Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro nas,co jsme byli 14 dni doma,

Od: beatrys odpovědí: 8 změna:
jak se vam chce zitra do prace.Me docela jo.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi bych se těšil, ale trochu závidím. 14 dní volna jsem neměl už víc než čtvrt století. Týden asi 7 roků. Ale zase nemusím vstávat před osmou (většinou), což je pro mě nepředstavitelná hrůza :).

hodnocení

0x
14dni je parada v lete. Jsem rad ze to nemam v zime. Nebot venku bylo do 1.1 celkem fajne ( 24.12 8stupnu slunicko). Pote jiz na vychode -5 az -10. V TV davali vsechny filmy snad 4x (CZ+SK stanice) fakt slabota. Ja byl doma vanoce a pak 4dny pres silvester a uz jsem se nudil. Takze ja se tesim i po 4rech dnech.

hm*
hodnocení

0x

Absolutně vůbec. :(

hodnocení

0x

No, já jsem byl doma 12 dní, za chvilku mě čekají jarní prázdniny týdenní, pak nějaké volno o Velikonocích a hlavně 2 měsíce v létě, už se moc těším :)

xy
hodnocení

0x

do práce se mi nechce :) asi nemám trénink, celej rok dělám, dovolená jen den dva, když potřebuju doma akutně něco opravit, nebo přijede návštěva. Pak mě volno o vánocích vykolejí :) a vidina tohoto příjemného volna zase až za rok

plavest*
hodnocení

0x

Já se těším trochu kvůli tomu, že už nebudu muset vařit.

osel59
hodnocení

0x

No hrůza - nemyslet na to. Jsem doma 16-tý den a ani trochu mi práce v zaměstnání nechyběla. Přečetl jsem si tvou otázku a teď cítím třes v celém těle. Ale to přejde, ještě je před námi volno celé odpoledne, večer a noc. Já už moc dovolenou podle ročních období neřeším, čerpám jí v rámci možností tak, abych pospojoval svátky a byl co nejdéle doma - léto nebo zima je mi jedno.

danys*
hodnocení

0x
Vzhledem k tomu,ze se v práci moc nepredru a když už něco dělám,tak mne prace baví,tak se tesim. Mám ještě deset dni starý dovoleny,takže pohoda..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]