Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vnímání času po požití alkoholu

Od: torino odpovědí: 7 změna:

Taky se vám stává, že po požití alkoholu vám přijde, že čas ubíhá hrozně rychle? U mě se to objevuje, čím více jsem opilý, tím víc vnímám čas rychleji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Nějak mně ten čas také letí a to nic nikdy nepiju...

luha*
hodnocení

0x

Až budeš starší, tak rok bude přibližně stejně dlouhý, jako je teďka čtvrt rok. A to ani nemusíš chlastat.:)

torino
hodnocení

To asi ano, je jen ale škoda, že mi neodpovídáte na otázku.

pohanka*
hodnocení

0x

Čím víc jsem byla opilá, tím víc se mě motal jazyk, nohy, tím víc jsem byla přítulná, ale nikdy jsem čas nesledovala. Naopak druhý den, kdy mé tělo a hlavně škebuli sužovala kocovinka, tak se čas vlekl neskutečně dlouho a já se modlila, aby už bylo odpoledne a bylo lépe.

hodnocení

0x

To není o alkoholu, ale o vnímání času jako takovém. Když něco děláš (a čím aktivněji), tak máš pocit, že čas ubíhá rychleji, než když třeba jen sedíš a nic neděláš. Proto taky existuje jakési pořekadlo "čas ubíhá rychle podle toho, na které straně dveří (u wc) se nacházíš"

hodnocení

0x

Mno pokud jsem se hodně opil a byl unavený tak dvouhodinový film u TV jsem prospal takže ano, čas utíkal rychle. Jinak ale v hospodě bych řekl že čas se spíš zpomalil. Řekl bych že s alkoholem je to v pohodě, horší jsou drogy, to se pak dějí věci.

Odpověď na tvoji otázku:

Tak nepij (alkohol)!

;)

torino
hodnocení

Asi těch lidí stejných v tomto směru moc nebude, ale fakt to tak mám a myslím, že je to způsobeno tím alkoholem, nikoli tím, že se bavím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]