Dobrý den, poslední dobou řeším celkem závažný problém. Je mi 20 let a asi vypadám na méně. Na jedné oslavě jsem se seznámil se ženou, které je 36. Dali jsme se do řeči, něco jsme popili a skončili jsme v posteli. Druhý den jsem zjistil, že je vdaná a má 2 děti, které mají 5 a 2 roky. Poznali jsme se začátkem listopadu a vypadalo to, že to skončí jen jako úlet. Jenže za poslední 2 týdny jsme se sešli 3x na chatě rodičů a vše nabralo na intenzitě. Pokud to tak půjde dál, tak její manžel musí něco poznat. Jak byste to řešili? Myslím, že si to oba užíváme a mě to se starší ženou baví. Máte někdo stejnou nebo podobnou zkušenost? Děkuji
jediné pozitivum to má že si procvičiš různé techniky ale budoucnost to určitě nemá, dovedeš si představit že máš třeba 40 a doma skoro dochodkyni ale ve dvaceti to je třeba fajn
Hrozí zde nebezpečí, že pan manžel, jakmile se to dozví, může reagovat podrážděně.
Na druhou stranu, pokud to je vzdělaný člověk, měl by nechat manželce prostor pro její koníčky.
costim
No, když to teda vezmu z té humornější stránky,tak ona by ho mohla hodně vytočit i tato věta "..měl by nechat manželce prostor pro její koníčky." On je to totiž dvojsmysl Jinak ano, bereme to spíše jako úlet.
Dost dobrý, i já jsem kdysi dáááávno, cca před 35 lety podobný úlet prožil a dodnes rád zavzpomínám...Mladý, 17 ti letý, nezkušený kluk a 38 letá, vdaná paní. Úžasná zkušenost...Tedy nebyl jediný a na všechny vzpomínám rád. Můj děda říkával: Co přede mnou neuteklo na strom, nebo domů, to jsem měl a nikdy jsem nelitoval. A měl recht!
Costim tvé povídání mi příjde jako veliké vychloubání. Jen tak pokračuj, protože nikdy nevíš, kdo slyší a řekne dál a zakládáš si na dobře rozflákanou hubu a pohled na zničenou rodinu. Diskretnost! Diskretnost! Diskretnost!
Správně jak se píše základem je velká diskrétnost Jinak si užij ale na lásku si najdi nákou mladší A mezi náma to že ve svým věku jezdíš na tak starý raketě to nejni na chlubení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.