Nejste přihlášen/a.
ahoj kdysi davno jsem měl uloženou internetovou stranku kde byly takové fotky retro učesů a mohl jsem si do nich pridavat svuj obličej ted už to nemužu nikde najít nevite nahodou nekdo nazev te stranky? a ještě byla jedna podobna stranka to už ale nebylo retro a to byla zase videa kam jsem si nahral svuj obličej pamatuji si že to byla skupiny ale 5 kluku co tančily a zpívali na podiu a misto jejich obličeju sem si mohl dat svuj... dík pokud nekdo pomuže
Dobrý den, tak něco jsem Vám našel na Google po zadání slov "ucesy simulator". Nevím, zda to bude trochu splňovat ty požadavky. Musí se tam nahrát fotka a pak si tam asi můžete pohrát s účesem, ale nezkoušel jsem to. Zkusím dát odkazy (pokud nebudou funkční, tak zde budou i jako text). Zdravím!
spolecenskeucesy.cz/... spolecenskeucesy.cz/... ucesy-cz.happyhair.cz/... ucesy-cz.happyhair.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.