Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč to noviny neotiskly-Zaorálek a parlament

Od: pt® odpovědí: 25 změna:

Je to dlouhé, ale stojí to za to, asi 40 minut:

- Slova na půdě parlamentu. Projev poslance Zaorálka v parlamentu.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jo tak to je síla! Tohodle člověka sice zrovna nemusim, ale přeposlouchal jsem to kupodivu celé a nezbývá, než mu dát tentokrát za pravdu.

hodnocení

0x

Já na to nepotřebuji vystoupení pana Zaorálka, proč se asi před koncem roku vraceli největší tuneláři do vlasti? Protože jinak by se na ně amnestie nevztahovala, museli tedy dostat od někoho echo a z toho plyne, že to bylo předem a cíleně naplánované, aby to dopadlo tak jak to dopadlo. A z toho pak plyne, že by se to pokud možno nemělo moc rozšiřovat mezi "prostý" lid.

tesyk*
hodnocení

0x

Ano, pan Zaorálek říká pravdu, ale smrdí mu při tom z huby. Od revoluce byl angažovaným politikem. Dneska se ohání tím, co stát neudělal, co stát měl udělat, stát neměl udělat a podobně, ale ON byl vysokým politickým představitelem toho státu a kde byl v době, když se přijímaly ty směšné tresty za rozkrádání a zpronevěru? Kde byl a co dělal proti tunelování i za vlády ČSSD? Ta jeho řeč je krásná, plamenná, ale on nese na současném stavu neménší podíl, jako všichni ty politici, kteří se tam, zuby-hehty drží 10,15,20 roků.

jirbar*

Že ty ještě trpíš depresí po prezidentských volbách?

tesyk:

aha, já tu jeho řeč asi špatně pochopil, amnestie byla vlastně výhlášena správně a jen nedopatřením se trefila do špatného trestního zákona *haha**haha**haha*

tesyk*

Špatně jste spíš pochopil ten jeho proslov. Hned v začátku poukazuje na špatné zákony, ale přitom u jejich tvorby byl stejně jako všichni ostatní. Takže tím, že na ně dnes poukazuje, dává najevo, že tenkrát proti nim nic neměl. Stejně jako všichni ti panáci další. To, že to nechápe Jirbar, tomu rozumím, ten má na to právo, ale u vás jsem předpokládal trochu zdravého rozumu. Měli byste, oba pánové, si tu řeč poslechnout znova, protože všechno co tam napadá, i ta amnestie, je výsledkem dlouhodobé NEČINNOSTI všech. Bez rozdílu politické příslušnosti.

aus

Přesně tak - tresty za tak velké loupeže mu připadají směšné- to nám taky, ale všechno to poslanci odmávali. A co bylo nakradeno, by ti dotyční ani za těch deset nevydělali a nikde se nikdy nedočteme, že by takový majetek museli vrátit. Čili i tak se jim to rentuje. V arestu pokud jim to nějak nezkrátí apod. si odpočinou a ještě jim to platíme. je to pořád napokračování i v menším rozsahu- viz. nyní zpráva o dotaci 5 mil. pro nevzdělaného odborníka, soukromou osobu, herce p. Vydru. Ale to je asi v pořádku, protože má pan ministr přes dotace/ a kdo ještě?/ u něho ustájené koníčky. Je toto v pořádku - to není rozkrádání státních peněz?

zabu

tesyk: Uvědomuješ si, že nejde o ty zákony ale o to, že tu někdo pustil ty viníky na svobodu? Že nám nejsou nic platné zákony, když je někdo schopen je obejít? To je základ problému. Těch 10 let by bohatě stačilo. Byli by odsouzeni, museli hradit škodu. Amnestií tohle všechno padlo. Doplatíme na to zase my všichni, protože hradit bude stát. Myslím že soudnému člověku je naprosto jasné, že v tom Klaus jel s nimi. Nevěřím v tomto případě na omyly apod.

aus

V projevu p. Zaorálka je poukazováno na to, že obhájci amnestie argumentují tím, že se jedná pouze o tresty do 10 let a p. Zaorálek vysvětloval, že za ty krádeže existují podle zákona pouze tresty do této výše, vyšší nejsou. Tedy amnestie se týká všech takovýchto zlodějů a navíc se snažil zesměšňovat i výši těchto trestů a v tom je právě paradox, neboť i on byl tím, kdo tyto zákony odmával.

zabu

tesyk: Mohu poprosit konkrétně v které minutě záznamu Zaorálek zesměšňuje výši trestu? Stačí čtyři číslice oddělené dvojtečkou. Všechno ostatní jsou výmluvy.

tesyk*

Poprosit samozřejmě můžete, ale bude lepší, když si přečtete kdo z diskutujících o tom zesměšňování psal...

jirbar*

Ty kluku Tesyku ty jsi znalec obojího práva, ale ještě jsem od Tebe neviděl ani spočítanou trojčlenku líným či neschopným školákům (není mezi nimi nějaký vnouček).

Nejseš to ty kdo se prasácky prohání v lese (byť vlastním) autem a ještě na to je hrdej.

tesyk*

Vážený pane kolego jirbare. Po přečtení vašich příspěvků jsem došel k názoru, že jednám s blbcem. Vzhledem k tomu, že blbcům se snažím vyhýbat, tak se vám omlouvám, ale nebudu již na vaše připomínky nadále reagovat. Byla by to pro mě ztráta času a vám to beztak nepomůže.

pt®
hodnocení

"jirbar", je to sice volná diskuze, ale motat do projevu trojčlenku a jít do osobní roviny a motat do toho vnuky je nevhodné. Myslím, že jsou tady i jiní, kteří matiku ovládají, ale drží se na uzdě. To jste tak zatrpklý tím, co Vás v životě potkalo? Jinak se to nedá vyložit. - pt

jirbar*

Babi, babi. Mrkni se na koho reaguji. Na jednoho který trpí povolební depresí, který děsně dobře ví co někteří měli udělat a neudělali a sám neví jak se chovat třeba v lese. A ještě se s tím "vytahuje"

buss
hodnocení

0x

Co pro nás. lid, dobrého ti politici co si volíme udělali?

ifkali*

Vždyť nechodí ani do prace,včera prý sněmovna zela skoro prázdnotou.Áčkují nám kapacity:) a to mají potom mít v poslanecké

kantýně kšeft?Jsou fakt nezodpovědní a bez základních pracovních návyků,jako třeba jenom přijít aspoň do práce,když plat beru:)

doplněno 15.02.13 14:58:

Nejdřív chtějí ve volbách vyhrát a pak ani pravidelně nepracujï.

zdroj

novinky.cz/...

a to není poprvé a naposled,co tam pořádně nepracují,teda vlastně vůbec nepřijdou:) :)

hodnocení

0x

Já nevím, ale já sio nemyslím, že práce poslance se rovná jeho přítomnosti ve sněmovně. Ve sněmovně se dá docela dobře rellaxovat a sem tam zmačknout tlačítko náhodné volby, a naopak spoustu práce se dá ud+ělat mimo sněmovnu. Já neříkám, že každý mimo sněmovnu nepřetrřitě a do ůmoru pracuje, jako neříkám, že každý ve sněmovně i v dob ě své přítomnosti jen relaxuje, jen protestuji proti tomu, klást rovnítko mezi práci poslance a jeho pžítomnost ve sněmovně.

karteginec:

to je sice pravda, ale výsledky jejich činnosti nejsou vidět vůbec nikde :D

A proč to říkáte mně? Já mluvil o něčem jiném.

noviny*
hodnocení

0x

Omlouvám se, že jsem to neotiskl, ale nebyl čas :D.

Noviny.

noviny*
hodnocení

0x

Co se toho videa týče, je to pořád stejné. Zajímá mě, jak dlouho ještě bude bohatým a mocným všechno procházet.

Pozoruhodné je, že jsme téměř všichni nespokojeni se současnou situací, ale nic se nemění. Někde jsem četl, že si zasloužíme takové "vůdce" státu, jaké jsme ochotni snášet. Něco na tom bude. Asi jsme ještě pořád ochotni snášet naše politiky.

dzordz*
hodnocení

0x

Zrychlená a lépe poslouchatelná verze ;)

ar*
hodnocení

0x

Něco na "odlechčenou" i když to tak trochu souvisí.

Tak tady jsme hotový,kam teď :)

Proč to noviny neotiskly-Zaorálek a parlament
jirbar*

Koukám že na té fotce mám bývalého šéfa. Neřeknu který. Ovšem než se dal k té "bandě" byl opravdu dobrý, lidský a byly za ním výsledky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]