Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marley Vám přeje veselé Vánoce!

Od: angee* odpovědí: 12 změna:

Přejeme Vám veselé Vánoce a šťastný Nový Rok! Hodně zdravíčka a hlavně hooodně dárků. Doufám, že všechno, co jste si přáli, budete mít pod stromečkem! :) A k tomu Vám posíláme i kratké video! :) Anet a Marley. *srdce*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jééé ahoj Marley,jsi ještě větší šikula než v minulém videu*palec*

Díky za přání a také přeji tobě i tvé rodině krásné Vánoce.

Marley je úžasný,taky bych si takového přála,umazlila bych ho.*srdce*

Posílám mu pohlazení!

angee*
hodnocení

Děkujeme :) a pohladím ho :-D :)

hodnocení

0x

Anet, krása! Dojemná krása. Děkuji za hezké a radostné pokoukání a přáníčko. :) Tobě i Marleymu přeji krásné Vánoce a Celý příští rok ať se vám i vaší rodině dobře daří.

doplněno 23.12.15 06:56:

Anet, není potřeba shazovat sebe a svou práci. Nauč se přijímat poklony. Neděle upejpevou, když slyšíš pochvalu. Nejen na video, ale na všechno. Nevím, co to je, když někdo někomu pochválí tričko, tak se dozví, že už je staré, potřebuje vyprat. Když účes, pak slyší, že už musí vlasy umýt atd. Kyž dobrotu, dostane se mu receptu nebo vysvětlení, že tam není máslo. ;)Já ti pochválila video. Nehledej na něm chyby. Řekni "děkuji za pochvalu" a zaraduj se, protože jsi udělala něco, co se líbí. Nauč se, že něco umíš, že je to pěkné a že to zaslouží pochválení. A buď na sebe pyšná! *hej* Pochopila jsi, že ti nehubuji? *pusa*

angee*
hodnocení

Kvalita nic moc, ale zas to tak strašné není, si myslím. :D Jinak děkuji moc! :)

doplněno 23.12.15 07:58:

babkazov: Pochopila :-D a děkuji za pěkná slova. :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

Ahoj Marley -

potěšil jsi mne - to je přece přáníčko - přeju Ti hodně zdravíčka - a nadále tak šikovnou paničku, jako v tomto roce. Posílám velkou pusu na ten krásnej čumáček !

angee*
hodnocení

Děkujeme moc! :)

angee*
hodnocení

Lidičky, prosím pomozte nám! :) Přihlásili jsme se s Marleym do videosoutěže! :) Chtěli bychom se trošku zviditelnit a byla bych strašně šťastná, kdybychom vyhráli. :) Mohli byste prosím otevřít odkaz a obětovat 3 minutky na naše video? :) Potřebujeme nasbírat ještě pár shlédnutí :) Děkuji :)

odvaznejiny.cz/...

Je krásný. Přesně takového jsem měla - Arona. Ale už 5 let je ve psím nebíčku.

Jsem ráda, že jsem se podívala, je to hezký začátek dne. Navíc je vidět, že ten pes není k ničemu nucen násilím, ale že ho ten pohyb vyloženě baví. Vypadá spokojený, veselý, zdravý. A tak to má být. *palec* Jaga.

Ahoj Angge,zase parádní video*palec*Tak ať vám to vyjde! Posílám pohlazení pro Marleyho:)

hodnocení

0x

Angee, paráda!*palec*Budu se usmívat až do oběda.

doplněno 22.01.16 10:17:

Odkaz jsem poslala všem kamarádkám. ;)

angee*
hodnocení

Děkujeme :3

culdabulda1*
hodnocení

0x

- tak jsem se zase koukla - Marley už mi připadá jako náš pes. Zvlášť se mi líbí, jak pózuje na špalku. Tak ahoj Marley.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]