Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak provozovat komunikaci v mém prípade?

Od: hudebnik odpovědí: 4 změna:
zdravím jsem hudebník, mám fanousky ceské i z jinych zemích, vetsinu z ceska. je mi blbe psat prispevky ve dvou jazycích, premyslel jsem, ze bych psal jen anglicky, ale príjde mi, ze nejak ceské fanousky tímhle zanedbávám, uz jsem to i zkousel, ale moc se to dobre neujalo, méne liku, komentaru z ceské strany. Jak byste se na mém míste zachovali vy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jsi čech a většinu fanoušků máš z česka? tak přece česky, ne? *ee*

klera*
hodnocení

0x

Já bych to psala dvojjazyčně...proč ne. Dělá to takhle hodně lidí.

hm*
hodnocení

0x

Jsi český hudebník a většina tvých fanoušků je z Čech. Takže pokud jeden jazyk - rozhodně češtinu. Chceš-li se zavděčit i cizincům, můžeš přidat jazyk/jazyky další, ovládáš-li ho/je. Mně bys s pouze_angličtinou docela naštval, protože bych ti mj. nerozuměl. Ale považoval bych tě za pitomce i v případě, že bys psal jen cizím jazykem, kterému bych rozuměl.

hudebnik
hodnocení

ok diky, budu to psat tema dvema, je to tak asi nejlepsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]