Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, je poslední den v roce 2015, a proto bych se rád zeptal, co se vám v letošním roce povedlo, případně nepovedlo a co byste rádi "provedli" v roce 2016?
Já jsem letos poprvé pořádal ples, snažil jsem se vypořádat se svou úzkostí z mluvení, zhubl jsem, podíval jsem se do své vytoužené Británie, oslavil jsem osmnáctiny, přečetl jsem několik knížek a zapojil se do programu s postiženými.
V příštím roce bych rád zlepšil svoje schopnosti komunikování a vystupování na veřejnosti. V létě bych chtěl jet pracovat do Británie, co nejvíc si užít svůj maturantský ples, začít občas vařit místo mamky (protože mě to baví). Zhubnout. A hlavně milovat okolo sebe.
A co Vy?
Když to tak promyslím, nebyl ten rok tak špatný, za jaký jej mám.
Stabilizovala se mi pracovní situace (i když ne tak, jak bych si přála) a na to, že jsem 7 z 12 měsíců vydělávala pod 8-9 tisíc, je s podivem, že jsem povětšinou utratila za daný měsíc méně, než jsem vydělala, a dokonce jsem si teď na konci roku zvládla zaplatit pár položek v řádu desetitisíců (roční příspěvek na stavebko, zubní implantát, kauce na bydlení). Jsem šikulka
Gratuluji k organizování, pokračuj, neztratíš se a nebudeš fňukat, jako jiní, co jim kdo zařídí, dá.
Očekávám, že naše vláda, poslanci konečně budou dbát abychom se měli dobře, nebudou zvyšovat daně, tvořit zákony s nesmyslnými zákazy, povinnostmi. Neklonila hlavu před blbinami z €U. Ale to záleží i na nás, abychom jim to zatrhli. Vzali vládu našich věcí do vlastních rukou, chovali se jako svobodní občané, kontrolovali naše zástupce. Nenechali s sebou prostě orat!
povedlo a mně? je to zvláštní nějak občas ztrácím zřetelnou hranici mezi tím , co jsem já a co je jakási "vyšší moc"
Mám touhy a plány-jako ostatně většina lidí...ale jakoby Život měl se mnou plány jiné...
tedy cosi "tam nahoře" mně umožnilo žít tak, jak nejlépe jsem uměl a přitom jsem paradoxně vděčný za to, že mě některé plány nevyšly ...takže jsem zase o trošičku zmoudřel a nalézám svůj vnitřní klid i v situacích, ve kterých bych dříve vypěnil (jsem povahou cholerik)..
takže příští rok budu pokračovat v tom, čem jsem začal - budu dále studovat ve věčné škole života a dále podstupovat zkoušky, které přede mě Život postaví..
aneb z labyrintu světa zpět do ráje srdce svého
V roce 2015 se mi povedlo dožít se starobního důchodu. Nevím ale, zda je to opravdu moje zásluha a zda je to štěstí. Předevčírem jsem dostala dopis, přidávají mi 40 korun. Juchajdá! Já nebudu vědět, co roupama! Jestli Thajsko, jachtu, nebo model od Matragi.
Do příštích let si přeji, abych aspoň ještě 10 roků vydržela. Abych si toho důchodu /i když to není žádná sláva/ mohla ještě nějaký čas užívat. Což o to, já třeba budu. Hlavně ale, aby taky byly ty důchody.
Abych viděla růst vnoučata, mohla posoudit, zda se jim splní životní plány. Kluk chce být fírou, jde tvrdě za svým. Zatím studuje železniční průmku, uvidíme, jak dál. Vnučka končí devítku, chce jako první schůdek SŠ veterinární. Tak uvidíme. Proto bych ráda viděla, jak se jim jejich plány podaří a ráda byla na světě ještě nějaký čas.
Přeji všem, dnes na Nový rok, ať Vám Vaše plány do budoucnosti vyjdou. Jaga.
Nevím, co se mně povedlo tak významného, že bych o tom měla napsat. V mém věku se to už tak neprožívá, jako za mlada. Jsem ráda, že mám dobrou rodinu, mladší syn letos postavil dům, za což jsem na něho pyšná a teď už se možná dočkám i vnoučátka. Manžel mě slibuje, že budeme rekonstruovat koupelnu, ale po zkušenostech už na něho netlačím a čekám, až přijde ten správný čas doufám, že se dožiju
Staršího syna se mi podařilo dostat z velkých osobních i zdravotních problémů a pomáhám mu dál přežívat relativně v pohodě a podporuji ho v jeho novém samostatném životě...
Mám ráda život a snažím se udělat si každý normální den příjemný. Mám pár dobrých přátel, dobrou práci i kolegy a kéž by to ještě pár let vydrželo
Krásný den i celý rok všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.