Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alza premium

Od: vojtal* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, máte někdo? ste s t im spokojeni? Je ta doprava zdarma když i když to budu chtít doručit jako balík na poštu? Když využiku tu 30-denní zkoušku, dá se to pak lehce zrušit z administrace?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

A az se neco potento, tak si muzete stezovat na te virtualni adrese na Kypru, kde sidli.

Dalsi

vojtal*
hodnocení

já sem v alze nakupoval několikrát a jednou možná vakrát přesně nevím sem požadoval vrácení peněz do 14 dnů a všechno v pořádku. Zatím jsem nic nerekolamoval s tím zkušenosti nemám, mno. Rozbalené zboží mi nikdy nepřišlo, vše zabalené, nové,

tomas11*

No nedá mi to - U Alzy nakupuji snad od jejího vzniku , tak fakt hodně dlouho , a jen pro svoji potřebu , a vždy rychle a bez problémů . Teď po odstěhování mimo Prahu jsem musel vrátit po třech dnech nefunkční "chytrý telefon" , raději jsem zajel na pobočku do HK a peníze okamžitě vráceny do pětníku, (neměli typ co jsem měl a požadoval).

To že sídlí někde v tramtárii a daně platí tam atd. mne tedy taky štve (ani jsem to netušil) - ale to je bohužel bordel v zákonech našich vlád že to dovolí , a s demokracií to nemá dle mne moc společného spíše s tím bordelem.

joudic*

vy jste vtipny, uz jste tam nekdy neco nakoupil? Ja uplne vsechno, co se tyce PC a maji ode me za tu dobu nejmin 300tis, cokoli jsem prinesl na reklamaci (a ze uz toho bylo, napr za posledni RAMKY jsem platil jen jednou pred cca 8mi lety, pokazde jsem si vyreklamoval nove (ne schvalne)), tak jsem za hodinu odchazel s uplne novym vymenenym vyrobkem, a nebo po okamzitem vraceni penez, odchazim s uplne novou veci.

Jinak kdybych mohl, taky mam sidlo offshore, ale tolik nevydelavam, aby se mi to vyplatilo ...co z toho mam, ze tady platim dane.. nic, k doktorovi nechodim, u zubare si platim uplne vsechno, rodice pracuji, ikdyz v duchode, aby meli nejake penize. Tak kde je teda ten stat? Krmi myma prachama cikorky a statni zamestnance. Radsi bych to teda daval rodicum...

tomas11*

joudic - tak pokud to bylo na mne - tak jestli jste si všiml Alzu jsem pochválil ,proto u ní nakupuji od začátku , ale pokud budou mít sídlo firmy někde v pr...i , jak tvrdíte že by jste to udělal taky a (daně platěj ani nevím kam) , tak proto rodiče v důchodě pracují jak píšete aby měli peníze atd., proto musíte platit u zubaře ,a k doktorovi jednou asi budete taky chodit , tedy pokud na Vás nespadne třeba traverza jak říkal Felix Holzman*smich* .A to že krmí dle vašich slov cikorky a pod -tak to je ten další bordel našeho státu, o kterém jsem napsal .(Kdyby jsem to měl popisovat všechno tak by to bylo na knihu možná , .(

joudic*
To bylo na @ctenar :)
ctenar*

Par veci jsem tam v uplnych zacatcich koupil. Pak vyrostli a zacali si prirazet vic k cene, takze uz nemeli nejlepsi ceny.

Dneska se koukam na jejich web jen kdyz si delam porovnani s dalsimi e-shopy, co je na trhu a v jakem cenovem rozpeti se to asi tak pohybuje. Koukam jen na PC veci. Jejich rozsireny sortiment zahrnujici i krmeni pro domaci hospodarska zvirata, me nezajima.

S tim Kyprem to pak u me uplne dodělali. *bum*

joudic*

jen se nedelejte, ze s takovym obratem byste si neudelal sidlo offshore taky :) Chcete narvat vasim uspechem a know-how vydelane obrovske prachy (miliardy) do bezedne diry nebo je pouzit na rust firmy, zlepseni sluzeb, skladovost drahych veci a kvalitni zamestnance. Ani Babis neplati klasicke dane, jen formou zamestnancu a DPH, to by se sakra prohnul. Ikdyz je sidlo Alzy offshore ma z ni stat obrovske penize i tak.

ctenar*

Daň se platí ze zisku, tedy po zaplacení všeho to, co vyjmenováváš. Je to čistě o tom, jestli budu jezdit v Superbu nebo musím mít nové Porsche (to auto je stejně asi psané na firmu a firma platí pojištění i benzín).

Alze musí přebývat strašně moc peněz v hotovosti na konci roku, kdyz se jim vyplatí být registrovaní na Kypru. Ta hotovost je z toho, jak moc lidi přeplatili za zboží od nich. Jsou levnější firmy a shopy.

Někde jsem také četl, že Kypr se dela hlavne kvuli schovani totoznosti vlastniku, coz je hned jasne znameni, že jejich peníze, kterými si koupili podil, nebyly ziskany legalne a poctive.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]