Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je Hotentot?

Od: papene* odpovědí: 8 změna:

Kdo nebo co je Hotentot? Nemůžeme se nějak domluvit.*nevi*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

Hotentot, je příslušník afrického kmene, žijícího mimo vliv civilizace- prý. A hotentot je podle mluvi mýh předků jedinec, který buďto nerozumí nám, nebo mluví tak, že mu není rozumět ani verbálně ani významově... Takhle jsem si vždycky myslel že to je, ale třeba se konečně dozvím jak to je doopravdy.

lidka*
hodnocení

0x

Papene, tady je toho na studování dosti: cs.wikipedia.org/... Mimo jiné je to trochu jako nadávka - když někdo mluví nesrozumitelně - říká se: "mluvíš jako hotentot!"*bzum*

papene*
hodnocení

Tak Vám děkuji.Měli jsme pravdu skoro všichni.

Teď vím na 100%,že znám pár Hotentotů.*smich*

lidka*

Taky, taky - teď jsem na jednoho s bradvicí na tváři koukala jedním okem - měl na ČT 1 tiskovku a hádal se s novinářkou, že má mentální rezervu! :D

papene*
hodnocení

Tak to se Vám bude krásně usínat;)

A cože je ta mentální rezerva?*nevi**haha*

lidka*

Já na to koukala jedním okem a poslouchala jedním uchem. Ale asi diplomaticky a politicky řečeno, že je blbá ... *hi*

limetka*

A to odhalil za pomoci svého sexy mozku?*haha*

lidka*

Tak tak limetko, schválně jsem koukla, jestli jsem dobře slyšela a je to tak - důkaz: lidovky.cz/... Takový sexy mozek, ten toho zvládne hodně! :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]