Nejste přihlášen/a.
Prosím vás o radu se jménem knihy - jde o encyklopedii, resp. populárně naučnou knihu pro děti, v zásadě o zajímavých věcech jak co funguje.
Jde o českou knihu, českého nakladatelství, která vychází už poměrně dlouho (desetiletí), průběžně samozřejmě aktualizovaná.
Svého času o tom byla i reportáž někde v pořadu Novy (Víkend nebo nějaký takový)
Nemáte tip jak se to vlastně jmenuje?
Já jsem cca před čtyřmi lety kupovala vnoučkovi Dětskou encyklopedii a asi půl roku na to Zvířecí ecyklopedii. Velice se mi líbila encyklopedi "Zvíře", ale byla na mě drahá, ikdyž byla v Levných knihách. Jinak v knihkupectvích jsou mraky encyklopedií pro různý věk. Kamarádky nakupovaly takové věci v antikvariátu, kde stejně ty moje časem skončí. Dnes má klouček 7 let a co potřebuje, to najde buď s dospělým nebo už sám na netu. Drahé encyklopedie jsou zapomenuty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.