Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Můžete mi někdo poradi, kde mohu zapůjčit nebo koupit tzv. balónek na utěsnění kanalizace.
Chtěl bych utěsnit 250mm rouru, která končí v šachtě na kanalizaci, abych mohl odzkoušet zda je kanalizační vedení v pořádku.
Děkuji za rady
Zdravím . já jsem na to používal upravenou starou duši z auta. Byla rozříznutá a na konci upravený ventilek - mám kamaráda gumaře. Na jednorázové použití bych asi také přemýšlel o gumovém míči , který v šachtě nafouknu. Velice dobře vím , jaký je tam přístup. Holt se musí lehnout na zem a strkat to tam klackama.. Druhá věc je jak to vidělat , aby to proud vody nevzal sebou. Dával jsem do druhého otvoru vždy desku o kterou se to zastavilo.
Ideální je vyříznout potrubí před šachtou a dát tam víčko . Potom přesuvkou spojit.
Jinak kde koupit nevím a nebude to levná záležitost. Měla by to mít vodárenská společnost v místě vašeho bydliště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.