Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc to z nich dela muze?

Od: vecernizamyslen odpovědí: 15 změna:
Zdravim. Proc pro spoustu lidi je piti piva, sledovani fotbalu, chozeni po hospodach, pivni mozol a konzumovani co nejmastnejsiho jidla prave to co z nich dela muze. Casto ctu at uz tady na poradne nebo i nekde jinde, ze kazdy spravny chlap ma tohle delat nebo mit. Spravny chlap se ma umet chovat, mit srovnany zivot a priority a kdyz neco chce, tak si zatim jit ne? Uz se mi hodnekrat stalo ze jsem cetl komentar (i od zenskych) ze kazdy spravny chlap ma mit pupek, pit pivo, sledovat fotbal a jist vepro knedlo a ja jen nechapu, jak na to dotycni prisli (proto tento dotaz smeruji k nim).

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1000 lidi, 1000 nazoru spravnosti chlapstvi. Neni to jedno?

72mona3*
hodnocení

0x
Podle mne to říkají jen ti (nebo ty) co to mají, nebo to mají doma... Ale popravdě...když dnes občas vidím ta nagelovaná stvoření v obtažených kalhotách, tak se těmto tvrzením ani moc nedivím...
Být správnej chlap je ale o něčem jiným. Přesně jak píšete. Mona

nnikdo
hodnocení

0x

Jak tu psal kdosi nahoře. Když se někdo ptá na takový blbosti, tak je to nejjednodušší odpověď. A když někdo takový ptákovině věří... Však je to jasný ne? Se to tak říká, ale doopravdy to nikdo nemyslí.

hodnocení

0x
Výmluva proč to dělám, alibi. Jsem pravej chlap, tak to dělám, chodím do hospody, dám 10 kousků, jsem king.
Na tohle se vykaslej.

daniel*
hodnocení

0x

Za mě měl správný muž zplodit dítě, postavit zeď a zasadit strom .. *smich* Priority se hold mění. ..

hodnocení

0x

Jsou to jen názory a ty jsou kultura od kultury jiné. Kdybys žil v pralese, tak by si tví soukmenovci zase mysleli, že správný muž má umět běhat a lovit a domů má přinést jídlo. Správná ženská by zas měla umět sbírat klestí, rozdělat oheň, stahovat zvíře z kůže, umět šít kožešiny, atd. Někde jinde by si zas ženský mysleli, že chlap má umět obdělávat pole. Tak se na to vybodni, jsou to jen jejich názory a každý to má jinak.

hodnocení

0x

Njn, a taky se říká, že správnej chlap smrdí potem (aj předtém) a močem (koněm, tabákem.. jak se komu hodí). *smich*

doplněno 03.01.16 01:59:

A protože "správnej chlap smrdí" a "správný chlap smrdí" mi Google našel celkem skoro 700x, tak to musí být pravda. ;)

iz*
hodnocení

0x

Podle mne dělá muže slovo. Což mi připomnělo Hovory H.

M. Horníček jednou dostal otázku: Slovo dělá muže. Co dělá ženu?

(Vzpomenete si někdo na Horníčkovu odpověď?)

72mona3*
@ivzez - že by spousta slov? :)

hodnocení

0x
Proto muz neni ten , ktery je v koupelne dele nez baba , ma vice makeupu nez baba , vice gelu nez baba , smrdi vice nez baba...
Aneb toto se vam libi?
Co vy popisujete je extrem , co ja popisuju je taktez extrem , ktery ale je hodne videt.
doplněno 03.01.16 12:04: Je tohle krasnej muz? freshgaymag.cz/...
robin1*

Ne není to krásnej muž, je to vykroucánek. Dřív to bylo doménou některých gayů. Dnes takto chodí oblečeni i náctiletí heteráci.

Správnej chlap, o sebe dbá přiměřeně, nemusí být nutně metrosexuálem.

Správnej chlap drží slovo, nepomlouvá, říká svůj názor do očí.

Správnej chlap umí vzít za práci a práce se nebojí.

Správnej chlap má city, pochopitelně přiměřené..

klera*

Tohle je z modní přehlídky...v životě jsem neviděla žádnýho kluka takhle oblečenýho...a navíc je to fotka z gay magazínu.

Každopádně krásnej je.

robin1*

To mu nikdo nebere, že je hezkej, nicméně normálně oblečenej by asi zářil víc...Jinak po Praze se promenáduje hafo mládeže mužského pohlaví v legínách a podobných spíše dámských oděvech...

roman68*
hodnocení

0x

Víte někdo , kdo je vlastně považován za příslušníka "třetího pohlaví"?

Nedávno jsem nějak na půl "oka" viděl na netu (tisku?)kdesi zprávu o tom, že v Austrálii oficiálně uznali existenci třetího pohlaví !?

už to že ženy začali nosit kalhoty a zkracovat si šaty předznamenalo tento "nový věk" ...

roman68*
hodnocení

0x

Dle mého spíše chlapa dělá to, že je svůj a nejde s davem...ve smyslu "co bych byl za muže, kdybych nechtěl změnit svět k lepšímu?"

např. Gándhí, Luther, Einstein byli podle mě chlapi v tom pravém slova smyslu - a není zase tak důležité, co jedli a jak vypadali...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]