Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Milionové překvapení od Sazky

Od: raadim odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
zkoušeli jste koupit tento los od Sazky? Já o tom uvažuji jako o dárku pro tátu, který si losy rád kupuje. Lidi určitě naláká 99% šance na výhru, ikdyž těch 99 % jsou výhry za 200,- a to mě trochu odrazuje, protože s mím výběrem na tom 300 korun ztratím.
Co mi poradíte? Koupit nebo ne? Vyplatí se to za 500?
A vyhráli jste s tímto losem?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si losy nekupuji, ale píšete, že Váš tatínek to má rád. Tak já bych mu ten los koupila bez ohledu na to, jestli vyhraje, nebo ne. O tom to není, tatínek bude mít určitě radost. Když mu koupíte pyžamo, kterých má ve skříni tucet, tak také utratíte peníze a ještě ke všemu ani tu radost neuděláte...

hodnocení

0x
Vzdy jsem vyhral kulove tak uz nic nekupuju.

saman47*
hodnocení

0x

Milionové překvapení si touto loterií připravili vlastníci SAZKY. Určitě budou překvapeni, kolik naivních lidí se po podvodech Hušáka a spol. ještě věnuje beznadějně marnému způsobu, jak bezpracně zbohatnout. A poslali jim své třeba i poslední finance. Je to hnus.

sebod*

tak já patřím k těm, které by takový los opravdu potěšil.

U nás v práci se za bývalého šéfa dávaly narozeninové dárky v hodnotě 800,- Kč.

Já chtěl vždycky plné tikety loterie v uvedené výši.

Ale loterie pana Hušáka to teda nebyla... :-D

luha*
hodnocení

0x

Tvůj dárek by byl spíše *vánoční zklamání*. Kup si los raději tajně, pro sebe, a za výhru pak můžeš koupit tátovi nějaké pěkné auto.:)

jj*
hodnocení

0x

Já je koupila a i když tam budou 200,- tak i to je to dárek ode mě v netradiční formě...trocha napětí neuškodí. :)

lidus*
hodnocení

0x

Letos jsem jako vánoční překvapení, pod talíř, koupila 5 losů Zlatá rybka po 50,-/kus. Vím, že aspoň jeden bude výherní*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]