Nejste přihlášen/a.
Já ano a proč ne když je ouplně stejný jako kdekoliv jinde v krámě a navíc o dvacku levnější! Dokonce ,kdoví zda-li to není moje foto které někdo použil-na několika webech ,tuším i zde jsem foto oné čerpačky umístil!.Navíc si pisálkové nedali práci zjistit potřebné info o dané skutečnosti!Tato čerpačka funguje již asi deset roků a stejně dlouho se na ní prodává čepovaný rum.Ovšem pokud si tam někdo chce dát panáka má smůlu! Dá se totiž jen 0,5;1l 3 a tuším ještě 5 litrů do jejich lahví,přičemž půllitrová a litrová lze nejen do jejich plastových ,tedy Fruko Schulz,ale i do originálních skleněných lahví.Dříve, ještě před metanolovou aférou prodávali do jakékoliv přinesené nádoby,teda od 0,5 l výše,0,7;1,5 ... l lahve,dokonce i třeba do 10l kanistru!Navíc tam prodávají snad kompletní sortiment výrobků včetně šťáv-sirupů,+ ještě krém na ruce s vůní rumu a názvem "Namaž se"! a set,dárkový balíček-krém namaž se a tuším mýdlo a kolínská či toaletní voda s jejch jménem a vůněmi alkoholu jimi vyráběného!
Jak je psáno-na cestě z Jindřichova Hradce směr Vídeň. google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.