Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přání k vánocům

Od: filip2004 odpovědí: 7 změna:

Ahoj.Já bych chtěl každému z vás,popřát pěkné vánoce.A abyste každý dostal nějaký pěkný dárek.Já jsem si přál sadu dlát a hoblík.Chtěl bych mít svoje nářadí.Už se moc těším na vánoce.Těšíte se taky moc?Ahoj Filda

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Filipe i tobě přeji ty nejkrásnější Vánoce a až zase něco vyrobíš, pošli nám fotku. I Ježíš byl prý truhlář, určitě to své vytoužené nářadí dostaneš.

Na Vánoce se těším, těším se na rozzářené oči vnuček, nikdo neumí tak projevit radost z dárků jako děti. Letošní Vánoce budou jiné, maminka je po operaci a dřív jak na Nový rok prý doma nebude.

Hezké vánoční svátky všem a buťe na své blízské hodní. L

filip2004
hodnocení

To asi nebudete mít pěkné vánoce,když máte maminku v nemocnici.Škoda.Já bych se na vánoce vůbec netěšil,kdyby byla maminka v nemocnici.Tak vám posílám aspon obrázek,třeba vás rozveselí.Až něco ze dřeva udělám,tak pošlu fotku.Filda

Přání k vánocům

roman68*
18.12.15 19:19
hodnocení

0x

*jasne*

hodnocení

0x

Filipe, děkuji ti přáníčko. Tvoje přání na Ješíška je skvělé! *palec*Přeji tobě i tvé rodině krásné svátky a do dalších let, ničím nezkalený vztah s dědou, který má rád dřevo.

filip2004
hodnocení

Děkuju. Filda

pt®
hodnocení

0x

:) Díky za přáníčko, také bych touto cestou chtěla popřát všem,*placni* co zde radí, krásné a klidné svátky, a do Nového roku 2016, hlavně zdravíčko... *slunce* - pt

filip2004
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]