Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám doma ducha

Od: taconevi odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Nemůžu se zbavit pocitu že unás doma je něco v nepořádku! Jednou když jsem šla spát seděla jsem na dvoupatrové posteli a najednou jsem koutkem oka viděla jak se škvírou mezi postelí a zdí něco hýbe viděsila jsem se nejdřív jsem myslela že je to kotě co mám doa ale když jsem se podívala na kotě poklidně spalo tak jsem se podívala na tu věc ve škvíře mezi postelí a zdí - vypadalo to jako nějaké chlupaté mourovaté tlapy z drápy strašně jsem se lekla a začala křičet hned do pokoje vtrhla mamka a ptala se co se děje vše jsem ji řekla skoro jsem u toho brečela jak jsem se bála řekla mi ať jdu hned spát do obýváku.Od té doby jsem to už neviděla...jenže včera a předevčírem jsem co VIDĚLA - SLYŠELA - CÍTILA seděla jsem v obýváku a najednou jsem cítila jak se omě ze zadu něco otírá jako kočka ale kotě jsme dali pryč a pes to být nemohl protože seděl předemnou tak jsem se vyděsila co to je a kdyžjsem se ohledla viděla jsem napůl jakoby pruhledné a napůl mourovaté tělo vypadalo jako kočičí a běželo do koupelny hrozně jsem se lekla. Dalšího dne jsem se šla podívat z okna byl už večer a tam šel člověk a najednou zmizel!

Fakt jsem se vyděsila*sok* Tak sem jak stuhlý prkno odešla pryč šla jsem do koupelny pro voňavku a když jem viděla to co kemně vyběhlo zpod stolu myslela jsem že umřu strachy ------ vyběhly tam na mě přední kočičí bílé tlapky a běžely ke mě já začala šíleně vřeštět zavřela sem oči a když jsem je pak otevřela byly pryč.

Nevím jestli je to tím ale nedávno jsem začala koupovat časopis -ENIGMA- je to o různých nadpřirozených jevech a tak a možná jak to tak čtu tak si to přivolávám. Jeto vůbec možné?

Nedělámsi legraci je to fakt pravda.:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, sama sis nasadila do hlavy hodně velké blbostě. Mozek si je uložil a čas od času použije. Navíc, pokud máš čisté svědomí, nic se ti nemůže stát. Vím to jistojistě!

taconevi
hodnocení

Dobrá moc děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]