Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezva zubař

Od: palcova odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych požádat jestli někdo nezná nebo spíš neví o "fajn" zubním lékaři.Mám moc let paradontozu,dlouho jsem ji zvládala,ale už se nedaří.Zuby se hýbou,některý se ulomil atd.Bohužel ale mám panický strach až hrůzu ze zubaře.Potřebovala bych /až se odhodlám/ takového,kdo mi nebude nadávat jak tam vlezu a bude už držet injekci v ruce.Možná to není jen můj problém a byla bych moc ráda,kdyby někdo věděl v Hradci Králové či okolí.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

25gowron*
hodnocení

0x
Nadavani bych se nebal , to bych cekal jen u ditete ... tak si myslim ze kazdej solidni zubar nazacne nadavat ...

jaja28*
hodnocení

0x
Fajn zubaři jsou už dlouho nedostatkovým artiklem. Ale za pokus to stojí se zeptat. Jak se říká - buď do ní a nebo po ní. Př¨ála bych ti, abys byla se svou žádostí úspěšná, poněvadž zuby jsou pěkný potvorstvo.
svetluska*
Souhlasím - tři roky jsem hledala slušného zubaře v Praze. Nakonec se mi horko těžko podařilo najít bezvadnou zubařku. Chodím do Výzkumného ústavu somatologického a nemůžu si stěžovat. Doktorka je milá, pečlivá a vůbec ne drahá. Přitom má tu nejnovější techniku. Jediným problémkem jsou dlouhé objednací lhůty.

hodnocení

0x

Zubaři jsou dneska vzácnost a dost často odmítají dále rozšiřovat svoji klientelu. Jsou to však lékaři a jejich posláním je pomoci. Dnes si lze na komfort při ošetření připlatit a jistě tak umlčet hlas myšlenek lékaře. Je však pravda, že jedna z povinností zubařů je i osvěta... Řešte to ale hbitě, nejvíc zubaři nadávají na očividně zanedbané záležitosti. Přeji hodně zdaru!

palcova
hodnocení

Já vím , já vím a o to to je horší.Ono to zní divně,ale já jsem k zubaři chodila.On potřeboval cosi kolem domu /stavební práce atd,což jme mu mohli díky našemu zaměstnání poskytnou./,tak byl ochotný a celkem to šlo.I když jsem tam šla vždy ve stejném stavu jak už jsem popisovala.Navíc jsem stejně skoro všechno platila a dost i když s mojí pojišťovnou má smlouvu.No a pak jednou přišla jeho paní , taky zubařka,já tam seděla a ona začala . Nebudu popisovat výrazy a její výraz jak koukala.No a já když je mi takhle těžko beru všechno ještě hůř než normálně a tak se pomalu naše cesty rozešly.Tím tohle vzniklo . Díky za povzbuzení snad to nějak dopadne.Už se ale těším a moc až to jednou budu mít hotové.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]