Nejste přihlášen/a.
co znamená slovo ZAPMETA. co si mám pod tím představit, čím škodí a čím prospívá.
Jak již bylo zmíněno, ZapMeta je vyhledávač. ZapMeta není jedno slovo, ale složenina. Více o původu "slova"můžete najít přímo na jejich stránkách. Bohužel pro mne v angličtině, takže jsem si mnoho neodnesl. Nebo, že by to nebylo jen tou angličtinou?! Fakt pořád nevím, z čeho pochází "Zap"
What does ZapMeta mean?
ZapMeta is not a word that exists in any dictionary; it´s simply a name we created to reflect our own definition. "Zap"is the term we use for our method of retrieving search results from multiple search engines quickly. Just like a lightning bolt, our method is powerful and fast. The "Meta"indicates that we are a "meta"-search engine, a type of engine that gathers results from multiple engines and directories.
můj PC pomocník - pomohl , aj je pro mne šp. vesnice a výsledek je :
ZapMeta není slovo, které existuje ve slovníku; IT´s prostě jméno jsme vytvořili podle vlastní definice. "Zap" je termín, které používáme pro naši metodu načítání výsledky hledání z vyhledávačů více rychle. Stejně jako blesk naše metoda je silný a rychlý. "Meta" znamená, že jsme "meta"-vyhledávač, typ motoru, který shromažďuje výsledky z více motory a adresářů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.