Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiket- co je na něm špatně?

Od: indigo odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se tady s Váma poradit. Včera jsem vsadil, na zápas LM, sice jen za 10 kč ale stejně...

Mám tam že v zápase Juventus - Bayern, hosté vstřelí gól. Bayern 2:0 vyhrál, logicky teda dal 2 góly ale můj tiket nevyhrál.

Neví někdo proč tomu tak je?

Příkládám odkaz na tiket

sazkabet.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gaucho912*
hodnocení

0x

Ale na tiketu máte tip ,že bayern gol nedá a dal dva tedy špatný tip*frajer*

doplněno 11.04.13 06:59:

v kolonce tip by muselo být ano a vy máte ne tedy ,že nedají gooool

Gaucho má naprostou pravdu. Na tiketu je tip ,,Hosté vstřelí gól" ale vy máte vsazený na to že NE!.!.! SMŮLA!.!.!

milanacerven*
hodnocení

0x
10.04.2013 20:45 Juventus Turín - Bayern MnichovFotbal, Mezinárodní klubové, Liga mistrů, hosté vstřelí gól 0:2 ne 3.21 10.04.2013 20:45 Juventus Turín - Bayern MnichovFotbal, Mezinárodní klubové, Liga mistrů, hosté vstřelí gól 0:2 ano 1.62 tip je ne, ale goly padly, takže druhá varianta by vyhrála...příště pozorně zadávat tipy, hodně štěstí

hodnocení

0x

kdyz das ne znamenato ze hoste gol nedaji a oni dali dva. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]