Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být těhotná?

Od: terinka89 odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, mám dotaz. Když jsem měla dnes pohlavní styk se svým přítelem. Použili jsme kondom(přášky nemám) a vše oka. Ani se neprothl nic. Oba jsme měli orgasmum.Teď mám ale takový tlak v podbříšku,a píchá mě na levé straně.Může to bát tím že mě zbavil panenství? to taková bolest pak bývá ne? Doufám že nemužu být těhotná. Děkuju za vaše odpovědi terča..:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Božíčku, za nějakou hodinu pocítit vliv otěhotnění? Kde to žiješ. Douufej.

repkin*
hodnocení

0x
Ano, muzes byt tehotna, takova sance je 1:1 000 000 000 nebo mozna i vetsi. Brzy to prejde, no stres ;) telo na to neni zvykle, navic jste byli urcite zbrkli a tak to proste boli no :) jinak pred dalsim sexem doporucuju neco nacist o moznostech otehotneni a ochranou pred tim, predejdes tak podobnym dotazum. Nevim kolik ti je, ale tyto zakladni veci nas kluky ucili v 8-9 tride zakladni skoly pri hodinach rodinne vychovy. Holky vyjma mesicku, vlozek, tamponu a nasazovani kondomu ucily urcite i tohle.
doplněno 02.01.16 21:31: I kdyz cestinu jsme se ucili taky a problemy s ji mam dodnes, ze :-D

ohneta*
hodnocení

0x

Můžeš být těhotná, 100% ochrana neexistuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]