Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se líbí holkám na klucích nejvíce?

Od: madpet odpovědí: 3 změna:
co se líbí holkám na klucích nejvíce? (vzhled, vlastnosti) taky osobní názor vás mne zajímá :) . také dodám: kdy je vhodné s dívkou flirtovat? moc jsem se ze startu ve vztazích k tomu nemêl a pak o mne z jejich strany nebyl zájem.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prachy, né u všech samozřejmě, ale projeď se po městě v hodně drahém autě a uvidíš, jak se na tebe budou lepit :D

@jakell má naprostou pravdu. Viděl jsem jeden sociální experiment, kdy vzhledově prachobyčejný až neatraktivní kluk chodil po městě a zkoušel flirtovat s dívkami; vždy se taky pokoušel získat na ně telefonní číslo. Když mu řekla naponěkolikáté "ne", pokrčil rameny, řek "jak chceš", poodešel, odemkl dálkovým ovládáním superdrahé fáro a nastoupil... to byste měl vidět, jak za ním najednou běžely a žadonily...

sonyboj*
hodnocení

0x

Hmm a ještě je dobrý mít v ruce nějaký krám od Apple a pouštět si z něj Justina Biebera, nebo podobnýho neheterosexuálního pseudoumělce *tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]