Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už chci konečně holku!

Od: jakell® odpovědí: 11 změna:

Zdravím,

je mi 17 a už přes půl roku aktivně hledám holku, tudíž si víc povídám s kamarádkami, ty se kterými se tak neznám a líbí se mi, zvu ven- no však to znáte, např některou pozvu do cukrárny, tam kecáme a tak.

Bohužel ani jedna není pro mě, né že bych měl nějáké speciální požadavky, stačí mi aby holka byla hezká, dalo se s ní kecat a aby byla ze Zlína- protože fakt nestojím o vztah na dálku :D

S oslovením jako takovým problém už od září nemám, ale prostě mě už začíná štvát to neustálé hledání a nenacházení - Ano, vím že to nejspíš přijde samo, ale já prostě čekat už nechci. Dal jsem si předsevzetí nebo challange (říkejte tomu jak chcete), že do 18 let ( zbývá půl roku) budu mít holku a začínám mít strach, že to nestihnu.

Co mi poradíte?

Jinak všem přeji hodně zdraví (to myslím vážně) a šťastný nový rok!

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Uber na urputnosti a holku budeš mít hned. Dal sis předsevzetí, to je pěkné, ale předsevzetí jsou tu od toho, aby se neplnila. A stane se co, když ty nesplníš to svoje?

bibin
hodnocení

0x

Co poradim? Netlacit na pilu, prijde to samo az to budes nejmin cekat.

repkin*
hodnocení

0x
Kdo nechce ma, kdo chce malo kdy najde. Vzdycky kdyz jsem hledal tak nic, holky maji zajem kdyz jsi zadany, jako kdyby na to mely nos. Takze delej, ze te nezajimaji a ony se zacnou ozyvat samy.

Ano, tohle funguje. Pudy jim velí, že pokud žádnou nemáte, tak to musí mít nějaký dobrý důvod, že hodnotný musí být ten, co má o něj zájem jiná samička a o toho má tedy smysl se zajímat (Proto je lepší být tajemný, než rovnou vybalit, že jste volný. ještě k tomu stále volný. ;)) Navíc je v tom kus soutěživosti. Samičky mají tendenci ostatní samičky podceňovat a rády si dokazují, že v tom mají pravdu.

reicee5*
hodnocení

0x

Proč ne vztah na dálku? Možná že by si dřív našel holku která bydlí pár KM od tebe.. Každý koho mám v okolí má partnera co za sebou dojíždí a klape jim to. A když si najdeš rozumnou holku nemáš se čeho bát :)

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
nejdříve bych to rozdělil na 3 skupiny dívek a žen
1) ženy, které nás nezajímají
2) ženy, které chceme mít nebo už máme jako kamarádky
3) ženy, které chceme "ulovit" (udělat si z té ženy milenku, případně partnerku)
----------------------------------------------
ad 1) tam je to jasné
ad 2) kamarádky se "neloví", protože
A) "lovená" kamarádka to nepochopí a lovící muž je v tom případě za pitomce, případně nadržence
B) pokud by se kamarádka dalo "ulovit" a později se něco "pos**lo", tak muž přijde jak o milenku, tak i o kamarádku
ad 3) potenciální partnerky či milenky se musí oslovovat a "lovit" tak, že jim od samého začátku musí být jasné, že jsou loveny a ne že by mohly být jenom potenciální dobré kamarádky (co může muž na sebe vykecat kamarádce,
nemůže nikdy říct partnerce - milence, protože kamarádka si to nechá pro sebe - použitím sděleného proti
sdílejícímu muži by nezískala žádnou výhodu na rozdíl od partnerky, která svěřenou informaci při nejbližší vhodné
příležitosti použije jako zbraň proti sdělovateli).
Co se týká "chci holku" - tohle bohužel nefunguje. Jak už tady bylo výše popsáno, samotný muž je pro většinu žen nezajímavý, protože nemají soupeřku (výjimka potvrzující pravidlo je, pokud dotyčný muž disponuje např. viditelně nějakým majetkem či penězi, ale tam to pak není o lovení toho muže, ale jeho majetku). U žen totiž platí, že co dělají (ať už to je malování se nebo třeba oblékání se) nedělají kvůli mužům, ale kvůli ženám v jejich okolí se vyskytujícím. S těmi ony soupeří (a přece sem lepší, hezčí než ta Nováková od vedle). A přesně stejně je to i při seznamování a lovení - když půjdeš sám, tak si potenciální partnerka většinou řekne "ani nejde s řádnou babou, on bude asi nějaký divný, když je sám". Půjdeš-li ale s nějakou (celkem jedno jakou) ženou třeba za ruku, okamžitě se najde aspoň jedna, která si řekne "a já sem lepší (hezčí) než ta, co se s ní vede" a pokud ji jen trochu zaujmeš, bude tě chtít pro sebe.
Nejen tyhle, ale ještě další mnohokrát životem ověřené pravdy lze najít např. ve velice zajímavě a vtipně napsaných knížkách již zesnulého sexuologa MUDr. Miroslava Plzáka. Doporučuju si tyto knížky někde sehnat a pročíst. Nepamatuju si všechny jejich názvy (nemám je teď u sebe), ale co lovím v paměti např. "K lásce připraven", K manželství připraven" atd.
Jako dnes už jen teoretik (lovení v praxi jsem se rozhodl už přenechat mladším) sledující s pobavením tohle dění Ti přeji "Hodně úspěchů v lovu" a ať se Ti daří nejen v roce 2016 ;)

missdance
01.01.16 20:03

Ronyx *sok* + :-D

ronyx*

Missdance - nebuď hubatá jo ;) :-D

dylin
hodnocení

0x
"S oslovením jako takovým problém už od září nemám" :D to je perfektní :D zklidni hormon v posilovně a nebudeš tak nadrženej :D

hodnocení

0x
Já byl panic do 25 a nějakou frustraci z toho nemám. A ne, že by se mi holky dřív nelíbily..

radarbrdy*
hodnocení

0x

No musíš chodit na místa, kde se shlukují svobodné, mladé děvčata. Nevím, kde to je teď. Bary, diskotéky, sociální sítě?

Jinak souhlas, s tím, jak se psalo výše. Když jdeš s nějakou holkou po městě, tak to je zákonem schválnosti, že potkáváš ty nejlepší "baby", které by jsi nepotkal, pokud by jsi chodil sám.

Pomůže vypůjčit si např. od kamaráda sestru a vyzkoušet...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]