Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do pronajateho bytu mi prestala chodit posta

Od: thera odpovědí: 3 změna:
Bydlim vice jak rok v pronajmu a nikdy jsem nemela problem,ale najednou kdyz mi byl odeslan doporuceny dopis, vratil se zpet odesilateli. Mela jsem moznost ho potom dostat osobne a na nem bylo ze na ,,adrese neznami" . Mam jmeno na zvonku,na schrance i na dverich od bytu a neni mi jasne jak je to mozne?! Nyni po vyuctovani sluzeb mi opet nic do schranky neprislo. Jak a kde mam toto resit? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

0x

V první řadě bych chtěl uspokojivé vysvětlení od pošťáka. Neuspějete-li tak si dojděte za vedoucím doručovací pošty, měl by sjednat nápravu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, vysvětlit by to měl někdo na Vaší dodávací poště. To je ta pošta, kam si jdete vyzvednout např. doporučený dopis s oznámením o uložení zásilky. Zdravím!

pohanka*
hodnocení

0x

Správně jak píší nade mnou, upozorněte poštu, že tam a tam bydlíte a máte vše řádně označeno.

Pokud budete mít fotokopii obálky, zásilky, kde je z pošty nalepena lepka ,,ZPĚT,,. se zaškrtnutým okénkem adresát neznámý a zároveň parafou pošťáka a jeho jmenovkou /celé jméno, bývá razítko/, tak při reklamaci bude hned zřejmé, kdo pochybyl. Je možné, že stálý doručovatel odešel, nebo měl dovolenou, nemoc a ten kdo zaskakoval, tak se moc nesnažil. Pokud nepodniknete kroky k nápravě nyní, tak můžete v budoucnu přijít o nějaký důležitý dopis, nebojte se ozvat a upozornit na špatné doručování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]