Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V které TEPLÉ zemi USA byste žili?

Od: martinkova odpovědí: 11 změna:

Západní břehy USA mi přijdou dost nebezpečné kvůli zemětřesením a také je tam studené moře. Drahé nemovitosti. Uprostřed USA (Texas atd.) zase vede stezka častých tornád. Přijde mi nejsympatičtější žít někde okolo Severní Karolíny, tedy na východním pobřeží pod New Yorkem. Sice tam občas bývají hurikány, ale je tam stále teplo tak akorát a je tam i teplé moře. V úvahu je třeba vzít např. i stupeň kriminality a možnosti zaměstnání. Jaký TEPLÝ stát byste si vybrali Vy?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

2x

Známý žil 40 let na Floridě, v Miami. Pochvaloval si to, jinam prý by se nikdy nestěhoval a nejvíc se mu líbilo, že strávil 95% života v kraťasech... :)

hodnocení

0x

Hawaii. Chodil bych furt v bermudach, havajske kosili, flip flopech, popijel pinacoladu a okukoval polonahe holky s kvetinovyma vencema kolem krku.

hodnocení

0x

Florida. Nějaký ten hurikán, to je ještě slušná cena *frajer*

lidus*
hodnocení

0x

V USA rozhodně žádný.

humbucker*

Ahoj Lidus.

A kde by to jako třeba šlo? Podle tebe. Aby tam bylo teplé moře.

lidus*

Humbuckere, ono je to jinak. Teplo miluju a po teplém moři toužím jako každý, kdo k němu má daleko. Mám kamarádku, bydlí v Dominikánské republice, moře 60km a jedou k němu párkrát, prostě ho mají a už po něm neprahnou. Mám kamaráda Izraelce, k moři 200km a také tak jedou na 14 dní už 5 let žije v ČR a moře nepostrádá. Čtyři roční období mi vyhovují, teplé zimy jako loni a letos jsou bezva a žít tam, kde je většinou 30 a víc ve stínu to nemusím.

doplněno 05.01.16 14:33:

Jethro,žil na předměstí Tel Avivu a těch 200km je opravdu o nulu víc, omlouvám se, nevšimla jsem si.

Nechci rýpat, ale těch 200 km k moři v Izraeli je snad překlep (nebo mi něco uniklo a IDF už je na iráckých hranicích *frajer* - ne že by to nebylo dobře. *palec* )

joudic*
hodnocení

0x

Cely Southeast... letel bych osobne do Atlanty a pak k pobrezi, asi South Carolina, a tam bych si nekde nasel baracek okolo 600-800$ pronajem vcetne siti... bud bych se musel prestat flakat a nebo bych si nasel naky job tam at navazu kontakty :) Jidlo je v marketech levne atd.. jak vidno, uz jsem o tom v minulosti trochu premyslel :)

turbo085*
hodnocení

0x
Já bych také volil Floridu. Je tam teplo, klid, Jágr :)
korina*

No jak se to vezme , Já byla na Floridě mnohokrát , mám tam dceru s rodinou. Je tam v prvé řadě teplo to je fajn, zaprší a hned vysvitne sluníčko, lidi nemusí řešit zimní oblečení, topení atd. Nádherná flora , vše kvete. Dcera bydlí u mexického zálivu je tam moc hezky , ale já bych si už tam nezvykla.To je pro mladé lidi , ty jsou tam nadšeny. Krásné je šumění atlantiku, pozorovat kotvící lodě , rybáře a nádherné východy a západy slunce. Mě to stačí 4-6týdnů a už se těším na naši malou ale taky krásnou zemičku, je to náš domov...

hodnocení

0x

V rasistickým ultrapravičáckým superreligionistickým USA bych žila snad maximálně na Havaji *ee*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]