Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená slovo ZAPMETA

Od: tomasjedno* odpovědí: 4 změna:

co znamená slovo ZAPMETA. co si mám pod tím představit, čím škodí a čím prospívá.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

Vyhledávač něco nabízí, ovšem v jiné řeči než je ta co ovládám

iz*
hodnocení

0x

Míníte vyhledávač?

Nevím, že by něčím škodil, nebo že

by byl nějak zvlášť prospěšný

hodnocení

0x

Jak již bylo zmíněno, ZapMeta je vyhledávač. ZapMeta není jedno slovo, ale složenina. Více o původu "slova"můžete najít přímo na jejich stránkách. Bohužel pro mne v angličtině, takže jsem si mnoho neodnesl. Nebo, že by to nebylo jen tou angličtinou?! Fakt pořád nevím, z čeho pochází "Zap"

What does ZapMeta mean?

ZapMeta is not a word that exists in any dictionary; it´s simply a name we created to reflect our own definition. "Zap"is the term we use for our method of retrieving search results from multiple search engines quickly. Just like a lightning bolt, our method is powerful and fast. The "Meta"indicates that we are a "meta"-search engine, a type of engine that gathers results from multiple engines and directories.

sanyo*

můj PC pomocník - pomohl , aj je pro mne šp. vesnice a výsledek je :

ZapMeta není slovo, které existuje ve slovníku; IT´s prostě jméno jsme vytvořili podle vlastní definice. "Zap" je termín, které používáme pro naši metodu načítání výsledky hledání z vyhledávačů více rychle. Stejně jako blesk naše metoda je silný a rychlý. "Meta" znamená, že jsme "meta"-vyhledávač, typ motoru, který shromažďuje výsledky z více motory a adresářů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]