Nejste přihlášen/a.
Vadí vám upoutávky v rozích obrazovky, zvláště ty pohyblivé, během filmu? Napínavá situace a najednou na mě z rohu jukne něco, co mě z mého soustředění a požitku, vyruší. Mám chvíli veliký vztek a kus filmu to rozdýchávám. Někdy jsou nenápadné, ani si nevšimnu, ale někdy jsou fakt hnusně rušivé. Jak to máte vy?
Vadí opravdu hodně, ruší
Dobrý den, myslím, že komu nevadí "štěpení" filmu reklamou (a takto dělání seriálu), tak nějakou upoutávku z rohu neřeší. Nesleduji z tohoto důvodu komerční stanice, ale tato zvrhlost se už dostala i do ČT - zatím jen asi minutu před koncem filmu. Zdravím!
doplněno 28.12.15 17:08:sebod - no, jak jsem již psal. Já TV stanice, které vysílají jen reklamu, kterou občas přeruší kouskem pořadu či filmu, nesleduji .
Ben. Reklamy mi nevadí vůbec. Ale upoutávky v rohu obrazovky mě se...rou !
Ne, Bene. Ty jsi napsal, že lidem, kterým nevadí reklama, nevadí ani ta upoutávka. Na to jsem reagovala. Mě reklama nevadí (docela ji i vítám , ne kvůli nějakému výrobku, ale kvůli přestávce ). Upoutávka je ale pro mě děs a běs. Jak napsala babča. Nevidím kus obrazoFky
Vadí opravdu hodně, ruší
"nebyl internet, billboardy atd"
Vadí opravdu hodně, ruší
Problém je v tom, že sledujete to, co Vám nabízí prodavač reklamy. Kupte si film a sledujte film, pokud Vás zajímá. Prodavač reklamy Vám nabízí po kouskách film ( a jen jako pozadí reklam) jen proto, že ani Češi nevydrží sledovat vložky s křidélky, tampony a zdravý rytmus lejna nonstop.
sebod: nojo, ale to je klam. Nedíváte se na televizi, jakou jste znali. Díváte se na produkci komerčního prodavače lží. Takže si klidně pusťte přehrávač. Aspoň začnete přesne v osm a v osm a pět minut nebude desetiminutová přestávka na tampóny.
ra. Víš, že mě vůbec nebaví dívat se na film někde na DVD. Prostě jsem staromilec. Těším se na to, že v televizi začne film v 8 hodin, do tý doby si musím honem udělat dobrý kafčo, v klidu se posadit a dívat se. Zrovna před pár dny jsme doma měli na tohle tema debatu a jak dcera, tak vnoučata se radši koukají v televizi, než na přehravači apod.
Navíc, stejně se na tu blbost v rohu nesoustředím, protože chvilku vidím rudě a blbě a když už jo, tak si steně nezapamatuji, co je příští týden. Hodně mě to sejří! Reklamy uprostřed filmu beru jako nutné zlo a čas využiju na to, že se zajdu napítnebo neco. Už ani nepřepínám, protože jsou domluvení a všechny stanice reklamní pauzu dělají ve stejnou dobu. Jen Slováci jindy.
Nejraději se dívám na hbo kanály nebo filmbox, popřípadě čt, kde nic nevykukuje a hlavně nejsou otravné reklamy. Na novu se pomalu dívat nedá. Sotva začne film, hned tam pustí reklamu a pak další a další a ještě delší. Devadesátiminutový film trvá pomalu jednou tolik. Kdo na to má nervy? A čas? Za další si ten film ani neužije, sotva ho to začne vtahovat do děje, začne řvát reklama, až to vzbudí souseda. A taky mě serou ty vyskakovací reklamy v pc...
Proto sleduju radši filmy na PC (i ten lze zapojit do televize, takže pořád můžeme koukat "z oblíbeného křesla"). Pauzu na čůrání můžu udělat kdykoli (třeba během nudnější části), a ne pět minut po začátku tam prdnout (o x decibelů víc nahlas) deset minut reklam (a opakovat toto co čtvrt hodinu). Navíc si dám jazyk, který preferuji, titulky, které preferuji, i kvalita obrazu je mnohdy někde jinde. Můžu si vybrat režisérské (delší) verze, necenzurované verze atd... A když dávají v TV nějaký film, který se hodně řeší např. na FB mezi přáteli (třeba Láska nebeská), tak si ji ve stejnou dobu pustím na PC... a jsem ušetřená od stresu z otravných reklam...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.