Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledání práce

Od: terinka040502* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Hledám práci, ale nevím kde začít. Chtěla bych nejlépe působit v oboru lékařství takže něco jako lékařka, zdravotní sestřička, zvěrolářka. Spokojila bych se i s učitelkou ve školce. Pokud máte nějaké tipy na stránky, kde lépe vyhledat tak prosím, aby jste mi poslali odkaz. Děkuji předem všem za pomoc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Nepíšete co máte za školu,jinak na netu pohledat úřady práce.Lékaře schání stále.

terinka040502*
hodnocení

mám vyškolenou lékařku, dá se dodělat i zvěrolékařka a zvládnu i sestřičku

šla by i recepční či sekretářka

a nejlépe v moravskoslezském kraji

No když máš "vyškolenou lékařku", tak opravdu doufám pro pacienty, že "zvládneš" i tu sestřičku. A tu zvěrolékařku probůh nedodělávej, kam bychom to kruci přišli, kdyby nám vyškolené lékařky dodělávaly zvěrolékařky...;)

hodnocení

0x

Mám silné podezření na trolling/spam.

Takto se nevyjadřuje člověk s vystudovanou medicínou a už vůbec se nespokojí s místem sekretářky.

Učitelka ve školce musí mít vystudovanou (nikoliv "vyškolenou") pedagogickou fakultu.

ju*
hodnocení

0x

to je nějaké trdýlko co má třinact a duchaplně se rozhoduje o svém budoucím povolání...

iz*
hodnocení

0x

Terinko, víš, co je to práce, co je humánní a veterinární medicína?

S tímhle přístupem snad radši hledej tu sekretářku,

ta by – na rozdíl od ostatních profesí – neměla nikomu ublížit...

hodnocení

0x

Miílá paní doktorko, studovala jsi medicínu? Jakou máš atestaci? V současné době hledají lékaře všude. Ale jestli máš "vyškolenou doktorku", to Tě školila asi bába Blažková u obecní studně. Ukazovala Ti reuma, nebo přímo hemoroidy?

A další plk - "dodělat si zvěrolékaře"? I když zvířata i lidé mají složení těla podobné, přesto se práce zvěrolékaře a lékaře od sebe liší asi tolik, jako práce kuchaře a ševce. A jen tak "dodělat" nejde. To by spíš dodělali všichni Tví pacienti.

Zvládneš i sestřičku. V tom případě máš asi střední zdravotní školu, vyšší zdr. školu a plno dalších školení, jinak bys vynášela jenom mísy.

A víš, co mě dost nadzvedlo? Tvé SPOKOJILA bych se i s učitelkou MŠ. Jako by to byla ta nejposlednější práce. Víš, co to všechno obnáší? Zvládnout 25 dětí se vším všudy, zaujmout je, něco je naučit, pomoci jim se vším /v zimě zadělávat 25 párů bot, zapínat 25 bundiček, zavazovat 25 čepic. Utírat prdelky. Dbát na bezpečnost. Při vycházce v lese mi strčil kluk kluka z vysoké lávky na kameny do potoka. Zlomená noha. Já s 20 vřeštícími dětmi v lese SAMA. Dole na kamenech řvoucí zraněný. Co teď? A tohle všechno vyřešit a to okamžitě. Umíš zpívat, hrát na nástroje, hrát s maňásky a loutkami divadlo, kreslit, dobře cvičit, jsi manuálně zručná? Neštítíš se stolice či zvratků? I to v MŠ občas přijde!

A proto bych Tě za to SPOKOJILA s chutí propleskla. Dělala jsem učitelku v MŠ přes 20 let, vím, co to obnáší.

A ta práce? Zaeviduj se na pracáku a hledej práci podle toho, co jsi skutečně vystudovala. Pokud medicínu - ve zdravotnictví, pokud pedák - ve školství, pokud veterinu - ve veter. ordinacích.

A nejlepší rada? Probuď se, vytáhni ruku z nočníku, kam Ti během spaní spadla a začni se věnovat něčemu smysluplnému. Nejdřív úspěšně dokonči ZŠ, pak SŠ no a pak, pokud na to budeš mít, dělej VŠ. Dnes se člověk vzdělává celý život. Nemá cenu jen snít a psát pitomosti. *ee* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]