Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jste si koupili

Od: midu odpovědí: 11 změna:
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

nic ,nevyužívám to ... a co vy?

hodnocení

0x

Já taky nic. Věci nakupuju, když je potřebuju, ne proto, že jsou zrovna zlevněné (nebo spíš když jsou prodávány za jejich reálnou cenu).

hm*
hodnocení

0x

Ve výprodeji? Nehledám výprodej. Ale dostal jsem pod stromeček mj. nějaké peníze, tak jsem si říkal, co s nimi, přece jen jsou vlastně na dárky, ne na nějaké obyčejné uložení a použití ... a o víkendu jsem si objednal dvě eknížky. Předpokládám, že "přijdou" ještě do konce roku. :) A ještě se časem podívám po takovém rýči, či jak to nazvat, ale na to je čas. Ale až na to narazím, když to bude za přijatelnou cenu, koupím to a na žádný výprodej čekat nebudu.

Hm, na tohle jsem narazila, když jsem hledala vysavač. mall.cz/...

Ten vysavač, ruční, na tyči jsem si objednala dnes. Místo smetáku, za peníze pod stromečkem.:-D

Hm, není takový "pavouk"? Ten rýč myslím. Má to čtyři specielně zatočené nohy a když se to vrazí do země, tak se tím jenom otočí a ono tu zeminu načechrá, provzdušní, ale neobrací jako normální rýč. Používá se to hlavně na jaře. Já jsem si to koupila a jsem s tím moc moc spokojená. Doporučuji.

Jo a k otázce, já nic.

pt®
hodnocení

0x

já dnes nakoukla do dekorací a koupila jsem si dřevěné, malé srdíčko ve slevě, z 12 korun na 6 korun. Pověsím si ho na kliku ke skříňce. Takové drobnosti miluju...;)

uska*
hodnocení

0x

Ježíšek naslouchal a dones mi poukaz do obchodu s oděvy, kde před časem jsem u výlohy povzdechla - ach to je krásná společenská halenka. Dnes jsem jela obchod omrknout a jelikož i zde byla sleva, tak mi vyšlo ještě na 3/4 zateplených riflí. Minimum jsem doplatila a mám dva hezké kousky do šatníku.

hodnocení

0x
Výprodeje nevyužívám, věci si kupuji, když je potřebuju anebo když jdu kolem a něco mě zaujme. Ale abych šel do obchodu nakoupit věci jen proto, že jsou velké slevy, takový blázen nejsem...

nox®
hodnocení

0x

Trošku z jiného soudku. Sledoval jsem delší dobu pár věcí, o které jsem měl zájem. Zajímavé, že před Vánoci jejich cena vzrostla asi o 30%, aby následně mohla být v úžasném povánočním výprodeji. Někde bohužel cena i vyšší než před "výprodejem". V období Vánoc nakupuji jen to, co udělá radost druhým. To, co potřebuji, nakupuji během roku, nehledě na úžasné akce.

hodnocení

0x

Tak nějak výprodeje neřeším, protože cokoliv koupím v jakémkoliv výprodeji, a jakkoliv výhodně, tak další týden to je ještě minimálně o dalších deset procent levnější v tom nejbližším obchodě. Tak asi tak :)

hodnocení

0x

Přesně tak. Před Vánoci se cena uměle navýší, aby posléze mohly lidi omračovat opravdu "velké slevy". Občas se skutečně padne i na něco levného, ale ve výprodejích nenakupuji. Co je potřeba, koupím si v průběhu roku.

Ale abych nebyla až tak úplný odpůrce slev, koupila jsem si včera v Tescu 40 bílých vnitřních neblikavých vánočních žároviček za 25 korun. Původně stály přes stovku. Sice jednu čtyřicítku na stromku mám, ale letos to Ježíšek s velikostí stromku tak přehnal, že se tam ta druhá sada v pohodě vejde. ;) Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]