Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Práce na doma bez podvodu?

Od: filius* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, hledám možnost přivýdělku při studiu. Dost mě odradily informace na workline.cz/... , kde je spousta odkazů o podvodech. Máte někdo zkušenost například s domaci-prace-doma.mefisto/...? Díky za info

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Všechny odkazy z ´Práce na doma´ vedou na nějakou formu podnikání - MLM, kdy nakoupíš nějaké produkty (podle mne nepříliš prodejné, ale to je jen názor) a snažíš se je obratem prodat - mezi známými, ode dveří ke dveřím, přes inzeráty - v podstatě - je-li to nabízeno jako "práce", jde o podvod...

Odkaz na "Mikropráce" je odkazem na inzertní server, kde můžeš nabízet svou pracovní sílu (to, co umíš a jsi ochoten(na) pro peníze dělat) - ovšem, takových serverů je...

iz*
hodnocení

0x

Práci na doma hledejte jenom u firem uvedených na Workline.cz.

Vše ostatní je podnikání vlastním jménem a na vlastní náklady - něco z toho v MLM, něco v jiných činnostech.

Workline.cz zveřejňuje aktuální inzeráty, případně zmiňuje firmy, u nichž je možná alespoň částečně práce na dálku.

___ Viz:

Nábídky práce z domova

Zaměstnavatelé umožňujíécí práci z domova

doplněno 02.02.13 23:43:

PS: Občas se objeví nabídky v telemarketingu apod., ale ty bývají určeny invalidním důchodcům.

penizenanetu
hodnocení

0x

Ahoj, napiš mi na e-mail: jrvydelek@seznam.cz a rád ti poradím jak vydělat peníze jednoduše na internetu. Žádné podvody a prodeje! Prostě skutečný výdělek!

ladaadal*

Ano, další klasika. To se ještě najdou lidi, kteří na to naletí? To už snad ani nemůže být pravda.*zed*

penizenanetu

Lidi, práci na internetu se věnuji cca dva roky... prošel jsem toho hodně a už dokážu rozeznat co je podvod. Začátky mi vzaly hodně peněz, ale už vím kam dobře investovat a všechno se mi bohatě již vrátilo a vydělávám do plusu. Můj pasivní výdělek se každým měsícem navyšuje a podle protočtů kolem léta přesáhne můj dosavadní plat ze zaměstnání ve škoda auto, který činí něco málo přez 20tis Kč.

Už mě nebaví jak mě poslanci okrádají a proto, pokud to nebaví i Vás, tak mi napište na e-mail: jrvydelek@seznam.cz a já vám rád pomohu a ukážu jak začít s výdělkem na internetu.

mowla*

Tak jsem si na daný mail napsal pro bližší info - a dozvěděl se toto (cituji): "Registrovaná v Belize, hlavni pobočka je v Kanade. Majitel je Chris Smith. Výroční zprávu neuváději. Není to povinost." Další info - jak se zapojit...

*bzum**smich*

Společnost registrovaná v Belize (no budiž, to jsem si neověřoval), majitelem je ´Pepa Novák´, nabízí k prodeji obchodní podíl za definovanou cenu, ale bez jakkoli definované hodnoty, bez referencí, bez informací o hospodaření...
Opravdu se smíchy válím po podlaze - na tuhle krawinu ještě někdo dneska hupsne?

*bzum**smich*

Samozřejmě, že ´lanař´ bude tvrdit, že ano (mimojiné to funguje jako MLM, tedy ´lanař´ má provizi ze ´zlanařených´) - a bude to tvrdit (rádoby anonymně, samozřejmě) tím vehementněji, v čím větším průs-švihu bude a na čím většího naivu narazí...

*bzum**smich*

penizenanetu

Hned na začátku uvedu, že se nejdná o MLM. To znamená, že z lidí pod sebou nemáte ani halíř. Jde totiž o FLM ( filiate level marketing). To znamená, že z lidi pod váma máte jen pár malinkých výhod, ketré ani nejsou potřeba k tomu aby jste vydělávaly!

Jedná se o pronájem bannerového prostoru (reklamy) na internetu. Firma za vaše investované peníze nakoupí reklamní prostor na internetu za maloobchodní cenu, tento prostor dále pronajme společnostem jako jsou např: Ford, Coca Cola atd. (mimo jiné, tyto společnosti s Banners Broker spolupracují) Tyto společnosti za to zaplatí, tím se vám vrátí peníze co jste investovaly a k tomu i něco navíc a trochu si nechá i BB. Proto, dokud bude na internetu reklama, tak je jisté, že budete vydělávat ;)

Peníze jsou vypláceny na kartu společnosti MASTER CARD a tá je jak známo, tak by se nespojila s žádnou ,,sračkou´´

Takže prosím MOWLU aby nehanil něco, o čem nemá ani tušení a jen si vymýšlí! *bzum*

Proto, kdo má zájem o skutečně vydělané peníze tak mi napište a já vám rád pomohu. Můj e-mail: jrvydelek@seznam.cz

lidus*
hodnocení

0x

Práce na doma co není podvod neexistuje. Bývalo např. kompletování vonících stromečků do auta, dovezla jste si balíky domů a makala celá rodina, zkompletované jste v určenou dobu odvezla a zjistila, že je lepší se doma válet (moje matka to dělala), také se dělaly všelijaké blbůstky z korálků ale ani to na výdělek nebylo a přebírání barevných mini korálků zaměstnalo opět celou rodinu. Pokud si chcete při studiu přivydělat zkuste Avon, Oriflame a podobně, nějakou kačku to hodí ale zázrak to není.

buss
hodnocení

0x

Možnosti - nákup/prodej, levně koupím a dráž prodám, pak služby a jiné, foto, malování, psaní, hudba, jiná tvorba ... proč bych to měl pod někým dělat a živit ho? Je třeba se osvobodit.

eddd
hodnocení

0x

objevila jsem zajímavou možnost přivýdělku - jedná se o německou společnost, které klienti platí za průzum trhu a vy účastí v projektu jste pro firmu cenným přínosem a vyděláváte. je to jednoduché - stačí pár minut denně porovnávat fotky, které se vám více líbí. projekt není MLM, nicméně doporučením dále získáváte bonusové body, od kterých se vvíjí výše výplaty. neinvestujete nic. v odkazu návod na registraci - nezapomeňte zadat můj mail, bdržíte 10 bonusových bodů :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]