Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečně sníh

Od: plavest* odpovědí: 17 změna:

To není otázka ale zvolání - chumelí! Jeseníky. A u vás?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V Liberci v noci něco napadlo. Protože jsem spala bez kontaktních čoček, tak jsem ráno, když jsem se se svými 10 dioptriemi podívala ven a uviděla bílo (jen bílo, nic jiného :-D), opravdu nemohla uvěřit vlastním očím *nevi**smich*

hodnocení

0x

V Podkrkonoší (Trutnov) taky něco napadlo, ze dne na den, do včerejška nic...

ju*
hodnocení

0x

litovelsko - ano padá bílý bordel...1 cm.

cesmina*
hodnocení

0x

Ach jo už je zase tady.Orlické hory.

osel59
hodnocení

0x

Plzeň

večer napadl 1 cm, znepříjemnil půlnoční oslavy, ale už ten zku...nej bordel roztál. Snad byl letos - tedy v r. 2016 - poslední.

korina*

a je to tady bílý Liberec, snad to chvilku vydrží...

2kedar*
hodnocení

0x

Ostrava - zataženo -3°C Hnusný luft z nové Huti (Arcelor Mittal) Dohlednost cca 5.Km.

Po sněhu ani památky. Ale předpokládám, že to sem během večera z těch Jeseníků dojde.

Ptáčků na krmítku "hafo" :) *srdce*

hodnocení

0x

Dolní Posázaví. Ráno jsem vyvedl děti k oknu a pravil: "Tak nám, děti, napadl sníh, abychom nezapomněli, jak vypadá."

Na souvislou vrstvu zapomeňte, v trávě to není ani vidět, drží se na autech, betonu a asfaltu. Vypadá to jako hodně slabě pocukrovaná bábovka.

hodnocení

0x

Žďárské vrchy - ráno asi 1-2 cm, teď už to z větší části roztálo.

lidus*
hodnocení

0x

Ta bílá hrůza padá i v Brně, snad jen děti mají radost a hoblují boby skoro na trávě.

eulalie*
hodnocení

0x

Asi jo. Konečně sníh. Příroda ho potřebuje... i vlekaři na horách a majitelé chat a penzionů tamtéž. Ale že bych z něho bylo zrovna já odvázaná, to se tedy moc říci nedá. Na druhou stranu, když člověk vidí tu dětskou radost ze sněhu, tak to má taky něco do sebe.

hodnocení

0x

Ani prd. Mně už je to ale jedno, pro mě už Vánoce skončily.

hodnocení

0x

slezské Beskydy ani ťuk

buss
hodnocení

0x

Odjezd z Pusteven po 15 hod., nic, na Radhošti nic, ale jak se sjíždělo dolů, tak začal popadávat a v Rožnově a dále čím dál více a připadává, byla už souvislá vrstva.

hodnocení

0x

Ráno v 7 hodin nic a po druhém probuzení v devět bílo.Pozor! silničáři sypali!Teď je na meteo -1 a mráčky se sněhem nebo deštěm.Poprvé použito hrablo.Jižní morava-Kloboucko.

hodnocení

0x

Vsetín, drobné, ale stále vytrvalé sněžení. Zatím cca 3cm, -6°C.

plavest*
hodnocení

Mám radost dnes jsem lyžovala. Po pěti letech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]