Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nevíte někdo jestli jde na netu najít odpočítavadlo dní, hodin ... něco kde se zadá datum z minulosti a ono to spočítá kolik dní od té doby do ted uběhlo. Zatím jsem našla pouze odpočet "kolik zbývá dní do".
Děkuji za tip ![]()
Stačí zadat do Google něco jako "date difference calculator". Mně to našlo třeba tenhle - convertunits.com/... - je třeba dát jen pozor na správný formát data (buď v opačném gardu 2015-12-21, nebo po americku 12-21-2015). Prý se máte vyhnout datům před r. 1753, jinak by to mělo jít.
Takový program by zvládl naprogramovat programátor začátečník. Program zhruba o 4ech krocích. Ale momentálně mě nic nenapadá kde takový vzít. Jestli umíš anglicky zkus napsat žádost o vytvoření skriptu v AHK a foru AHK. Případně přímo na jejich chat. Jsou tam dost ochotní lidi co ti to napíšou. Vyžaduje to akorád nainstalovat si AHK (autohotkey). AHK pracuje přímo ve Windows, takže s okny.
kanál #ahk anglicky
h4ever:
o 4 krocích to není, je to trochu složitější aby to počítalo zcela přesně mezi jakýmkoliv datem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.