Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Já sním o Vánocích... Bílých

Od: naihonn* odpovědí: 12 změna:

Protože co si budeme povídat, Lucie Bílá i Věra Bílá jsou v takovým balíku, že o Vánocích co mají si můžu nechat jedině zdát. *smich* No ale mám svátek a přijímám věcné i finanční dary. *frajer*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to už nějaký čas, ale v TV byl dokument o paní Věře Bílé. Bydlela v té době v takovém přístavku na nádraží a když měla nějakou korunu, tak ji poctivě odnesla do herny a tam do hracího automatu. Takže, bohatství to už nebylo. Zdravím!

naihonn*
hodnocení

No jo, hrací automaty, to je zlo!

hodnocení

0x

Ať žijí všíchni Štěpánové a naihonn® nejlépe. Všechno nejlepší. *hej* V tak krásném dni přece nemáte zapotřebí drtit se závistí!

naihonn*
hodnocení

Díky. Tak já se tedy nadrtím cukrovím. Vcelku se mi povedlo. A co teprve ten bramborový salátek... To už za nějaké to zkornatění cév stojí. *frajer*

culdabulda1*
hodnocení

0x

Lucii Bílou ráda nemám, Věru Bílou neposlouchám - znám ji leda "od vidění"- ale věřte, že ty "balíky"zadarmo nejsou ! - rozhodně nikomu takovému nemám co závidět .

- zato jsem se někde dočetla, že píseň o Bílých Vánocích je považována za rasistickou - nebo jsem měla "vlčí mlhu"?

doplněno 26.12.15 16:12:

tn.nova.cz/...

Já zas nerad tuhle píseň. I když po Vašem posledním sdělení a ve světle událostí uplynulého roku jsem ochoten ji rehabilitovat :)

naihonn*
hodnocení

Tak to je ovšem dobrá ukázka tuposti amerických studentů. Ale ne že by mě to už dokázalo nějak opravdu víc překvapit. *smich*

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Jo Culdo, právě tahle písnička mě napadla jako první možné téma, po přečtení toho začátku. Taky zpěvákům jejich výdělky nebo příjmy nezávidím. Možná že maličko jo, ale já jsem takový přející závistivec. Jen by ta Lucka mohla při zpěvu řvát jen při vystupování s Arakainem. A ta černá je vlastně chudák. Hlupáček ve starém těle, který potřeboval nějaké řízení. Co víc?

dam®

První Lucku znám od jejich tenisek, druhou znám jen díky Lucky první,jenž ji dala život /hudebně i publicisticky/ později lovenou jen z pozice novinářských nul, aby se i oni nějak zvěčnili, ale Lucka první, dokázala svůj um a chtění zpívat. Pořád si myslím, že ten který chce jen prachy, tak brzy skončí a sám.

jenda2*
hodnocení

0x

Věra Bílá je Romka a jako taková je v exekuci. Kam na ty nesmysly chodíte? A Lucie Bílá si vlastní pílí vše vydělala. Dá se to říci i o vás? Podle nářku asi trávíte čas v putice a máte to, co si zasloužíte.

jen*
jen tak mmch bilá není romka ale obycejna cikánka

svatobor*
hodnocení

0x

Vida, kam jsme se to dostali od Vánoc bílých:). Písnička je, zdá se, čím dál aktuálnější. Nakonec nám nezbyde, než o nich snít.*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]