Nejste přihlášen/a.
Je zde někdo, kdo užíval MMS a může se podělit o své zkušenosti?
Nejedná se o chlornany ani Savo, ale o oxid chloričitý, plyn rozpuštěný ve vodě (CDS2), podobně jako oxid uhličitý v sodovce. A ty tisíce recenzí od obyčejných lidí na netu asi nebudou všechny vymyšlené.
Před 2ma lety jsem se pomocí MMS vyléčila téměř ze všech problémů, které jsem měla. Poctivě jsem užívala každou hodinu, osm hodin po sobě, každý den, 3/4 roku a můžu potvrdit, že je to úžasná záležitost. Cítím se do dnes o 20 let mladší, než když jsem se nepřeléčila. A byly to samé chronické nproblémy, se kterými si lékaři nevěděli rady. Žádné Savo, to jsou jen nesmysly, které šíří nevědomí lidé, ku škodě věci. Bohužel, se tak na internetu občas vyjádří i nějaký lékař, který se ani neobtěžoval si o tom něco přečíst a považuje se za dost vzdělaného, aby to od stolu odsoudil a varoval lidi, že si mohou poleptat krk a další nesmysly. Jde o xid chloričitý rozpuštěný ve vodě v minimálním množství. Chtěla jsem si tím vyléčit cukrovku, což se jediné nepodařilo, ale po dobu užívání MMS jsem měla , dle lékaře, vzorové výsledky na cukr i cholesterol. Když jsem MMS vysadila, výsledeky se zase vrátili k původnímu normálu, tedy znovu jsem se musela vrátit k práškům. Od té doby stále používám MMS, ale jen vdechuji výpary, pokud jsem se vyskytla evidentně v bacilech, nebo na mne něco leze. Stačí 1x večer a druhý den jsem fit, i když mám oslabenou imunitu a přecitlivělost na několik druhů bakteríí. Můj život se tak stal téměř normální, narozdíl od minulosti, kdy jsem byla stále nemocná a omarodila každý nákup mezi lidmi. Nechce se mi znova pracně hledat postup a proto se ptám, zda někdo MMS užívá. Jsou lidé, kteří to už po léčbě berou jen 1x denně, preventivně, stále. Já přestala po kůře a můj dotaz zní: Je třeba si znovu zvykat od tří kapek, pokud chci užívat MMS znovu, ale jen 1x denně, na pročišťování? A co ti, kteří si léčí nárazově chřipku, která je za pár hodin pryč? Nemají potíže, že tělo postupně nezvykali od tří kapek?
kapek?
No tak já si MMS na telefonu nechal zablokovat - mám samsung, který v případě zaslání MMS z Nokie nebo nějakého smártfounu posílal nesmysly... takže když potřebuji, MMS si prohlédnu na netu.
nejprve jsem to pochopil špatně - šlo o záměnu, ale s ohledem na popis a zatřídění dotazu mi to nedalo a musel jsem reagovat rádoby vtipně...
Místo MMS se nově používá CDS2, je na stejném principu, ale v čistější formě. leteckaposta.cz/...
A pomohlo? Nebo pomohla víra k uzdravení, která podle mě funguje nejlépe.
omlouvám se, jsem nějaký zabržděný ještě... to časem přejde.
Jabrako, od kdy je sdílení nadšení z vyléčení chronických problémů nekalá reklama? Neměli by se lidi dozvědět pravdu, jak to s MMS opravdu je? Kolika lidem to může změnit život, jako mně? Jsem stále tak nadšená, že bych ráda pomohla i jiným. Je na tom něco špatného? Každý si to může vyzkoušet sám. Já jsem si to taky všechno našla sama, po půlročním strudiu všeho, co bylo možné, na internetru i v knihách zjistit, jsem do toho šla. Mohu lidem ušetřit ten půlrok a poradit v pár řádcích to, co jsem tak dlouho studovala, než jsem se k léčbě odhodlala, protože nejsem lehkovážný sebevrah, který by do sebe lil něco, o čem není přesvědčen, že neuškodí.
Sice poněkud opožděně, ale přečetla jsem si teprve teď. Baštím MMs ve formě granulí už šestý rok. Vyléčilo mi to alergii a nedám na něj dopustit.
Nekupují se, špatně jsem se vyjádřila. Kupují se pouze gelové ampule velikosti 0, do kterých si nasypu granulky chlornanu vápenatého. Omlouvám se za chybnou formulaci.
"blešík", já se "jabrakovi" nedivím, on je vystudovaný chemik, třeba to pomáhá, třeba to něco jiného ničí, ale nevím, neznám a nemám s MMS zkušenost...
S MMS nemám zkušenosti, ale neodsuzuji. Používáme doma koloidní stříbro a také to spousta lidí haní. Nám to pomohlo.
"honzamalatny", zaujalo mně to stříbro. Máme psíka, který se léčí s kůží, vet nám dal "stříbro", gel se stříbrem, prý je to hit a fakt mu to mazání ran v kůži pomohlo. Vy máte jaké stříbro, také v gelu?
Blešík, mám pár otázek, každopádně bych nerad aby můj dotaz vyzněl negavitisticky...
Rozhodně nesouhlasím s názorem, který srovnává MMS se savem atp.
Nicméně, mně zajímá jeden konkrétní účel užití a to sice jednoduše řečeno likvidace bakteriálního zánětu v oblasti bederní páteře. Pro moudré, kteří mně poradí "utíkej s tím k lékaři" předem odpovídám, že tam již několik měsíců marně chodím, již mám za sebou i neůspěšné pokusy o přeléčení ATB v infuzích, a ve své podstatě jsem ve stavu "tonoucí se stébla chytá"
Takže pokud někdo ví, zajímalo by mně následující:
1) Je správný můj předpoklad, že šíření MMS po těle probíhá pouze krevní cestou? Tedy částem těla bez krevního zásobení, například meziobratlová ploténka se MMS bohužel vyhne, stejně jako například ATB?
2) Jak je na tom MMS s průnikem do cystických forem některých baktérií, třeba borélie?
Blešík, dík za odpověď
hledal jsem jak čmuchací pejsek od seznamu nenašel jsem nic...
Ani nemám problém se k MMS dostat, dokonce snad i v té nej formě, tedy páry, či tak nějak...
Spíše se pídím po mechanizmu účinku v případě cystických forem, nebo míst bez krevního zásobení. Žádnou myšlenku, či cestu předem nezatracuji, nicméně jsem technik...hledám objektivní fakta, takže třeba popis léčby HIV a AIDS v témže odstavci, tedy stejným principem na některých stránkách, ve mně důvěru rozhodně nevyvolá. Podobné je s léčbou rakoviny. Každá nemoc má svoje zvláštnosti, universální lék neexistuje. V případě původce, tedz viru či bakterie, potřebuji dostat střelivo (mms) do místa kde se původce nachází.
Proto hledám někoho, kdo ví tolik, že mi řekne. Ano, u tohoto "KKB" máš šanci, jelikož ten se do Tvé plotýnky dostane tak a tak. A tyto informace na těch stránkách poněkud chybějí.
robin 1 - Osobní zkušenost s léčbou borélie nemám, ale uvádí se, že je pomocí MMS léčitelná. Pokud potřebujete vážně pomoci, tak si najděte fórum MMS, zaregistrujte se, abyste se dostal ke všem souborům, nebo vzneste dotaz, ale až potom, pokud odpověď nenajdete. Já, než jsem se do této léčby pustila, jsem půl roku hledala informace, přečetla všechny knihy o této tématice, sledovala rum a diskutovala. Stáhla si knihy Jima humbla z Ulozto.cz, ale nejlepší bylo to fórum. Nakonec jsem si roztoky vyráběla za babku sama. Užívala jsem postupně vše, co bylo nejlepší, tedy od MMS až k CDS2. Užívala jsem to poctivě, není to legrace, musí se dodržovat jak aktivace, ředění, čas, strava, tak mírný nástup MMS, dle doporučení, aby nedošlo k příliš razantnímu vyprazdňování, vč. škodlivin. Ohledně zad nemám zkušenost, tak nebudu plácat. Je třeba k léčbě přistupovat seriózně. Ale pokud nepomůže, tak neuškodí a pročistí celé tělo. Sama jsem se léčila asi půl roku, možná déle, ale jen proto abych se pokusila zbavit cukrovky, což není zaručené u všech případů. mně se to nepovedlo, ale po tu dobu jsem nemusela brát prášky a výsledky cukru i cholesterolu byly vynikající. Ostatní vleklé problémy se odstranily za mnohem kratší dobu a fyzicky mi je od té doby naprosto skvěle. Doporučuji vyzkoušet. Na fóru sám zjistíte, co lidí se tím vyléčilo a berou to třeba jen preventivně, že existuje skupina zapálených lidí, kteří léčbu dále rozvíjejí podle nejnovějších výsledků. Je to vážně zajímavá a strhující záležitost. Nejvíc to shazují ti, co o tom nic nevědí a sami to nikdy nezkusili. Pokud budete mít nějaké dotazy, můžete se na mně obrátit třeba poštou, ale času moc nemám, hlídám děti a ty mně nenechají chvíli v klidu. Samozřejmě pro sebe mám "výcuc"toho nejdůležitějšího, vč. přípravy, poruce, ale už nejsem po 2 -3 letech v obraze, na co nového přišli.
robin - Já Vám po takové době už tyto informace sama podat nemůžu, navíc jsem vycucla pro sebe, v tom množství informací, jen to, co se týkalo mně osobně. Proto jsem Vám doporučila přímo f=orum MMS. Obraťte se s dotazem třeba na Batlese, ten léčí pomocí MMS i rakoviny. Nejlepší, když Vám na něj pošlu meil. adr., než byste ztrácel čas hledáním pokročilých na fóru. Zeptejte se jeho, nebo Vám může doporučit člověka, který by Vaši otázku zodpověděl, bude -li to možné.
Robine, teď mně napadlo, existuje látka, která se jmenuje DMSO a dá se koupit na dobírku ve Fichemě, údajně se používá i v lékařství pro přenos léčivé látky na těžko dostupná místa, kdekoliv v těle. Mám ji doma, zatím jsem nevyužila. Maže se to na kůži, pokaždé na jiné místo a ono to léčivo dopraví i do zapouzdřených ložisek. Přinejmenším se o tom informujte. Popisuje se to i v některé knize (více knihách?)Jima Humbla a opět byste mohl rychleji získat informace na MMS fóru. Jak se léčivo dopravuje, zda jen krví, to Vám už dnes nepovím, musíte shánět informace, já tolik času nemám, naopak jsem ve skluzu. Borelku jsem měla loni a je to pěkné svinstvo. Naštěstí jsem na ni přišla dřív, než ji prokázaly testy. Léčba začala po pár dnech a i tak to se mnou pěkně cvičilo. Naštěstí nemám následky. Držím palce.
Netušila jsem oč jde ale patrně bych to brala pouze pokud by se blížila smrt kupnisila.cz/... i když chemoterapie je snad ještě větší aušus a tu když je třeba, podstoupíme bez diskuze. Nic není všelék a každý člověk to snáší jinak, pokud to někomu pomáhá, proč ne. Canabis také není všelék, jednomu pomůže a dalšímu ne.
Liduš, nedivím se. Kdybych neměla ten pocit, že se smrt blíží, určitě bych nevynaložila tolik námahy, abych všechno zjistila, sama se to naučila vyrábět a tak poctivě a přesně se sama léčit. K tomu přistoupí jen člověk, kterému nikdo nedokáže pomoci, pak získá odhodlání a odvahu zkusit všechno a někdy to je jediná cesta, která pomůže. Je třeba asi taky někdy vynaložit vlastní snahu, aby si člověk zlepšení stavu zasloužil, když to nejde normální cestou - to mně kolikrát napadlo. Nic není zadarmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.