Nejste přihlášen/a.
Ahojky všem,
Mám takový problémek, včera se mě jeden kluk zeptal jestli s ním budu chodit a já řekla ano. Nemohla jsem říct ne, protože se celkem snaží a kdybych ho odmítla, myslel by si, že jsem mu dávala falešné naděje. Nechci ho nějak zklamat. Mám ho ráda, ale nemiluju ho, spíš ho beru jako kamaráda, i když to je všechno svým způsobem o ničem. Říkám si radši sama než s ním, protože kdyby přišli jiní kluci, třeba bych našla toho správného. Jenže já nevím jak mu to říct, protože se snaží a má plány a tak. Mám ještě takového kamaráda s kterým se znám celkem dlouho a toho kamaráda miluju, líbil se mi už první den. Jenže jemu se líbí jiná, já mu to moc přeji, ještě se mu snažím dodávat odvahu. Jenže nemůžu vědět, jestli ta slečna opětuje jeho city. A já si myslím, že mě má taky rád. Chtěla bych mu to někdy říct, ale až později. Kdybych měla poslechnout rozum, tak zůstanu se svým klukem. Jenže srdce mi říká opak. A já ani nevím co dělat, protože toho svého nechci zklamat. Taky je fajn, jen ten můj kamarád je někdo, na koho jsem čekala strašně dlouho. Prostě vím, že s tím kamarádem bych byla šťastnější. Ale zase nevím, kdybysme spolu začali chodit, jestli by se to nezvrtlo, ale já myslím,že ne chci se zeptat, co byste na mém místě dělali vy? Moc děkuji
ps : se svým klukem chodíme i do stejné prace, tak se toho taky bojím, že by se to tam nějak odráželo.
Mýlíš se: Nejen, že jsi jej mohla odmítnout, naopak: měla jsi to udělat.
Falešnou naději jsi mu dala kladnou odpovědí, přestože jej považuješ
"jenom" za kamaráda.
Měla bys to co nejdříve napravit.
Nauč se jednat na rovinu a řídit se svými pocity.
Je nesmysl začít s někým chodit jen proto, že se snaží,
když k němu necítíš totéž, co on k tobě.
Falešnými "ohledy" nebo snahou "někomu neublížit"
můžeš ublížit mnohem více než přímým jednáním.
Odppověz si, proč jsi řekla ano. Asi lépe něco, než nic. Jde o tvé rozhodnutí, řeknu-li NE, tak myslím NE! Bojíš se? Asi si nejsi jistá. Co by dělal jiný je k ničemu, nikdo neví, jak to dopadne, to je ta nejistota. Řeš to sama, nauči se rozhodovat za sebe! Když ti řeknu jdi do toho a dopadne to špatně, co budeš dělat, na koho to svedeš? Jdi ke kartářce, hoď si korunou, to je to samé ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.