Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kliky, bolest svalu

Od: rizzlah* odpovědí: 4 změna:

Zdravím, poprosím někoho o radu, začal jsem po delší době cvičit, dříve jsem cvičil každý den, ale začli problémy se zády, konečně je všechno vpořádku a začal jsem zase pomalu něco dělat, ale... po klikování mě začal bolet sval, nikdy jsem s tím problém neměl, jestli byl až tak ochablý, nebo je to něco jiného, opravdu nevím, mám ho až do červena,

dříve jsem s tím problém neměl a teď po pár klicích, ani nevím jak se jmenuje, ten co si můžete nahmatat a chytit do ruky, mezi podpaží a hrudí, viz. obrázek

i.imgur.com/...

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bolest je zřejmě z důvodu delší prodlevy namáhání tohoto svalu. Také je možnost mírného nachlazení - tělo pak více vnímá zatížení.

rizzlah*
hodnocení

Dobře, děkuju

albatros498022*
hodnocení

0x

Podle popisu jste tento sval moc zatížil po prodlevě cvičení, chce to nějaký čas nechat v klidu a pak pomalu zatěžovat a kliky přidávat postupně, vypadá to na namožení možná s částečným poškozením, ale mělo by se to dát dohromady.Je možno zkusit např léky na bázi brufenu a pokud by bolest po pěti dněch nepřestala tak doporučuji lékaře, protože by se mohlo jednat o vážnější problém.

rizzlah*
hodnocení

Dobře, děkuju, je to opravdu zvláštní, udělal jsem jich sotva 15, dám tomu čas, na doktora to snad nebude

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]