Nejste přihlášen/a.
Ve výprodeji? Nehledám výprodej. Ale dostal jsem pod stromeček mj. nějaké peníze, tak jsem si říkal, co s nimi, přece jen jsou vlastně na dárky, ne na nějaké obyčejné uložení a použití ... a o víkendu jsem si objednal dvě eknížky. Předpokládám, že "přijdou" ještě do konce roku. A ještě se časem podívám po takovém rýči, či jak to nazvat, ale na to je čas. Ale až na to narazím, když to bude za přijatelnou cenu, koupím to a na žádný výprodej čekat nebudu.
Hm, na tohle jsem narazila, když jsem hledala vysavač. mall.cz/...
Ten vysavač, ruční, na tyči jsem si objednala dnes. Místo smetáku, za peníze pod stromečkem.
Hm, není takový "pavouk"? Ten rýč myslím. Má to čtyři specielně zatočené nohy a když se to vrazí do země, tak se tím jenom otočí a ono tu zeminu načechrá, provzdušní, ale neobrací jako normální rýč. Používá se to hlavně na jaře. Já jsem si to koupila a jsem s tím moc moc spokojená. Doporučuji.
Jo a k otázce, já nic.
já dnes nakoukla do dekorací a koupila jsem si dřevěné, malé srdíčko ve slevě, z 12 korun na 6 korun. Pověsím si ho na kliku ke skříňce. Takové drobnosti miluju...
Ježíšek naslouchal a dones mi poukaz do obchodu s oděvy, kde před časem jsem u výlohy povzdechla - ach to je krásná společenská halenka. Dnes jsem jela obchod omrknout a jelikož i zde byla sleva, tak mi vyšlo ještě na 3/4 zateplených riflí. Minimum jsem doplatila a mám dva hezké kousky do šatníku.
Trošku z jiného soudku. Sledoval jsem delší dobu pár věcí, o které jsem měl zájem. Zajímavé, že před Vánoci jejich cena vzrostla asi o 30%, aby následně mohla být v úžasném povánočním výprodeji. Někde bohužel cena i vyšší než před "výprodejem". V období Vánoc nakupuji jen to, co udělá radost druhým. To, co potřebuji, nakupuji během roku, nehledě na úžasné akce.
Přesně tak. Před Vánoci se cena uměle navýší, aby posléze mohly lidi omračovat opravdu "velké slevy". Občas se skutečně padne i na něco levného, ale ve výprodejích nenakupuji. Co je potřeba, koupím si v průběhu roku.
Ale abych nebyla až tak úplný odpůrce slev, koupila jsem si včera v Tescu 40 bílých vnitřních neblikavých vánočních žároviček za 25 korun. Původně stály přes stovku. Sice jednu čtyřicítku na stromku mám, ale letos to Ježíšek s velikostí stromku tak přehnal, že se tam ta druhá sada v pohodě vejde. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.