Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O myších a lidech (ženách)

Od: ben® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, určitě to všichni znáte z filmů nebo kreslených vtipů. Žena uvidí malou myšku, začne vřískat a má snahu před "dravcem" uniknout (většinou směrem vzhůru).

Opravdu je toto přirozená reakce žen a dívek? Setkal se někdo s tímto chováním v reálném světě? Dělají to ženy pouze v přítomnosti muže (zachránce)? Přiznám se, že jsem takovou situaci nezažil a myslím si, že jsou ženy odvážnější a toto je jen nějaký mýtus nebo obecně zažitá představa. Tak, děvčata, která z Vás prostála několik hodin na stole, než přišlo vysvobození ve formě muže? Děkuji za reakce i přiznání a zdravím!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
19.12.15 17:31
hodnocení

0x

jo, jo...

O myších a lidech (ženách)
ben®
hodnocení

Dobrý den, no, tak to je hezké "kolečko" . Zdravím!

hodnocení

0x

Jojo, tohle jsem zažila u své maminky. Když k tomu došlo, byla jsem dítětem a nevěřila jsem vlastním očím. Fakt vyletěla, jako vlaštovka na židli a změnila se na nějakého podivného, vřeštícího tvora. A já jako de*bil, myš chytla do ruky a šla ji ukázat, že se nemusí bát. Pozvracela se. :-D Jednou jsme se na chatě dívali, celá parta lidí, na děti, jak si hrají. Holčička měla v jedné ruce velkou žábu a v druhé chleba. Její táta na půl huby utrousil: Věřím, že mé dítě je natolik inteligentní, že si ty ruce nepoplete.:-D

doplněno 20.12.15 07:44:

Zapomněla jsem zmínit jednu velice důležitou okolnost. Táta byl řezník, mamka byla ženou řezníka. Tedy žádný cimprlich.:-D

ben®
hodnocení

Dobrý den, zajímavé, že je to možné, i když to nemá logiku. Možná to ženy nevědí, ale pro myš není překážkou ani kolmá stěna (nebo noha židle či stolu). Ta příhoda se žábou je dobrá . Zdravím!

hodnocení

0x

Je to tak, jako malej jsem to zažil asi v 10 letech věku, z objeváku se ozval vřískot, jako by někoho vraždili, a když jsem se přišel podívat, co se děje, maminku nikdo nezabíjel, ale proháněla se tam myš. Mamce teda stačilo být na pohovce, na konferenční stolek zřejmě nepokládala za nutné lézt, i když by bývala byla o něco výše... Tak jsem myš chytil za vocas a vodnes do sklepa za "popravčím"...

ben®
hodnocení

Dobrý den, zdá se, že Vaše maminka nebyla vědecká pracovnice v nějakém výzkumáku nebo laboratoři, kde se testuje "něco" na myškách . Zdravím!

culdabulda1*
hodnocení

0x

- já závidím takovým, kteří můžou doma chovat myšičky, zvláště potkánky - i já bych je mohla chovat, ale jen do té doby, nežli by se s nimi přišly pomazlit naše kočky.

ben®
hodnocení

Dobrý den, to máte pravdu - někdo před myší prchá a jiný ji má jako mazlíka . Zdravím!

hodnocení

0x
Když jsem byl malej, tak jsme s rodinou spali u babičky, která měla starý barák na vesnici. Jednou v noci jsem spal s mámou na jedné posteli a k ránu najednou máma vyskočila z postele a utíkala s vřískotem do kuchyně. V posteli totiž byla myš.
Každopádně i ve mně toto zůstalo, jelikož jsem od té doby vždy, když jsem tam spal, kontroloval postel, zda tam není myš.
ben®
hodnocení

Dobrý den, tak to se nedivím, že maminka lůžko potupně opustila . Zdravím!

Nikdy jsem se myší nebála ani neštítila, a kdyby přece, moje děti by mě krásně vytrénovaly. Aniž se ptaly, přinesly domů myši, džungaráky, potkana, osmáky a psa. Tedy ne naráz, i když nevylučuji, že některé druhy se setkaly, momentálně poslední osmák se psem. Nějak jsem nemohla vydýchat ten potkaní ocas a osmák mě kousl, jinak všechno v pohodě.

72mona3*
hodnocení

0x
Myší jsem se nikdy nebála, mám je ráda. Ale leknout se, to umím ( ovšem bez zvuku ;) ). Ale některé ženy a dívky asi mají sklon k hysterii. Dodnes s hrůzou vzpomínám na internát, kdy při bouřce vypadl jistič a celé patro náctiletých holek začalo vřískat *bzum* M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]