Nejste přihlášen/a.
dobry den , mam pc uz asi 8dni a mam na nem cs:go a mam problemy z padanim hry , treba hraju 3h vpohode a pak mi to spadne a napise mi to : viz obrazek
a nebo mi to nekdy napise : ( tvoje pripojeni k serveru s vyhledavanim zapasu neni spolehlive )
to znamena ze diky memo ntb ve kterem jsou win 10 tak mam dat zbohem hram?
diky dopredu za odpovedi
Podle mě bude chyba v internetovém připojení podle mě to nestíhá přenášet máš to přes wifi nebo datovým kabelem?
Když jsem hrával na serveru GameRanger, přes který můžete hrát různý onlinovky, tak tam to byl častý jev. I na Game Areně. Prostě ti to napíše něco jako že máte mezi sebou špatný spojení, ale ne mezi všemi hráči jen mezi těmi co používají (doma) router. Znamená to že ten jejich server má problém se dostat do tvé sítě, čili za ten router. Na GameRangeru i na GameAreně bylo třeba nastavit určitý port na routeru což se dělá přihlášením na router. Ohledně tohoto problému bys měl lepší kdybys napsal na forum od té hry. Tam by ti lidi měli říct co konkrétně znamená ta hláška. Je dost neobvyklé ptát se na takový problém někde jinde než u výrobce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.