Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, než Vám odpoví nějaká žena s vlastní zkušeností s citlivostí penisu, tak snad jen úvaha, že vše se časem a používáním opotřebuje. Mladému stačí tření o hadřík, ale věkem se citlivost a vzrušivost snižuje. Zdravím!
doplněno 21.12.15 01:17:buss - tuto otázku tazatel "vtipně" umístil do rubriky Nejen pro ženy a potom byla přesunuta do Volné diskuze. To jen pro vysvětlení.
co je to za nesmysl. To je jako, kdyby se
-paroubek ptal člověk s amputovanou nohou ptal kdo z vás to má a ukazoval na špičku boty
-babiš ptal invalidy, jestli po plavání cítí nohy
Na procházce jsem sebrala pěkný žalud, žaloudek. Doma jsem vzala jemnou košilku na spaní a pilně třela, třela, třela, až mě kapal pot z čela. Nic se mi nepostavilo, ale opravdu jsem si učurla. Asi jsem již stará a neměla jsem brát jemnou košilku, ale pořádně tvrdej froté ručník. No vidíte, ten mě vlastně ztvrdnul, takže pokus vyšel i vyšším věku.
Pro admina: Včera jsem přispěla k této otázce a dneska koukám, můj příspěvek smazán?Čehopak jsem se dopustila?
bez komentáře.
Ať se zkoumám jak se zkoumám,jsem žena a penis nemám, takže zkušenost žádná.Tudíž ani odpovědět na tento problém nelze...
jak se vaří guláš?
- nevím, já ho nevařím = zcela užitečná odpověď o kterou všichni stojí
Milý admine claymane,byla to reakce na první příspěvek,neboť rádce ben doporučoval tazateli,atˇpočká ,až odpoví nějaká žena se zkušeností se svým penisem.To mě poněkud rozesmálo, proto jsem tak reagovala.Asi budete suchar, tak se omlouvám, pokud se vám moje reakce nelíbila
Souhlasím Ivik, i moje odpověď je jaksi někde jinde, a naopak nebyla smazána.
Je to přesně jak píšete, ženy byly vyzvány, aby se vyjádřily. Člověku se nezavděčíš.
"nejhorší je uražený a mstivý sys"
a když ho přistihnete (a předvedete), jako já před třemi dny, tak se ani neomluví - to vůbec nezná, ale přitom sám ke zdvořilosti stále nabádá
ivik-
nic si z toho nedělejte - na mne to někdy dělá dojem, že si sysel, nebo Admin potřebuje občas něco smáznout, aby tady "nečučel" jen tak zbůhdarma.
clayman - taky pravda !
jj, svatá pravda. Na druhou stranu jsou tu tací, kteří musí vyjádřit svůj názor ke všemu ač vlastně nemají co říci
Pro clayman: Tak proč ty, které zde nechcete,nevyzvete,aby odešli?Proč jim posíláte mejly, když sem dlouho nezavítají?
Já vás chápu,ale potom tedy měřte stejným metrem všem. Pročtěte si odpovědi např. u této otázky.Kolik z nich je jen úsměvné konstatování, které s konkrétní a erudovanou radou nemají nic společného.?..Mažete odpovědi jen některým.
Mně se např. nelíbí reakce 2 nejčastějších přispěvatelek - nebudu je jmenovat - ty odpovídají stylem, že dotyčného nejdříve morálně spraží,vynadají mu a udělají kázání, a pak teprve něco ( mnohdy vyjímečně) poradí...
no také jsem si všiml, ale prostě je tak berme ! nebudeme je zde přece rozebírat a tvrdit , asi mají "cosi nevyřešeného" ve své sexualitě (už od dětství) ...
je tady zajímavá komunita lidí a mě to tady zatím baví
chápu že to není snadné...ta rovnováha mezi vážnými odpověďmi a legrací..
ale uznejte, že už sama otázka jaksi nahrává k humorným postřehům! tedy už z ní se dá mnohé posoudit o zralosti tazatele--
aneb "správně položená otázka je už poloviční odpovědí"
já mám smysl pro humor a bylo by fajn , pokud tady zůstane prostor i pro "lehkovážné" připomínky
ano mohu se striktně držet otázky a opovědět dle svého nejlepšího vědomí a svědomí...no mohu se o to pokusit !
souhlasím, že by sysel mohl "přimhouřit oči" nad srandou i ve volné diskuzi - protože nevím, proč by nemohla být odlehčena i diskuze vážná?! - myslím, že trocha legrace nikdy neuškodí... a zvláště dnes, kdy je kolem nás tolik hrůzy ..
- když už někdo něco "rádobyvtipného vypotí" - tak by měl být naopak pochválen ! - a ne zpražen - aby mu nebyla zkažena veškerá "špetka" radosti ze života !
pt -
třeba by si syslové mohli dát do nového roku předsevzetí, že trošku srandy v diskuzi povolí, abychom nemuseli s každým "vtípkem" běžet hned do rubriky "vtipy a volná zábava" - kde zase nikdo nebude hledat vážné téma, ne?
Marcelko, přidávám se k tvé přímluvě. Dnes je "Silvestr" a mnoho lidí je samotných, proto si přijde povídat do volné diskuze sem, tak by mohlo být více "legrace", ne jen samé "ty, ty, ty"...
jj,......jsem pro...
No, Pt a Čuldo, možná bychom dneska, na Silvestra soutěžit, kdo položí legračnější otázku, nebo kdo nejlépe odpoví. Tedy nějaká ta soutěž o nejvtipnějšího rádce... Ale to by tu asi neprošlo. Přitom by mohla být docela sranda.
To je právě to, že mě zrovna dneska nic nenapadá. Ale co není, může ještě být. Však den ještě nekončí.
"eulalie", tak jo, a napadá tě něco? Já se klidně přidám, i když jsou tu vtipnější...
tak jo, noc je ještě dlouhá...
eulalie -
- ale mně nejvíce "srandy" napadá hlavně při vážných tématech ! ... jinak nemám inspiraci ... jak jsem se zmínila - já jsem škodolibec a miluju "kameňáky" - to neodolám, i když si nemyslím, že se mi vtípky vždycky povedou - často si nabiju "čumec" já sama.
Čuldo, a co ti dneska brání se i při vážných tématech pořádně vyřádit? Jak jsem psala, snad nám to syslové odpustí, přeci tu nebudou sedět celý večer. Však je Silvestr...
pt, eulalie,
nic "vhodného pro veřejnost" nevymyslím - můj partner vždycky říká, že se nejvíc budu "mlátit smíchy" - až si někde zlomí nohu. Samozřejmě kecá ! - protože se mu směju jenom, když si nijak neublíží !
Ale vzpomínám si na jednu příhodu z rybaření. Chodili jsme muškařit na pstruhové říčky - a na kluzkých kamenech občas někdo uklouzl. Pokud bylo uklouznutí něčím legrační (jako v grotesce) - "chlámala" jsem se, až jsem se za břicho popadala - partner ovšem můj "smysl pro humor" nijak nesdílel (divné, že?)
No - a jednou se stalo, že jsem uklouzla já a zapadla až po krk do tůňky. Samozřejmě, jsem se nesmála - a ze strany mého partnera se rozhostilo hluboké ticho !... A protože bylo dost chladno, můj smysl pro "kameňáky" se nějak nedostavil - a já začala brečet. Můj partner se ale zachoval jako gentleman, zabalil mne do své bundy a sám pokračoval jen v tričku.
Pak mi řekl, že měl co dělat, aby se nerozchechtal - a já jsem vlastně uvědomila, že mne rozbrečelo taky to, že partner nijak nereagoval. Kdyby se alespoň "trošku" zasmál, tak bych svou studenou lázeň nesla možná hrdinněji. Takže - z toho vyplývá - že trocha legrace někdy nezaškodí ! Dokonce jsem se cítila i poněkud "uražena", že jsem mu nestála ani o zasmání ! - no byli jsme tenkrát mladí a hloupí, samá "sranda" .
Ale - možná do tohoto vlákna naše diskuze ani nepatří - takže - teď by mohli syslové přesouvat - ale - mazat by nemuseli - alespoň, dokud si to nepřečtete. Tak ahoj.
- nojo - jenže tímto příspěvkem jsem se zcela "vyšťavila" !
to je legrace !
já myslel , že se jedná o nějaký pokus se statickou elektřinou !
něco jako tření ebonitové tyče liščím ohonem
no rozhodně to vyzkouším - ale asi bude lépe použít nějakousysntetickou tkaninu
pokud to funguje, budu moci studentkám předvést názornou ukázku-pokus !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.