Nejste přihlášen/a.
Tak jsem s radostí zjistil, že i pošta zlepšuje svoje služby. Například sledování zásilky. Myslím si, že je to perfektní věc. Dnes mi ale přišel mail, který mě jakoby přesvědčuje, že je mi už tolik roků, že bych mohl zapomínat. Přišel mi totiž mail, kde mi sdělují, že termín dodání bude včera. A skutečně se tak stalo a já si na to ještě pamatuji. To je bomba, pro ty co trpí obrovskou sklerozou či Alzheimrem je to služba k nezaplacení.
Abyste se nedivil čeho všeho je pošta schopná
Nedávno jsem stál frontu u nás na poště a paní která byla předemnou si šla vyzvednout balíček na základě výzvy kterou jí ten den hodili do kaslíku...
No a když balík pošťačka nemohla najít, tak po lustraci v počítači se zjistilo že ten samý balíček si už paní převzala před 3 týdny.
Mne vytáčí, když mi přijde oznámení, že "pokud doručit zásilku byl neúspěšný", a že mám zásilku uloženou na poště. Já však byla doma, zvonek funguje... Už si na to velmi asertivně předevčírem stěžovala jedna paní na poště, že byla celý den doma, a nikdo nezvonil, a ona nechápe, proč má pak čekat 20 minut na poště... Paní u okénka řekla, že ona s tím nic nenadělá... Asi neřešitelná věc...
:D . k nám kdysi jezdili dva mladí kluci, tak jsme vyběhly, buď já, nebo sestra, pěkně se usmály a přijeli pak už vždy.. Taťka to vyřešil, že jím dával dvacku za ochotu dojet až k bráně - je to docela prudký kopec.. a taky mu vždy vše dovezli.. Až teď začala jezdit malá protivná ženská,takže lístek ve schránce..
Ať zkusí vyběhnout taťka...
Hlásím stejný problém s infomaily, ale obecně u nás máme dobrou doručovatelku, takže ze srovnání služeb dopravců vychází lépe než PPL a spol., kteří pošlou SMS 20 minut předem a když nejsem zrovna doma, můžu jet 50 kiláků do depa nebo čekám i několik dní na další doručení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.