Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K čemu sloužil Nikolajevův plyn?

Od: historie odpovědí: 2 změna:
Dobry den chtěl bych se zeptat k cemu slouží nikolajevův plyn - jak ho používá li kdysi ve 2 světové válce ( slyšel jsem ze to melo sloužit v jedné místnosti kde neměli lide jídlo apod- jo a jak vypadali? Viděl jsem jenom par fotek a vypadají na nich jak nějaké bestie s velkou čelistí- může te mi to vysvětlit? Je to jak horor fakt ( jo a nepochopil jsem tu větu jak jeden vedec/vrah se zeptat co jsi zač a on řekne vězeň ty jsi zapomenul a pod. (Předem dík za vysvětlivky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím o tom, že by nikolajevův plyn byl kdy použit za II. sv. války. Tehdy se spíše jako stimulant pro vojáky používala obyčejná vodka.

Ten plyn měl totiž sloužit k tomu, aby voják vydržel bez spánku. To se mělo testovat na ,,dobrovolnících´´, tento experiment se však mírně řečeno ,,vymkl´´.

Něco k tématu zde .

zemejas.cz/...

Podle mě je to vše tak na úrovni něměckého UFO a pod. Prostě těžko dnes říct, do jaké míry je to pravda, nebo smyšlenka...

virgill
hodnocení

0x

knowyourmeme.com/...
popis původu historky nikolajevův plyn...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]