Zdravim. Proc pro spoustu lidi je piti piva, sledovani fotbalu, chozeni po hospodach, pivni mozol a konzumovani co nejmastnejsiho jidla prave to co z nich dela muze. Casto ctu at uz tady na poradne nebo i nekde jinde, ze kazdy spravny chlap ma tohle delat nebo mit. Spravny chlap se ma umet chovat, mit srovnany zivot a priority a kdyz neco chce, tak si zatim jit ne? Uz se mi hodnekrat stalo ze jsem cetl komentar (i od zenskych) ze kazdy spravny chlap ma mit pupek, pit pivo, sledovat fotbal a jist vepro knedlo a ja jen nechapu, jak na to dotycni prisli (proto tento dotaz smeruji k nim).
Podle mne to říkají jen ti (nebo ty) co to mají, nebo to mají doma... Ale popravdě...když dnes občas vidím ta nagelovaná stvoření v obtažených kalhotách, tak se těmto tvrzením ani moc nedivím... Být správnej chlap je ale o něčem jiným. Přesně jak píšete. Mona
Jak tu psal kdosi nahoře. Když se někdo ptá na takový blbosti, tak je to nejjednodušší odpověď. A když někdo takový ptákovině věří... Však je to jasný ne? Se to tak říká, ale doopravdy to nikdo nemyslí.
Jsou to jen názory a ty jsou kultura od kultury jiné. Kdybys žil v pralese, tak by si tví soukmenovci zase mysleli, že správný muž má umět běhat a lovit a domů má přinést jídlo. Správná ženská by zas měla umět sbírat klestí, rozdělat oheň, stahovat zvíře z kůže, umět šít kožešiny, atd. Někde jinde by si zas ženský mysleli, že chlap má umět obdělávat pole. Tak se na to vybodni, jsou to jen jejich názory a každý to má jinak.
Proto muz neni ten , ktery je v koupelne dele nez baba , ma vice makeupu nez baba , vice gelu nez baba , smrdi vice nez baba... Aneb toto se vam libi? Co vy popisujete je extrem , co ja popisuju je taktez extrem , ktery ale je hodne videt. doplněno 03.01.16 12:04: Je tohle krasnej muz? freshgaymag.cz/...
robin1*
Ne není to krásnej muž, je to vykroucánek. Dřív to bylo doménou některých gayů. Dnes takto chodí oblečeni i náctiletí heteráci.
Správnej chlap, o sebe dbá přiměřeně, nemusí být nutně metrosexuálem.
Správnej chlap drží slovo, nepomlouvá, říká svůj názor do očí.
Správnej chlap umí vzít za práci a práce se nebojí.
Správnej chlap má city, pochopitelně přiměřené..
klera*
Tohle je z modní přehlídky...v životě jsem neviděla žádnýho kluka takhle oblečenýho...a navíc je to fotka z gay magazínu.
Každopádně krásnej je.
robin1*
To mu nikdo nebere, že je hezkej, nicméně normálně oblečenej by asi zářil víc...Jinak po Praze se promenáduje hafo mládeže mužského pohlaví v legínách a podobných spíše dámských oděvech...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.