Nejste přihlášen/a.
Kde se dá sehnat kvalitní čokoláda? Ty co jsou k dostání v běžných obchodech nejsou to co si představuju, chtěla bych nějakou opravdu dobrou, dnes se toho k nám hodně dováží ale dobrá čokoláda se sežene těžko..
Kvalitní čokoláda je opravdu ta z Troubelic, koupíte i v Country-life.
Pokud se podíváte v obchodě na obal a složení má nejvíce a na prvním místě cukr, tak bohužel, tato čokoládka není nejkvalitnější. A to jsou i známé značky. Na prvním místě je nejvíce cukru. Ale zase chuťově mohou někomu vyhovovat.
Já jsem kupovala ve velkém obchoďáku /u ostrůvku na té pěší zóně/ u firmy Leonidas, ale opět, musí se stejně člověk dívat, aby ten cukr nepřevažoval.
Do poslední doby mě chutnala také opravdu ta Ritter-sport, kterou koupíte celkem levně u vietnamců. Ale posledně /s lískovými oříšky/ se mi zdálo, že přece jenom i tady ta kvalita, pokud o ní i u obyčejné čokolády chceme mluvit, šla dolů.
Lindt je asi ta největší kvalita co se dá v supermarketech koupil. Samozřejmě není levná. Pokud chcete kvalitnější čokoládu jsou na to specializované obchody. Z českých třeba Jordis Hradec Králové. Tady třeba taky: dvascokoladou.cz/...
Zkuste cokoladove boby, neni to cokolada, ale vice procentni (obsah kakaa) nez ty boby uz nic neni. Jde to koupit i nardcene bez slupek. A hlavne je to bez cukru a to me vyhovuje.
Pochopitelne jsem myslela KAKAOVÉ boby
Škoda že nemáme čokoládovnu za rohem. Zvláštní že je tu v ČR tak málo čokoládoven když to má takový úspěch
Prodej značkových/kvalitních čokolád, mají prodejnu v Ostravě Vítkovicích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.