitole: Představte si, že teď, na místě zemřete. Spočítejte, kolik lidí pro vás bude plakat. *sok* No, schválnmě. Spočítejte!

culdabulda1*

babkazov -

- v knize se to hezky říká - ale někdy osud s člověkem tak "zatočí" , že mnohdy pro něj nebude plakat nikdo, přestože byl celý život třeba hodný a obětavý, takových případů není málo - viz např. nedávný dotaz zde na problémy s "dědkem" v baráku. Myslím, že pro toho chudáka nebude plakat ani ten jeho syn...

honzajs122

plně s Vámi souhlasím. Prožít něco pěkného je prima, ale prožít to s někým blízkým, rozdělit se o ten zážitek, sdílet ho spolu, to je k nezaplacení ...

intinvestment*

moc pekny prispevek!dekuji

Jasně, jen pisu jak to mam ted. Coz za nejaky cas se to muze zase prehodnotit..jakoz se to po urcitych etapach stava..ale nejaky cas chci byt urcite sam. Ono i ty zeny nejsou co byvaly. Ale to uz je jejich boj.

doplněno 07.01.16 11:44:

Navic dnesni holky si skoro nenechavaji nic pro sebe, vse co se doma deje a co si rikame, hned vyslepici nejake te sve kamaradce a s ni se taky o vsem radi, jak postupovat a delat dal. Samozrejme pocitam, ze ta jeji kamaradka to rozsiri dal a dal..naivni nejsem. Takze vse co se doma stane, tak o tom vi cele okoli. Ano, nejsou vsechny holky stejne, ale drtiva vetsina ano. Nevim, ale posledni dobou jsem k zenam ponekud skepticky. Vidim to proste dnes a denne v praci kolem sebe, pracuji ve vetsim poctu lidi a jen defakto v zenskem kolektivu a nejsem z toho moc odvazany..ty jejich reci apod :( Jsem pak rad ze prijdu domu a mam svaty klid.

Ženy už nejsou to, co bývaly... Asi si vybíráš jen ty špatné. On když je člověk (chlap) mladej, tak kouká, jak ta ženská vypadá. Prsa, zadek, postava obličej...jakmile to není modelka z časáku, tak o ni není zájem, protože by se týpek nemohl přece s ní chlubit před ostatnimi. Pak zestárneš, zmoudříš a zjistíš, že ona ta krása taky není úplně všechno. Sice budeš mít doma modelku s výstavníma kozama, ale ona ti neuvaří, nevypere, neuklidí, nevyžehlí...bude s tebou vymetat akorát večírky, párty a podobné nesmysly, bude mít ve skříní 20 značkovejch kabelek, každý týden nový prádlo, kadeřník. Na baráku ti nic nepomůže, doma a na zahradě nnic neudělá a jen se bude šlechtit a zdokonalovat na kráse atd. a ono to něco stojí takovádle sranda. Pak si možná uvědomíš, že raději chceš tu šedou myš, která není sice tak atraktivní, ale všechny ostatní věci, o kterých jsem psal v pohodě zvládne, bude o tebe pečovat s láskou, ke kadeřníkovi si zajde jednou za půl roku...a takhle bych mohl pokračovat.

culdabulda1*

- přece není možné, aby holky byly dneska všechny tak "nepoužitelný", ne? ! Naopak si mnoho holek zde stěžuje zase na kluky.

strykercz*
hodnocení

mě je 20let a nevybíram si žensky podle prsou nebo postavy ale podle chovani a povahy ja to mam v hlavě sronané jinak lepši byt single celej život byl jsem na obřizku v nemocnici a potkal jsem tam starši chlapy a taky byli single nezadani a uživaji si děvky prostitutky

Jo, tak jestli máte ženský jen na ten sex, tak jsou pro Vás asi ty prostitutky nejlepší. Pořádné ženské by pro Vás byla škoda a pravděpodobně by o vás ani nestála. Jenže život zdaleka není jen o sexu. Ale to asi ve svých 20 letech zřejmě nechápete.

strykercz*
hodnocení

ne mě nejde jen o sex ale když nemužu najit takovou co nelže a nepodvadi tak co jienho jedině prostitutky

Mernet, ne dnešní holky a ženské! Vžýdycky to tak bylo. A vždycky to tak bude! ;)

takve

Magdon: Máš můj obdiv. Svoji reakci ani nepřidávám, protože mi stačí podepsat každé tvé slovo, lépe to říci nedokážu ani já.

hodnocení

0x

Nějak do těch 35 let jsem měl asi 40 sexuálních partnerek(pro někoho možná moc, pro jiného určitě málo), z toho asi méně než polovinu vztahových a občas jsem myslel, že ta a ta bude tou pravou. Je mi 40, jsem sám, jedno dítě z jednoho vztahu. Vztahy s ženskýma mám až po krk, vždy to znamenalo omezení svobody, já se dycky nevědomky přizpůsoboval-možná z větší části, koníčky šly stranou, což mi pak časem něco chybělo. Myslel jsem si vždy, že jsem to s těma koníčkama chtěl takhle já z vlastní vůle ukončit, ale jakmile jsem zůstal pak sám, tak jsem zjistil, že moje svobodná vůle to až tak nebyla. Ted už na ženské kašlu, je to stále na jedno brďo, sex až tak nepotřebuju, nebo ne až tak často, užívám si své samoty, dělám si co zrovna chci, ušetřím peníze na potřebnější věci, od koníčků mě nikdo neodhání-ani nevědomky a můžu říct, že ted jsem zcela spokojený a štastný. Nálet nějaké holky už byl, ale ne jen do vztahu, ale ani "kamarádění" s holkou kašlu..je to pořád omezování svobody-hlavně svobodná mysl v hlavě a nějaké to "zakukání" už mi za to nestojí ;)

strykercz*
hodnocení

ja myslel sexualni partnerky z erotickych služeb ja měl 60 holek na sex

marcela1*

- pokud máte peníze - můžete mít neomezený počet partnerek, to zase tak moc o sexuální "šikovnosti" nesvědčí, myslím.

pt®

No to se máte čím chlubit, takový promiskuitní partner do vztahu? Nikdy! *stop*

hodnocení

0x
Jen k těm penězům, jak se tu občas někdo pře. V tomto mají skutečně singles trochu výhodu. Výhodu v tom, že si do značné míry mohou zvolit, jaké jejich náklady budou. Mohou prostě v krajním případě třeba extrémně šetřit, spát ve stanu a jíst suchý chleba a třeba takto našetřit, a nebo naopak ani nepracovat. Je to jen na nich. Toto už prostě s rodinou reálně nejde. Pod jistou nemalou častku nutnou k žití se jít nedá.
No a naopak jednu nevýhodu pro singles bych tu měl taky. Nemoc. Kámošovi je 45 a je sám. Nedávno onemocněl, měl vysoké teploty, nikdo mu ani čaj neudělal, o nákupu nemluvě, a kdyby se doma třeba udávil zvratky, tak ho najdou v bytě až hnijícího za 14 dní. Byl z toho hodně špatnej.
strykercz*
hodnocení

jasně že jo ja nekouřim ani nepiju takže ušetřim penize ja nikde nechodim jedině do prace a domů a když mam chuť na sex tak jdu do bordelu nebo hraju pc hry

strykercz*
hodnocení

single lidi maji socialku stači si odpracovat par roků ajeto

hodnocení

0x

Hmm, takže jste nám oznámil, že žijete osamělým promiskuitním životem a k tomu chlastáte jak carský důstojník.

Jen si nejsem jistý, jestli se tím chlubíte, nebo si stěžujete...

strykercz*
hodnocení

ja si nestěžuju pořad lepši než žarlit a řešit nevěru atd ale nepiju alkohol jedině vodu piju a nekouřim

hodnocení

0x

Ono celkem němá smysl se štychovat, co je lepší či výhodnější. Každý má jiné priority a podle toho se rozhoduje. Kdo chce mít svoji svobodu a příležitostný sex, tak si tak žije. Já si naopak od mládí neuměl představit život bez životní partnerky. Připadal bych si zbytečný. Ani jsem nikdy neměl žádnou potřebu typu, že si po škole konečně něco koupím a budu si užívat, nebo že poskáču všechny slípky v okolí. Sám bych z toho nic neměl.

Blbý to mají jen ti co nuceně žijí jinak, než by chtěli, třeba ti co nemohou sehnat stálou partnerku/partnera podle svých představ a tak se trápí nuceně singles. Nebo naopak ti, co se oženili, nadělali děcka a pak zjistili, že to není pro ně. Rozvádějí se, ubližují třeba i jiným, rozbíjí cizí vztahy. No a taky ti, kteří nakonc zjistili, že už nechtějí být sami, jenže to zjistili příliš pozdě, aby to dokázali změnit.

joudic*
hodnocení

0x

no spis to zni, jako kdyz si to tady omlouvate a pritom doopravdy single byt nechcete :-P navic tam mate same povrchnejsi vyhody :) Kdo vi, ten vi a nepotrebuje se ujistovat o vyhodach :) a odolava stejne jen tak dlouho, nez prijde chytra horakyne, ktera spravne rozpozna teren a zkusene zautoci, a vekere plany jsou v kelu :)

Tazatel bude spíš trochu zhrzený. Stále řeší jakousi žárlivost a nevěru.

martinaa*
hodnocení

0x

Asi to nějak nechápu... já jsem zadaná, můžu se bavit, s kým chci, přítel se obvykle neptá, kam s kým jdu (za a) není můj rodič a za b) mu to stejně řeknu sama). Nevěru (zatím) neřeším, hodně sexuálních partnerů jsem neměla a mít nechci (děvka není můj styl), a když budu chtít, můžu chlastat. :)

Ty tvé "výhody" jsou dobré tak pro puberťáka, co se zrovna rozešel se stíhačkou a potřebuje si ujasnit, že je fak hustej týpek. :)

doplněno 08.01.16 12:52:

Jo, já si taky přijdu divná, když nestřídám partnery, chci založit rodinu a vlastně žiju tak nějak v pohodě. Takové holky jsou, ale holt jim není 18, bohužel. To jsou ještě puberťačy, co je nejvíc zajímá paření a sex. A pak slušní kluci chodili almužnou...

strykercz*
hodnocení

mě je 20let takže žadny puberťak nejsem no a takovou ženskou jako jste vy hledám a takovou asi nenajdu

hodnocení

0x

Ve 20 letech jsem přemýšlel stejně, člověk je mladý a měl by hlavně získávat zkušenosti a mít dlouholetý vztah v té době může někomu připadat jako přítěž.

Teď o osm let později mám už tři roky trvající vztah a jsem spokojenější než když jsem byl bez vážného vztahu. Řekl bych, že vše má své nevýhody a výhody a nikdy to nebude úplně dokonalé. Občas si třeba někdy zastesku, že už nemohu dělat ty věci, co jsem dělával dříve (úlety na jednu noc, seznamovací rande a zkrátka psát holkám, jak se mi zachce), ale stejně bych to nechtěl, protože by to znamenalo, že bych nebyl se svou současnou partnerkou a to by mi za to nestalo, protože je to právě ona, díky čemu mi přijde život tak úžasný...

Na druhou stranu, pokud je nefungující vztah nebo za to osoba nestojí, je lepší být raději single...

Pokud vy jste spokojený jako single, přeji vám to, ale to, že zde se snažíte vnucovat váš názor ostatím, vypadá spíše, že vám tento stav úplně nevyhovuje, ale pouze se snažíte přesvědčit sám sebe, že je to pro vás to správné. Alespoň mně to tak připadá...

strykercz*
hodnocení

no když mi mladá holka nabizela venku sex za penize tak jsem si řekl budu radši single protože žensky jsou na penize atd asi to bude tim ale aspoň nemam starosti atd

stryke, si myslím, že je to až tragedie, když z téhle zkušenosti jste si udělal tak zdeformovaný závěr. Být na peníze? Šlapat chodník a být na peníze?! No neblázněte! To si teda, holka, pomůže! Bude v balíku a za vodou?! A ty peníze si teda hodně užije! Zlato, stříbro, drahé kamení! *zed**plac*

doplněno 08.01.16 11:12:

poradte.cz/...

wasube*
hodnocení

0x

Vysvětlení proč jsou ženy raději singl:

Děti samoživitelek postrádají ve své výchově přítomnost správných mužů v rodině, nejlépe jejich vlastních otců. které respektují. Chybí jim vzor mužského chování.
Je tragedie pokud budoucí muž přejímá řešení situací a názory hysterických matek, protože nic jiného neviděl.
Tito muži se ani nežení, protože druhou matinku která by jim poskytla mamahotel pochopitelně nenajdou u normálních žen, které si chtějí založit rodinu a vychovávat ne manžela, ale vlastní děti.
Často se tito muži křečovitě drží máminých sukní a okolí se snaží napovídat že žijí u rodičů proto, aby se mohli na stará kolena o rodiče postarat.
Realita je ovšem taková, že se stará matka a na konci, když už svého syna nemůže obskakovat, končí v hospici či LDN, protože syn přece pracuje. Najednou tu potřebu se starat o matku nemá, když ona už nemá sílu ho obskakovat.

Závěr, než mít doma chlapa který vám práci a starosti přidělá, než aby vám pomohl, rozhodují se ženy raději zůstávat samy.

Ale já dodám, pokud se některá už rozhodla nebýt singl a má už děti, měla by se zamyslet nad tím, že ve výchově dětí ještě nikdo nic lepšího nevymyslel než fungující rodinu a zženštilých mužů, co se rozpláčou nad problémem místo jeho řešení je u nás až moc a jsou nepřitažliví a pro rodinný život nepoužitelní, protože partnerka nikdy matku nemůže nahradit a ani nemá, bylo by to proti přírodě.

doplněno 16.01.16 08:18:

michalsmutny.blog.idnes.c/...

*hej*Wasube, znovu upozonuji, že tazatel je dítě, kterému pouze děláme guláš v hlavičce. To, co píšeme, on vstřebává izolovaně, bez předchozích informací a zkušeností, bez návazností. Nezná a neví, jaký je rozdím mezi akcí a reakcí, mezi důvodem a důsledkem. *hej*

wasube*

Tazatel uvádí, že je mu 20 let. Navíc docela fundovaně hovoří o prostitutkách. Proto nemám pocit že by šlo o dítě.

Smím se zeptat do kdy chápete pojem dítě? V 18 letech jsem měla první dítě. Byla jsem dospělá.

Dnes mám dospělé děti a dobře vychované. Takže s Vámi babkazovo nesouhlasím.

doplněno 16.01.16 12:09:

Od: strykercz®
Datum: 07.01.16 16:04

ne mě nejde jen o sex ale když nemužu najit takovou co nelže a nepodvadi tak co jienho jedině prostitutky

Upřímně řečeno si vůbec neumím představit, že by moje děti ve 20 letech myslely na prostitutky. Zajímalo je vzdělání a budoucí práce. Můj syn si byl vědom, že aby mohl založit rodinu, tak nejen že si musí vybrat vhodnou partnerku, ale musí mít také co nabídnout té budoucí rodině.
Takže pracoval i v cizině aby vydělal peníze a na podobné myšlenky neměl ani čas ani náladu, protože se nikdy nenudil na facebooku a podobně. Děcka to tak prostě nemají, protože používají mozek, nikoliv facebook. A neumím si představit že by moje děti byly tak zdegenerované, že by se radily s facebookem a sdělovaly tam i intimní záležitosti. Ale myslím že je to tím, že to neviděly doma. Děti jsou zkrátka zrcadlem rodiny.

Wasube, pro tuhle otázku jsem přesvědčená, ža se jedná o dítě. poradte.cz/...

wasube*

Tady platí už nájem 7 000.-, jinde se ptá jak se platí nájem, zkrátka by to ubohé dítě mělo méně fetovat, aby si pamatovalo, kam co píše.

culdabulda1*

proč ne - ale i dítě potřebuje v takových věcech "poradit" - kdyby to byl Váš vnuk, taky byste mu určitě odpověděli - třeba jen proto, abyste ho přivedli na správnou cestu.

doplněno 19.01.16 18:32:

- ladana -

upřímně - myslela jsem to spíše jako ironii - přesto mne napadlo, co bych asi odpověděla, kdyby se mne na tyto "problémy" ptal můj vnuk - protože u nás v rodině jsme se bavili otevřeně i o těchto otázkách - ale je fakt, že tenkrát nebyl internet - takže teď by se mne nikdo z mladých už na takové věci neptal - na netu se dozví víc, nežli od nějaké bábušky a od zkušenějších lidí, nežli by kdy mohla "babka" být.

ladana

Culdabuldo, věřte mi, že si Vás vážím, přesto se ted musím zasmát.

Protože přivést někoho na netu na správnou cestu - to myslíte vážně?

Vždyt ti pubertáci časem zkazí i vás všechny tady, co ho budete napravovat...

Otázky o masturbaci, pornu a podobně tu mají skoro nejvíce odpovědí !*ua*

pt®
hodnocení

0x

Ano, to všechno můžete, ale pak to svědčí něco o Vás. Pak bude dobré abyste si kolem padesátky našel větev...

Na stará kolena zůstanete sám, ale již bez výhod. Mějte se a přemýšlejte. Tak papa.

wasube*

Je 22 hodin, pubertáci začali hrát hry a dali pokoj.

Už tu nikdo nepíše jak masturbuje a neumí to, o pornu, o sexu a prostitutkách. Je klid.*smich*

hodnocení

0x

... mužeš, mužeš ...

.. mužeš tu být úplně zbytečně ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]