Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Jako poměrně čerstvá zpráva dnes vyšla na netu informace, že pohřbili atentátníka z Paříže. Sice bez obřadu a v neoznačeném hrobě, ale je to tak správné? Později doplním.
A co s ním mají dělat? ... Udělal něco co je v každém směru neomluvitelné, nelidské ovšem my jsme lidé a jsme lepší než on, tak ho nebudeme vláčet po zemi za autem ulicemi - ikdyž věřím že oni by to udělaly - máme rozum, soudnost a určitou inteligenci a víme že s tělem se naloží soudně / v opačném případě by jsme stejně ničeho nedocíli .
Vy možná myslíte že ho mohli spálit ... ve Francii kremace nepatří mezi časté způsobý nakládaní s těly - možná proto, u nás nebo na slovensku by byl nejspíš spálen patříme mezi státy kde je kramace velmi častá.
Dobře, už se blížíme.
Rusko vyhlásilo, že nebude vydávat pozůstalým rodinám těla atentátníků. A ještě přidali, že pozbírají, seškrábou veškeré zbytky těla toho vraha, to vše zašijí do prasečí kůže a zahrabou neznámo kde někde na skládce odpadů.
Zřejmě je to proto, aby si ti šílenci nemyslili, že se i po vlastní násilné smrti dostanou do toho jejich nebe. Že to má cosi do sebe?
Ano Lucie.
St. Gross byl jen jeden z mnohých prolhaných politikářů. A i když nechutnej šmelinář, pořád je to úplně jinej druh, týpek.
Je otázka, jestli se smaží v pekle, když se tak šikovně postaral o své holky?
Standa lhal, až se mu prášilo od pusy, uděla podvody a pěkné sviňárny, ale na druhou stranu když začal být nemocen, asi si uvědomil, co provedl a myslím si, že toho litoval, dal se na křesťanskou víru, což mu budiž k plusu. Jsou lidé, kteří nikdy ničeho nelitují. Nikoho nezabil což je asi také plus ne? Rozdíl mezi Standou a tím paskvilem teroristickým je snad dosti propastný a srovnávat to nelze. JAk říkám, toho teroristu nadrtit a hodit prasatům.
asi si uvědomil, co provedl a myslím si, že toho litoval
Nejak si nevzpominam, ze by vratil ty ukradene miliony nebo objasnil ty dalsi svoje podvody, ktere vedly k rozkradeni dalsich desitek milionu. Naopak si koupil vily v zahranici a jeho manzelka a deti z tech ukradenych milionu dodnes ziji a uzivaji si je.
O tom, ze by vratil svuj uplaceny VŠ titul jsem taky neslysel.
Gross byl zlodej a lhar a tak taky umrel. Do posledniho dechu odmitl cokoliv spatneho, co udelal, priznat.
Vcelkuz s Vámi souhlasím, ale byl s ním nějaký rozhovor, kdy už na tom byl mizerně a v tom rozhovoru přiznal, že udělal špatné věci, kterých lituje. Už nepamatuji, kde to bylo, ale vím, že jsem to četl. Ale ten majetek, který nakradl, by se pozůstalým měl sebrat. Neříkám všechno, ale z velké části ano, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost.
Jestli me nekdo ukradne penezenku a rekne, ze to nebylo spravne, tak to neznamena, ze jsem dostal svoje penize zpet a on byl za kradez potrestan. To "priznani" je jen jeho duvod jak si chce ospravedlnit, ze ta penezenka vlastne patri jemu a on si ji ma nechat.
Opakuji a stojim si za tim, co jsem napsal: Gross byl zloděj a lhář a jako zloděj a lhář taky umřel. Do poslední chvíle neměl vůli vrátit cokoliv, co ukradl, a říct pravdu o tom, o čem lhal a co zapíral. Žádná škoda ho není.
Teď ještě musí dojít na ty vyžírky, co z jeho ukradených milionů už roky žijí a další desítky let případně žít budou, pokud na ně nedojde.
Nezlobte se, ale. On mu někdo někdy dokázal, že kradl? Pokud se dobře pamatuju, tak jen neuměl(nechtěl) prokázat, kde vzal majetek na nákup jakési nemovitosti. Takových běhá v naší vlasti stovky. Ale na Grose si každý vyskočí, protože se už nemůže bránit. Že se nestydíte. Na žijící se bojíte ukázat. Na mrtvolu si vyskakujete hrdinové.
To je snad pochopitelné. Grósa byl troškař. Prý upytlačil pár milionů. To se teda nemá čím chlubit Tak na něj plivou.
To takový Babiš je jinší sekáč. Upytlačil desítky miliard. Tak ho volí ...
kde vzal majetek na nákup jakési nemovitosti
Z poslaneckých náhrad snad max.20tisíc měsíčně mu po zaplacení nájmu v Praze, benzínu a ošacení, zbylo 4,5 milionu nebo kolik v hotovosti. Vážně tomu věříte?
Za co dostal těch 40 (80?) milionů (maskováno jako prodej akcií, které mu měsíc předtím někdo "daroval")? Někde ty miliony museli chybět. Hlavně že je hned ukryl do nemovitostí na Floridě, jak s nimi podle něj nebylo nic špatného.
...no když múže mit p.Gross hrob na Vyšehradě(na Slavíně)tak proč ne.Už mě nepřekvapí nic a raději to neřešit.
...culda a spol.co udělal či né,se zde řešilo už dávno,už nic nevyřešíme
,ale...
Vy neznáte Vyšehradský hřitov?místo kde jsou pohřbeni velikáni,umělci a významné osobnosti ČR.Taky místo,které dýchá klidem a historii,už ve škole jsem tam chodila moc ráda a trávila hodně času.Úžasné místo a hrob p.Grosse tam podle mě nemá co dělat.Já nevěřila svým uším,že pořád si lze(dokonce i po smrti)koupit prestiž!nebo myslíte že tam má co dělat,vedle obrozenců,Máchy,Purkyněho,Němcové,Smetany,Marvana,Zeyera,Hynaise,Myslbeka...ať se obrátil ne víru jak chtěl,"tohle je hnus velebnosti".
lucie -
- proč zrovna Gross? - přece jsou stovky dalších zlodějských politiků, kteří se mají jako "prasata v žitě" - a ještě jim tleskáme ! Tito "odhalení" šmejdi byli odhaleni a trestáni jenom proto, že překáželi ještě větším šmejdům, kteří byli jenom šikovnější, ale nikoliv poctivější ! Rozhodně si nedělám iluze, že by současní mocní byli "křišťálovější" nežli Gross.
A to už raději ani nechci myslet na nenažranost církve, která nebude potrestána nikdy - vždycky jí bude tleskáno a bude velebena - a proč asi? - protože je to v zájmu vládnoucí elity - kdyby z církve neměli prospěch - "utřeli" by je stejně jako komunisti.
Ale - abych se vrátila k dotazu - co měli s teroristou udělat? - měli napíchnout jeho hlavu na kůl a nosit ji v ulicích?
lucie -
- nevím, já toho Grosse zase tak moc ne-nenávidím, spíše je mi ho líto - a nakonec - nějaká ta "boží spravedlnost" ho potrestala docela dost, aby mohl být lid spokojen. Nenávist ve mně vzbuzují spíše jiní politici, kteří jsou velebeni i proti vůli většiny "národa" - ačkoliv jejich "zásluhy" jsou možná daleko "pozoruhodnější" , nežli nějaká obyčejná rozkrádačka pana Grosse, kterého se jeho odpůrci nakonec dokázali zbavit, pokud to potřebovali.
Samozřejmě úctyhodnost vyšehradského hřbitova popřít nelze - ale, nikdy jsem tam nebyla, ani jsem se o něj nikdy nezajímala - takže bych si dovolila pochybovat, že by tam nebyli vedle slavných pohřbeni i docela obyčejní lidé.. Ale, až budu někdy zase v Praze, tak se mrknu. Ahoj.
lucie
- děkuju za odkaz - pěkný - škoda, že mi to uniklo, když jsem v Praze pobývala ...
culda-ten člověk je mi opravdu ukradený a byl to pro mě řadový politik "se svými tajnostmi".Kdyby byl prezident,tak dobrá,nějak bych to chápala,ale taková"nula"s kontroverzní minulostí?Snad se to nestane modou a nebude tam potom kdekdo kdo má prachy.Pokud milujete historii a jste trochu romantik je to nádherné místo slavin.cz/... Jediné místo v Praze,které nikdy nevynechám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.