Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, jak funguje zaškolení v lidlu...zajímá mě hlavně pokladna, jak funguje zaškolení, jestli zaškolují přímo, když chodí lidi nebo jak to prostě funguje ...budu ráda za každou odpověď, děkuji.
jojo, rovnou tě předhodí lvům :D.. já poprvé (a naposled) přišla do nejhorší směny ve čtyři v pátek, lidí milion, položek milion,a moje "instruktorka" která mi měla pomáhat asi tři hodiny hodiny, po dvaceti minutách musela běžet někam vyzvedout dítě.. takže zbytek jsem trávila nadávkama od lidí, že jsem neschopná, že to nezvládám, neumím kódy pečiva, pak voláním na otevření kasy, vracení, doplácení, proto niiiikdy na pokladní nejsem zláá ... :D.. Ale naopak kamarádka říkala, že se při tom skvěle odreaguje, a baví jí to..
..
Aha, já si k nám do lidlu házela životopis na doporučení známe, že narozdíl od jiných např. tesco, penny...se tam dodržuje zákoník práce, že je tam skvělý vedoucí i kolektiv a rozhodně mi přijde i příjemnější pracovat v lidlu, než v těch velkých obchodech jako je tesco apod...a prý je tam propracované zaškolení jsem četla na netu, co je na tom pravdy ale nevím ! Lidi dokážou být zlí, nedokážou se vcítit do situace těch druhýh a jediné co umí je pyskovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.