Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vánoce - taky už máte volno?

Od: iceman007* odpovědí: 21 změna:

My ano, já končil v pátek 18. prosince a do práce jdu až 4. ledna, tudíž budeme mít 2 týdny volno. U nás ve firmě se vždy přes Vánoce nedělá, je to tak každý rok. Stejně po Novém roku budu mít ještě starou dovolenou.

Taky už máte volno a nebo ještě půjdete do práce v tomto roce? Já už ne.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Do práce jdu ještě v pondělí, ale jinak volno mám málokdy *smich*

hodnocení

0x

Ano, ano, už mám také volno až do 4.1. je to super :) Jen mě mate to "nevánoční" počasí - včera bylo úplně jarně...

hodnocení

0x

Mám to stejně jak vy paráááda *pivo*

hodnocení

0x

Normálně bych už měl volno, ale ještě půjdu v pondělí a v úterý, protože mám pilné studenty, kteří chtějí před Vánocemi ještě pár hodin. Nevadí mi to, naopak, dělají mi radost.

"Anebo" je jedno slovo.

2kedar*
hodnocení

0x

Co je to "volno..?"

tomas11*
hodnocení

0x

Zcela chápu a přeji Vám tu radost.Užívejte života plnými doušky . A až přijde jednou čas a budete (snad) v důchodu , možná si rád(a) vzpomenete na práci a možná aspoň trochu se Vám po ní zasteskne. Hezké vánocepřeji.

paw*
hodnocení

0x
Jdundo peace I 23 a pak zase of 28. Setrim dovolenou, at mi ji vbposledni vyplate proplati.

host*
hodnocení

0x

Starší kolegové vzpomínají, jak byla pracovní doba normálně z doby před vánocemi až do silvestra. Když byl na vánoce štědrý den, byl to normální pracovní den s pracovní dobou od 6:00 do 14:30, totéž silvestr. Občas si zaměstnanci na vánoce udělali hezké prostředí, zapálili si františka nebo ozdobili stromeček, ale plán se musel splnit nebo i překročit normálně. Žádné vyjímky. Jediné volno bylo 25. a 26. prosince a také na nový rok 1. ledna. Mezi vánocemi a silvestrem se normálně pracovalo a v mnoha povoláních i dnes normálně pracuje.

beatrys
hodnocení

0x
Take mam uz volno,ale na Vanoce bude asi nuda co se navstev tyka.Rodice uz pominuli a vnoucata neprisla.
Já budu dělat nepřetržitě až do 6.ledna,pak volno.
Tak si ty Vanoce a Silvestra uzijte:)

trouba22*
hodnocení

0x

Do práce 21.-24.12 a potom 28.-30.12. Volno závidím, ale na práci si nestěžuji. Doufám, že budou všichni zákazníci příjemně naladěni před Vánoci a nebudou nabručení.

pozn. jsem prodavačka v tabáku.

Přeji krásné svátky :)

martinaa*
hodnocení

0x

U nás se maká ještě po a út, pak chvilka volna do 4.1. Ale stejně je to samý večírek, firemní akce a nakonec Silvestr, takže já a moje hlasivky si moc neodpočineme :).

hodnocení

0x

A to si stezujes nebo vytahujes?:)
Jasne ze mezi svatky tradicne delame:(

pavkazji*
hodnocení

0x

21.-23.12 ranní, 24.-27.12. noční,28.-30.12 volno a od 31.12 opět ranní .Tak si svátky užijte na Silvestra nepřehánět.

mate59
hodnocení

0x

A někteří už mají volno až do smrti.

pavkazji*
20.12.15 20:33

*palec*

jenn*

Dnes a zítra noční. (rozuměj surfování na internetu, sledování filmů atd.v práci). Holt si ten 13. plat a odměny musím zasloužit..*smich*

hodnocení

0x

Dnes šichta do 22té hod, pak volno až do soboty a v neděli za týden hurá do práce !

Co by člověk kvůli prázdninám dětí neudělal... resp. nemám hlídání, musím si vybrat dovolenou...

buss
hodnocení

0x

Ano, mám, furt!

cicko*

Já také, již od vánoc 1995.

hodnocení

0x
Jdu jeste 22-23 , pote 27 a jeste 29-30. Moc mi to nevadi. Zimu nemam rad , jak vidim to pocasi venku tak hnus. Radeji 2 tydny volno pres leto , kdy jsme s rodinkou pernamentne na vyletech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]