V Liberci v noci něco napadlo. Protože jsem spala bez kontaktních čoček, tak jsem ráno, když jsem se se svými 10 dioptriemi podívala ven a uviděla bílo (jen bílo, nic jiného ), opravdu nemohla uvěřit vlastním očím
Asi jo. Konečně sníh. Příroda ho potřebuje... i vlekaři na horách a majitelé chat a penzionů tamtéž. Ale že bych z něho bylo zrovna já odvázaná, to se tedy moc říci nedá. Na druhou stranu, když člověk vidí tu dětskou radost ze sněhu, tak to má taky něco do sebe.
Odjezd z Pusteven po 15 hod., nic, na Radhošti nic, ale jak se sjíždělo dolů, tak začal popadávat a v Rožnově a dále čím dál více a připadává, byla už souvislá vrstva.
Ráno v 7 hodin nic a po druhém probuzení v devět bílo.Pozor! silničáři sypali!Teď je na meteo -1 a mráčky se sněhem nebo deštěm.Poprvé použito hrablo.Jižní morava-Kloboucko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.