Zdravím, zkoušeli jste koupit tento los od Sazky? Já o tom uvažuji jako o dárku pro tátu, který si losy rád kupuje. Lidi určitě naláká 99% šance na výhru, ikdyž těch 99 % jsou výhry za 200,- a to mě trochu odrazuje, protože s mím výběrem na tom 300 korun ztratím. Co mi poradíte? Koupit nebo ne? Vyplatí se to za 500? A vyhráli jste s tímto losem?
Já si losy nekupuji, ale píšete, že Váš tatínek to má rád. Tak já bych mu ten los koupila bez ohledu na to, jestli vyhraje, nebo ne. O tom to není, tatínek bude mít určitě radost. Když mu koupíte pyžamo, kterých má ve skříni tucet, tak také utratíte peníze a ještě ke všemu ani tu radost neuděláte...
Milionové překvapení si touto loterií připravili vlastníci SAZKY. Určitě budou překvapeni, kolik naivních lidí se po podvodech Hušáka a spol. ještě věnuje beznadějně marnému způsobu, jak bezpracně zbohatnout. A poslali jim své třeba i poslední finance. Je to hnus.
sebod*
tak já patřím k těm, které by takový los opravdu potěšil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.