Nejste přihlášen/a.
Protože co si budeme povídat, Lucie Bílá i Věra Bílá jsou v takovým balíku, že o Vánocích co mají si můžu nechat jedině zdát. No ale mám svátek a přijímám věcné i finanční dary.
Dobrý den, je to už nějaký čas, ale v TV byl dokument o paní Věře Bílé. Bydlela v té době v takovém přístavku na nádraží a když měla nějakou korunu, tak ji poctivě odnesla do herny a tam do hracího automatu. Takže, bohatství to už nebylo. Zdravím!
Lucii Bílou ráda nemám, Věru Bílou neposlouchám - znám ji leda "od vidění"- ale věřte, že ty "balíky"zadarmo nejsou ! - rozhodně nikomu takovému nemám co závidět .
- zato jsem se někde dočetla, že píseň o Bílých Vánocích je považována za rasistickou - nebo jsem měla "vlčí mlhu"?
Já zas nerad tuhle píseň. I když po Vašem posledním sdělení a ve světle událostí uplynulého roku jsem ochoten ji rehabilitovat
Ahoj. Jo Culdo, právě tahle písnička mě napadla jako první možné téma, po přečtení toho začátku. Taky zpěvákům jejich výdělky nebo příjmy nezávidím. Možná že maličko jo, ale já jsem takový přející závistivec. Jen by ta Lucka mohla při zpěvu řvát jen při vystupování s Arakainem. A ta černá je vlastně chudák. Hlupáček ve starém těle, který potřeboval nějaké řízení. Co víc?
První Lucku znám od jejich tenisek, druhou znám jen díky Lucky první,jenž ji dala život /hudebně i publicisticky/ později lovenou jen z pozice novinářských nul, aby se i oni nějak zvěčnili, ale Lucka první, dokázala svůj um a chtění zpívat. Pořád si myslím, že ten který chce jen prachy, tak brzy skončí a sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.