Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silvestr - pojďte se bavit

Od: pt® odpovědí: 15 změna:

Manžel sedí u milenky, já sedím u milence. Jsme tu doma pěkně pospolu, tak vás zvu k virtuální zábavě...*vtip*

doplněno 31.12.15 18:41:

Tak abych to upřesnila, manžel sedí u své milenky televize a já u svého milence počítače...*kafe*

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Pavlo, tak já sem napíšu, jaký jsem TELE *smich*. Vařila jsem dnes špenát. Měla jsem ho v rendlíku, sáhla jsem po pokličce, ta byla taková menší, ale spěchala jsem, tak jsem ji na ten špenát dala. Něco jsem odběhla udělat a když jsem přišla *ee*, Ta poklička se přicucla k pánvičce :-D. Lidi zlatí... Páčili jsme to šroubovákem, dávali pánvičku do studený i do teplý vody a NIC. Už jsem myslela, že to půjde oknem... Po deseti minutách se nám podařilo maličko tu pokličku nadzvednou... slabounce to pískalo a pak HOP a poklička šla zvednout *uf*

pt®
hodnocení

Jéžkovy oči, ale co, dopadlo to dobře. Bude na co vzpomínat. A co odpad už protéká?

roman68*

a houkačka houká, stěrače stírají?

;)

hodnocení

0x

Héééj, nespi, půlnoc bude za chvíli

Silvestr - pojďte se bavit
pt®
hodnocení

babčo, ještě nééé, Vám jde špatně rádio...;)

roman68*
hodnocení

0x

no panejo tak jsem se do vás docela trefil se svým odhadem ! virtuální zábava :-D

neznám ani vaše jméno natož vaši podobu, takže se mám bavit s někaým virtulním softwarem, kyborgem nebo s kým?

ale pokud chcete můžeme si zahrát hru na "poznanou"

pt®
hodnocení

Karlíku, to buďte rád, jsem stará, ošklivá, ještě byste se polekal. A ke všemu jedovatá ženská. Koho políbím, tak do čtyřiadvaceti hodin zemře...:-D

doplněno 31.12.15 16:45:

vždyť je to chlap, jak vyšitej...:-D

doplněno 31.12.15 16:56:

Já pár skleniček vína? Kdepak, zase špatně. Já se ráda bavím a nepotřebuji alkohol. Mimochodem mám alergii na penicilín a na alkohol, takže vypít skleničku alkoholu, tak mně odvezou pro otravu alkoholem...*plac*

pt®
hodnocení

Vzpomínáte na Šimka?

hodnocení

0x

Před cca 10 lety, sestra byla relativně malá, slavili jsme již tehdy Vánoce jen ve třech. Mamka ne a ne sestru někam odlákat, aby pak mohla k stromečku naklást dárky a zazvonit. A když se jí to konečně podařilo, z dálky viděla sestru, jak si to neodvratně předčasně mašíruje do obýváku. Tak honem rychle zazvonila, zvoneček kamsi zahodila a zdrhala. Bylo to o fous, sestra si ničeho nevšimla, ovšem cestou našla ten zahozený zvoneček. Nic ji tehdy podezřelého nenapadlo, a tak pronesla nevinným hláskem k mamce: "Jé, mami, podívej, Ježíšek si tady zapomněl zvoneček..."

Mamka musela dělat překvapenou: "A jó..." :{D>

pt®
hodnocení

jj, s dětmi jsou veselé zážitky...:)

pt®
hodnocení

Takže se tu bavte, jak je libo, my teď jdeme s manželem na vycházku...tak ahoj... - pt

roman68*
hodnocení

0x

takže vše dobré v novém roce 2016

a posílám vám srdíčko a úsměv od této pěkné slečny

(snad je ta fotka naaranžovaná,ale přesto za tím úsměvem něco je, že)

*srdce*

doplněno 31.12.15 22:53:

aj aj...sexuální podtext ...na to si opravdu musím dát pozor-tady na tomoto serveru evidentně velmi citlivé téma...

si říkám kolik uměleckých děl by asi vzniklo, kdyby neměly ten "sexuální podtext " ;)

doplněno 31.12.15 22:54:

a ani na silvestra nee? a a ni po 10 hodině?

hmmm..tak to je tedy vážné! když někomu vadí umělecký akt...

výtka
Upozornění od administrátora 31. 12. 2015 19:15:28
Prosím bez sex podtextu a obrázků z této oblasti. Snad to jde i bez toho.

nikdo*
hodnocení

0x

Tak já taky přihodím jednu příhodu.

Když byly děti ještě ve věku, kdy věřily na ježíška, tak si dcera jeden rok usmyslela, že chytí ježíška "při činu". Rovnou u stromečku. Měli jsme štěstí, že se s tím pochlubila dopředu, a já se na to mohl připravit. Už den předem jsem dal pod stromeček proutěný koš na prádlo. Jo, a přehodil jsem přes něj, jen tak ledabyle deku. Aby si děcka zvykly. Na štědrý den odpoledne, jsem do něj, pod tu deku nanosil dárky. Milá dceruška netušila, že v okamžiku, kdy si sedala do vedlejší místnosti hned k pootevřeným dveřím, tam už ty dárky dávno jsou. Aby seděla přímo u stromečku jsme ji snadno rozmluvili. Ježíšek by přeci nepřišel, kdyby ji viděl v místnosti. A tak tam kus odpoledne proseděla, a moje jediná starost byla, jak ji odlákám, abych stihl stáhnout tu deku. Už to vypadalo dost beznadějně, ale pomohla příroda. Na WC musela. A mě ten čas stačil. Byla sranda ji pozorovat jak vždycky jen po očku nakoukla za roh do dveří, a zas nic. Pak, už se setmělo, manželka rozsvítila výpínačem u druhých dveří a rychle zabouchla. To co následovalo, jsem viděl vždy jen ve filmu. Dcera okamžitě po očku zkontrolovala pokojík, a vrátila se pohledem zpátky. Nicméně se jí něco nezdálo, tak pohled zase zpět do pokojíku, tentokrát delší, a zase zpět na nás, a zase do pokojíku, tentokrát dost dlouho a se zájmem. A teď nás překvapila znova. Místo radosti, a pohybu směrem k dárečkům, se otočila na nás, a úplně vážně, nevěřícným hlasem povídala: "táto, on už tady ježíšek byl, a zapomněl zazvonit". No a pak už vše proběhlo jak mělo. S trháním papíru na dárečcích atd. Tak to byly jedny naše Vánoce. Ne jediné. Některé roky mně děcka díky své vynalézavosti a zvídavosti občas docela potrápila.

nobody1
hodnocení

0x
prosím Romane, nikdo z dám nemá za potrebu videt, nejakou zenu, kterou jste si vygooglil, predpokládám, ze jste sám a tímto si to kompenzujete, trochu smutné a ubohé nemyslíte?

sonyboj*
hodnocení

0x

No, taky už jsem se lekl! To by byla docela zábava při představování dotyčných osob: " To je moje manželka, to je moje milenka...Těší vás. " *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]