Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyvolat ducha

Od: jjjj odpovědí: 23 změna:

zdravím - jak vyvolat ducha?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Narvat se fazolemi, hrachem, trochu piva a půl litru mléka a budete mít nejenom ducha. Vyzkoušejte to.

I vejce dokážou vyvolat pěkné ducho vití *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Já bych si s tajemnem nezahrávala a to i když na duchy nevěřím.

S první půlkou na 100% souhlasím. A tu druhou si dovolím glosovat: Jsem takový ateista, až se bojím, že mě Pán Bůh potrestá. (Jára Cimrman)

roman68*

díky bohu, jsem ateista ! *andel*

tomas11*
hodnocení

0x

a co prdůcha? nestačil by?

stonek*
hodnocení

0x

Těžko, digitalizace televizního terestriálního vysílání duchy zcela vymýtila :(

albatros498022*
hodnocení

0x

Mě na to postačí čočka nebo míchaný vajíčka na cibulce...

beatrys
hodnocení

0x
zkusenost sice nemam, ale radila bych moc se do toho nemontovat.pry to nekdy nemusi dopadnout dobre.
To je fakt múže z toho bejt kluzko na hřišti *smich*

joudic*
hodnocení

0x

hrachova kase je nejlepsi, pripadne hranolky s tatarkou (celou tatarkou) :)

roman68*

a co čerstvý ještě teplý chléb a cibule - ještě jste nezkusil?

a krásně hoří

ghostbuster
hodnocení

0x

Lehnout si do postele a na břicho položit teplou pokličku zabalenou do ručníku. Nebo také břicho masírovat otevřenou dlaní po směru hodinových ručiček. Není to hned, ale po chvilce se duch zpravidla dostaví a svou přítomnost ohlásí znatelným odérem.

roman68*
hodnocení

0x

no zase tak těžké to není..mám za sebou pár spiritistických seancí a chanelingu...

Někdo je výborné médium - je to většnou psychicky labilní osoba a někdo to prostě natrénuje díky ovádání svojí mysli (schopnost ji uvolnit a nasměrovat vědomí do určité duchovní sféry)

V podstatě i obyčejné a i školskými terapeuty a psychology užívané partnerské (rodinné) konstelace, jsou do jisté míry duchařinou...takže to klidně zkuste přes ty "konstelačky" a poznáte, zda jste k tomu otevřená..a pak to můžete zkoušet dál...

..no mě už to nějak přešlo...je to v podstatě stále to samé a nijak mě to už neobohacuje - vnitřní klid a mír, povznesené srdce považují za lepší, hlubší a hodnotnější prožitek - stav vědomí...*slunce*

duchařina otevírá informační kanály a nikdy nevíte, co si "natáhente" za "energie" *cert*

saman47*
hodnocení

0x

Někdy duch přichází i nezván, jako v tomto případě. Tohle se nám objevilo při náhodném focení doma. saman47.rajce.idnes.cz/...

Snadno udělaná retuš v photoshopu.

saman47*

Ano, tuto odpověď jsem odbržel již několikrát. Tedy: v životě jsem nepoužil photoshop a ani to neumím, ta fotka je dělaná z úplně nového, den před focením koupeného telefonu, kde nic nebylo. Jsem z Prahy, pokud chcete prověřit a dokázat, že je to retuš, nabízím setkání a poskytnutí jak telefonu tak bližších informací o fotce. Takhle přes maily Vám potřebné info těžko poskytnu, protože těmto věcem opravdu nerozumím. Případně pokud nejste z Prahy a někdo jiný by měl zájem záhadu prozkoumat, jsem k dispozici.

jenda2*
hodnocení

0x

Je známo několik případů, kdy to opravdu dopadlo špatně. Znalosti z tohoto prostředí nemá prakticky nikdo a stejně tak nikdo neví, jaké existují světy. Když se něco zvrtne a zemře vám pak blízká osoba, můžete si pak nafackovat a říkat, že jste nechtěl. To ale už bude pozdě.

roman68*

jogíni, mystici, budhisté (u nás třeba namátkou Bardon, Minařík...) o tom něco vědí...z pohledu kvality a úrovně energie těchto světů jich zase tak mnoho není...

ale i zde platí..."kdo se bojí s.re v síni".. a kdo neovládá sebe sama (svoji mysl , tedy svoje psychické stavy) a je nevědomý, je ovládán "vyšší mocí".(tedy i člověkem se silnější vůlí, který si je vědom svých hlubších pohnutek..)..

cit z bible "ti kteří nepoznali sami sebe jsou podobni hovadům a jako hovada budou skladeni v pekle"

...a to je evoluce lidské bytosti - "vyšší moc" nemá zájem na našem štěstí, ale na našem zdokonalování a zušlechťování

*cert* + *andel* = *srdce*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- já na takový blbiny nevěřím ani náhodou - ale pro jistotu bych raději neprovokovala - protože zase naopak věřím, že možný je všechno

hodnocení

0x

Duchovní sféra je, ale osobně si nemyslím, že by duchové, kteří jsou ve svých sférách spokojeni dobrovolně sestupovali do našich pozemských, duchovně nízkých sfér. Prý je možné nějakým způsobem oslovit ducha (duši) člověka, který zemřel a nějakou dobu (pár dní) ještě pendluje v naší sféře než se úplně přetrhne stříbrná niť. Poté už to možné není.

Tady to je hezky vysvětlené. Je to přejaté z nějaké Budhistické nebo Hinduistické prastaré knihy.

pohlazeni-pro-duse.blog.c/...

roman68*

no právě, když jsou spokojeni může se u nich projevit soucit s trpícími a mohou sestoupit o level níže a pomáhat "nahoru" "nižším" bytostem...

Buddha žil v blahobytu a luxusu královského paláce - a přesto se v ném probudil soucit, který ho přiměl opustit palác, svoji krásnou ženu i syna... a zatoužil z celého svého srdce pochopit a odhalit původ lidského utrpení a smrti

pt®
hodnocení

0x

Tady je vyprávění lidí, kteří s tím mají zkušenosti:

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]