Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povánoční slevy

Od: zwiki* odpovědí: 11 změna:

Hezký den.

Kdy začínají "velké" povánoční slevy v internetových obchodech? Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Když jsou to "po vánoční" slevy, tak asi po vánocích, ne? ;) Ale někde už zlevňují těsně před vánoci, je to různé.

zwiki*
hodnocení

myslím tím který měsíc jestli už leden nebo až únor / pro nechápavé/

lidus*
hodnocení

0x

"Velké" povánoční slevy, co to je? Výprodej šuntů co předražili a nikomu nevnutili na Vánoce, to znám ale fakt velké slevy aby se vyplatilo běžet (objednat) něco koupit jsem dosud nezažila.

lucie*
hodnocení

0x

To je poradna co?*haha*každý píše a nikdo neporadí a ani já neporadím.Jen jsem nemohla odolat.Taky nevím kdy je v obchodní terminologii "po Vánocích".Když začínají někdy v řijnu,tak těžko říct kdy končí,ale dozvěděl ses,že budou slevovat jen předražené šunty.To tě určitě zajímalo*smich*.

doplněno 23.12.15 15:32:

...tak čekám na běžecké boty...*jasne*

zwiki*
hodnocení

Ale ,kdepák :) já čekám až mě zlevní vyhlídnutý televizor...

tomas11*

to myslíte ten , co před vánocemi zdražili a pak s velkou pompou vrátí ve slevě po vánocích na původní cenu?*smich*

jester*
hodnocení

0x

snad od 25.12.ne?

hm*
hodnocení

0x

"Velká povánoční sleva" může vypuknout kdykoliv, záleží na obchodu. Někde třeba už před Štědrým dnem, někde po něm, někde až v lednu, někde vůbec. Jestli tě zajímá cena televize, tak ji prostě sleduj a když bude mít přijatelnou cenu, tak si ji kup.

Jo a někde může povánoční sleva vypuknout koncem června. Vzpomínáš na letní vánoce se zeleným skřetem?

hodnocení

0x
V kamenných obchodech to bývá několik prvních pracovních dnů v lednu a ano, některé slevy můžou být opravdu výrazné. Eshopy by to mohly kopírovat.

tomas11*
hodnocení

0x

Tak třeba zde -

czc.cz/...

zwiki*
hodnocení

Jinak ceny vybraných TV sleduji pečlivě,ale pak bude potíž kde budou nejlevnější,aby byl kvalitní eshop.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]